Mr.Y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Y
MemberKahju, ma olin Maurice poolt
??:”>Aga jah, järgmine nädal nad kindlasti nii palju ei kaota ja siis on pettunud. Nagu praegugi need 80kg naised lootsid kaotada 6-10g nagu 150kg mehed, aga nad kaotasid ainult 1,5 ja 2 ja olid pettunud. Kas nad ei tule selle peale siis et nad ei saagi nii palju kaotada, neil on 2kg ka hea tulemus.
Selle peale saadet elamisega saab ka kursis olla. Kui keegi saatest välja hääletatakse siis peaks näitama, mida ta peale saadet korda saatis. Eile see naine, kes välja hääletati, võttis peale saadet veel 8kg vist alla, ei mälea mitme kuuga.
Mr.Y
MemberVõistlus ongi ju kaalu kaotamise peale, mitte rasva. Ja ei tea kui tervislik see ikka on mingi taimetoitlane olla ja päev otsa trenni teha. Muidugi kilod kaovad ja see on eesmärk jah, aga juba taimetoitlus ise pole tervislik värk.
Mr.Y
Memberniipalju kui olen näinud rammumeeste treening kavasid on ülekaalus just baasharjutused-kükk
surumine
jõutõmme
õla surumine
seljatõmme
väiksemaid lihasgruppe ei treenita ( vähemalt nende kavade alusel mida mina nägin) !
kasutusel pidevalt suured raskused!
Neil natuke teistmoodi harjutused ka, kui tavalised jõusaali harjutused. Ja väiksemaid lihaseid treenivad nad ju ka, nt säärtele pöialetõusu. Sääri on vaja auto hoidmises või tõmbamises, mingi selline ala neil ju on? Siis on nt farmers walk, sõrmedele ja trapetsile, see ju ka vist eraldi ala kohe? Jõusaaliharjutustest jah need, mis nimetasid, mingeid 10 seeriat biitsepsile-triitsepsile pumpamist sellist sitta pole neil vaja.
Mr.Y
MemberC.Cabaus on ülemisel fotol?
Mr.Y
MemberÕlale 12-15 seeriat max 1 kord nädalas on tavaline.
Mr.Y
MemberSelline webcast võiks Eestis ka olla (EMV ja EKV)
Mr.Y
MemberSaad ju ise ka pihta? 24 kcal ongi ilma kiudaineteta, sest nendest sa energiat ei saa. Süsivesikuid on 6,8, aga kui tahad teada energeetilist väärtust, st palju süües saad energiat siis muidugi kiudaineid ei arvesta. Tuleb 2,2g valke ; 3,3g sv ; 0,2g rasve.
Rukkihelvestel on süsivesikuid 65g 100g kohta. Kiudaineid on 13g ja neid ei arvestata energia arvutamisel. Siin on need eraldi arvestatud, st kui oleks siin kirjutatud nagu ubadel, et süsivesikuid (sh kiudaineid) peaks olema 78. Aga ei ole. On süsivesikud (need millest energiat saad), neid on 65g ja 13g on kiudaineid, millest sa energiat ei saa.
Vbl tuli keeruline jutt, asi ise on lihtne, aga ma ei oska lihtsamalt seletada. Kiudainetest sa energiat ei saa, energiahulga arvutamisel pead need süsivesikutest maha arvestama kuid seda juba pole tehtud.
Mr.Y
MemberMillest sa siis aru ei saanud? Ma sain muci jutust küll aru, pilt läks selgemaks.
Mr.Y
MemberMr.Y
MemberPaar kalorit ei tee kedagi paksemaks ega kõhnemaks, üsna ebaoluline see vahe. Nagunii pole olemas 100% õiget energeetilist väärtust puuviljadel, aedviljadel.
Mr.Y
MemberEi ole põhjust norida, esmasel lugemisel ma ei täheldanud ühtegi. Nüüd uuesti vaadates mõni on küll, ei tea kas 30 nüüd leiaks. Siin foorumis on palju hullemaid kirjutisigi nähtud, mõni ei tea sõna ,,ikka” ja kirjutab ,,iki”, wtf?
Tegelikult poleks vaja karta niipalju tulemuste halvenemise pärast. Ei saa kohe nii suureks, et see midagi segama hakkaks, pigem läheb selleks mitu head aastat. Jõusaalis kindasti treenid ju ka selga, mis peaks ujumistulemusi parandama. Kunagi ujumistrennis oli ka nii, et 1 basseinipikkuse kiiruse järjestuses oli sama mis max lõuatõmmete järjestus (kõige kiirem tõmbas kõige rohkem lõuga, kõige aeglasem kõige vähem). Muidugi on asi ka tehnikas, kuid selja tugevus on oluline. 5 km läbimiseks on siiski vastupidavusel suurem rõhk.
Mr.Y
MemberPildil oleva naisterahva kohta me ju ei tea keegi, keda või mida ta kasutas, et sellist lihasmassi saada…Aga karm töö jõusaalis selle taga ka kindlasti on. Siiski–kui ei tea, ärge spekuleerige keelatud ainete ja kes-teab-mis-sarnasel teemal veel, onju
??:”>Naistel ei olegi võimalik selliseks end ju lihtsalt treenida??? Nagu IFBB mehed ei saa olla sellised ilma steroidideta, öelgu mis tahavad ikka on teada, et ebaseaduslikult, mis siis et tõestada ei saa ja polegi vaja. Pooltel veel naiste rinnad ka. Aga kui sellist tegevust poleks, ei eksisteeriks ka kulturismi
Mr.Y
MemberMul on muidu see raamat juba kodus…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oi ,kas pollock, walleye on inglise keeles mintai ja whiting, mixed species on heik…?
Super suur tänks ,aga mul oleks vaja külmutatud kalade sisaldust
??:”>Walleye pollock on mintai jah. Whiting on heik, mixed species on tähendab et see on liikide peale keskmine (on ju olemas hõbeheik, atlandi heik jne). Raw on toores ja ka külmutatud kala poes on toores, nii et see on täpselt see mis sul vaja? Ainult peale keetmist või küpsetamist võib natuke vitamiinide ja mineraalide sisaldus väheneda, muul juhul (toorelt, küpsetamata) on need koguaeg ühesugused, st et peaks su tööks abiks olema. Kui ise tähendusi ei tea, siis vaata kuskilt sõnaraamatust mis need sodium, potassum, iron, copper jms on.
Mr.Y
Member100g kohta täpselt kõik mineraalid ja vitamiinid + nende päevane vajadus
Mintai
http://www.elook.org/nutrition/shellfish/3757.html
Heik
-
AutorPostitused