Mr.Y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Y
MemberPaljud teevad peale jõusaali aeroobset otsa. 30 minutit on just paras aeg ka. Ning ujumine on isegi minu arust palju parem variant kui tsenasööril väntamine või sõudmine, aga tegelt maitse asi kah. Anyway, kahjuks ei tule mingil juhul, pigem ainult kasuks

Mr.Y
MemberNendel oli kerge alagrupp lihtsalt. Portugal läheb ju kokku Hollandiga, kes ei saanud 9p aga peaks olema tugevam, minu arust mängib Holland paremini ja arvan et võidavad. Aga muidu ennustan selliseid võitjaid:
Saksamaa – Rootsi
Argentiina – Mehhiko
Inglismaa – Ecuador
Portugal – Holland
Itaalia – Austraalia
G1 (Sveits) – Ukraina
Brasiilia – Ghana
Hispaania – G2 (Prantsusmaa)
Tegelikult Sveitsi ja Prantsusmaa kohad selguvad alles täna õhtul, aga ma juba kindel, et Sveits võidab. Prantsusmaa võidab Togot ja saab teisena edasi, aga paraku hispaanlastele nad mingil juhul vastu ei saa!
Mr.Y
MemberMuidu ei söögi (poest ei osta)… aga sügisel küll… siis kui õunapuudel õunad valmis ja saab tasuta süüa niipalju kui tahan, siis söön mõnuga, u 0,5-1kg iga päev, õunad nii meeletult head.
Mr.Y
MemberMulle meeldib ka, hetkelgi kasutasin jõutsüklis kaheks jaotatud kava, natuke teistsugust. Võtan siit mõned ideed ja proovin järgmine kord selle sarnast ise ka. Kas see kava on muidu täpselt nii nagu seal artikli lõpus, et aeglasematele lihaskuidudele üldse seeriaid pole või mõned 6sed siiski teed aeglasema tempoga?
Ning siis jäi silma et kõik lihased on 1-6. Kas isegi biitsepsi, triitsepsi puhul lähed 1 rep maxini välja? Trapetsit ka ei märganud – kas need tõmbed lõua alla õlale teevad trapetsi töö ära, et eraldi ei tee üldse õlakehitusi?
Mr.Y
MemberKuidas need tugev trenn ja nõrk trenn erinevad? Tugev on 3 seeriat ja madalamate kordustega, nõrgem on 2 seeriat ja kõrgemad kordused (4-6) ? Ning kas sellel max jõu treeningul tegite kõik harjutused nö plahvatuslikult, 1s alla 1s üles või mõned rahulikumalt ka?
Kavas jäi ka üks asi silma. Mõned teevad isegi jõutõmmet üle nädala, aga kas seal mõeldudki 2 korda nädalas või ainult raskel treeningul? Ning miks see seljasirutamine seal lõpus on, tehtud on ju klassikalist kui sirgete jalgadega jõutõmmet, siis kükki kaks harjutust – kas selg ikka veel läbi ei ole?
Mr.Y
MemberMulle jõudis ka alles nüüd kohale, eile vaatasin ei saand küll pihta.
Mr.Y
MemberMul ongi üks populaarne Codec Pack peal ja kõik tavaliselt töötab nagu vaja. Mõnikord aga satuvad teatud filmid (sama oli ka EMVga), kus hakkab mängima ilma soundita ning klikkides kuskile annab errori ja kõik. Mingit infi seal pole, nii et ei tea milles asi. Vaatan nad otse siis ära, 2003 sai vaadatud, ega teisedki vaatamata ei jää, lihtsalt oleks mugavam oma arvutist.
Mr.Y
MemberMa saan otse vaadata, aga oma arvutist ei saa. Tõmbasin kõik 3 faili ära, avan oma BSPlayeris, aga annab mingi errori :S
Mr.Y
MemberTeed selle järgi, kuidas endale meeldib. Kui tahad Selg + Triitseps, siis palun väga. Minu meelest pole üldse harv kooslus. Eesti treenijaid ei tea, aga viimati vaadatud USA kulturistide treeningutel enamikel on olnud Selg + Triitseps. Muidugi mitte kõigil, see hetkeline juhus, kuid jah, point oli et pole vahet kas Selg + Triitseps või Selg + Biitseps, mõlemaid kasutatakse ja edukalt.
Mr.Y
MemberKõik kõvad nimed… ja loodan et Ronnie enam ei võida!
Mr.Y
Membermõõtsid kõike pingutades ikka? või lõdvalt?minul tuli igatahes:
õlavars: 39
käsivars: 32
kael: 41
rind: 122(kui pingutada lailihast) ja 111 lõdvalt
talje: 83
puus: 97
reis: 59
säär: 42
suhteliselt lähedal nende andmetega, mis seal lehel antud on
Mr.Y
MemberAga mineraalide vajadused on kõigil samad? Osasid olen kuulnud, et on vaja (nt Mg, eritub higistamisel), aga mõned nt raud, ei tohi rohkem, kui see päevane vajadus, et kohe hakkab inimesel halb jne, ning vask, seleen jms ei tohi palju süüa, sest need kogunevad organismi ja tekitavad mürgituse. Kuidas tegelikult on?
Mr.Y
Memberhttp://www.zone.ee/kulturismiweb/proportsioonid.htm
Kas need on mõeldud verd täis pumbatud lihaseid mõõtes? Külmalt kuidagi ei taha täis tulla, jääb puudu ja selle aja peale kui külmalt mõõdud täis tulevad on lihas kaalu niipalju juurde andnud et juba uus indeks ja uued numbrid.
Mr.Y
MemberJa kindlasti leiad sa raskused Rimist (Lasnamäe Rimis on kindlasti), kuid minu arust on nende hind seal väga utoopiline : alates 200-st kuni 500-niMis seal umbes 1 kg hind võiks tulla? Ma tahaks u 25kr/1kg osta, aga ma ei tea on see odav või palju. Kasutatud on küll odavamad, aga neid pole kunagi pakkuda õigel ajal.
Sportservices ei olnud, olid ainult 25mm ja 50mm, mul on vaja 30mm kangile
Mr.Y
MemberMa olen kõik kataloogid, mida tean, läbi vaatanud. Hetkel ei pakuta midagi. Kuid selliseid firmasid, kes müüvad raskuseid, ei tea ühtegi peale http://www.powergym.ee. Neil aga polnud, nii et äkki keegi teab veel mõnda?
AutorPostitused