Mr.Y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Y
MemberPrantsusmaa poolt… kohe mäng ka algamas, et siis kohe vaatama. Isegi, et olen Prm poolt, arvan et Brasiilia võidab. Ja finaal tuleb Brasiilia – Saksamaa nagu neli aastat tagasi.
Mr.Y
MemberLoogiline, et ehitaja pole kulturist. Kui nt säärt või v-kuju taga ajada, siis tulemus on 0. Aga suuremad ja tugevamad käed kui tavainimesel saab küll (sinna kõige rohkem, kuid mujale tuleb ka massi, aga natuke vähem) ja see juba suur asi, eristab kohe mehe poisikestest.
Mr.Y
MemberTudraõli 1l maksab 36 kr (km-ga), 330ml maksab 24 kr (km-ga)
Mr.Y
MemberTimo Majori!
Mul ta video, kus ta surus 305kg, aga see pole võistlustel. Võistlustel tal rekord vist 275kg (kaal 108-111 kg.)
Mr.Y
MemberKas mina olen pime või miks sa järsku lambist pükstest rääkima hakkasid? Niiväga oli hinge peal?Ei, teda ennast huvitas ju see
ei sellised kyll ei ole aga kui mul siuksed jalad on kas püksid lähevad jalga?Mr.Y
MemberArvad, et kõik tahaksid endale selliseid jalgu või?
Point oli see, et nagunii tal ei ole selliseid jalgu ehk ta peaks jalgu treenima. Eesmärgiks võib ta need ka võtta, kuid see jääbki siis ainult eesmärgiks, sest vaevalt, et keegi Eestis üldse sellised jalad endale kasvatab.
Püksid lähevad jalga küll kui on piisavalt suured. Arvatvasti su praegused püksid ei lähe, aga saad lasta eritellimusel teha endale sellised püksid. Ning aluspesu pead ka uue ostma, sest neid ei õnnestu sul üle reite muidu tõmmata.
Ning isegi kui selliseid jalgu ei taha, siis võiksid neid ikka treenida natuke.
Mr.Y
MemberTubli, kas su jalad on juba sellised? Kui ei ole veel, siis aga hakka treenima neid, st et on mõtet küll

Mr.Y
MemberPiim sisaldab suht palju rasva, eriti kui seda mingi liitrikese ära jood, saad maapiimast ju üle 30g rasva. Muidugi pole nii tähtis see ka, aga valgupulbrite mõte on ju siiski, et võimalikult kiiresti saaks selle valgu endasse. Muidu võiks ju tavalist piima ka juua, see on ka üsna ok. Aga kui valgupulber juba ostetud, siis et selle eelis ikka korralikult ära kasutada tuleks juua veega – pole ta ju üldse nii halva maitsega? Kui veega üldse alla ei lähe, siis pole probleemi, joo piimaga, aga lihtsalt teadmiseks sulle kirjutasin seda.
Süsivesikuid pole sul vast vajagi, oleneb palju piima jood peale trenni… liitrist saad parajalt neid igatahes. Ning siis varsti tahket toitu peale.
Mr.Y
MemberKes keelab??? Muidugi võid, ega ta ju ei plahvata.
Teine asi on, et miks? Peale trenni joo ikka kindlalt veega, piim kaotab kogu asja mõtte. Aga muul ajal võid piimaga juua küll, maal tõesti saad ju seda tasuta, mis sest, et natuke rasvasem kui poepiim.
Mr.Y
MemberPool aastat? 10 nädalat ja 10 kg on täitsa paras. Siis ei pea palju trenni tegema, ega väga nälgima ka. Nödalas 1 kg kaotada pole probleem, kui enamvähem õigeid toite süüa, siis püsib kõht täis (nälja tunnet pole) ja 4 korda u 30 minutilist trenni teha juurde.
Mr.Y
MemberOi Ukraina üllatas jälle… olin kindel et Sveits võidab, muidugi penaltites enam mitte, seal on juba õnnemäng. Igatahes nüüd võiks Ukraina Itaaliale ka ära panna oleks mõnus

Mr.Y
MemberKõige parem on kui paned musta ja punast suhtele 4:5le, siis saad sellise veripunase viinamarjamahla. 1g kreatiini kohta pead panema 211 ml mahla, muidu kaotab see efekti. Poest ostes küsi kindlasti hommikul korjatud viinamarjadest tehtud mahla, sest keskpäevaste ja õhtustega sellist efekti pole. Proteiini ei tohi sinna kindlasti sisse segada, sest see aeglustab kreatiini imendumist. Soovitav oleks peale kreatiinisheiki teha eraldi proteiinisheik ning see just rohelistest viinamarjadest pressitud mahlaga 1:1le, need peaksid olema just õhtuhämarikus korjatud. Sellisel juhul imendub ka konsentraat samal kiirusel nagu hüdrolüsaat, sest eri värvi viinamarjadel õiges vahekorras on maagilised omadused imendumisele. See on kõik teaduslikult tõestatud!
Mr.Y
Member1 seeria, ütleme 10 kordust, kestus max 1 minut ja seeriate vaheline paus 1 minut, siis kulub 3 seeria peale 6 minutit. Tunni ajaga jõuab 3×10=30 seeriat. Aga kui mõned soojendusseeriad teha ette ka + natuke kulub raskuste lisamiseks ja maha võtmiseks, siis jõuab u 25 seeriat sooritada. Lisa oma aeroobne 10+10 min ning venitamine 10 min tuleb kokku 90 minutit.
Aga seeriate koha pealt peaksid ise midagi õppima. Mine ja proovi järgi, tee 15 seeriat rinnale ja 15 triitsepsile. Siis peaks ikka loll olema küll, kui nii pika ajaga ei saa juba lihast läbi. Või mingi 15 seeriat järjest õlakehitusi? No tee tunde järgi siis või otsi mõni targem “vana postitus”, kuigi ühes artiklis juba öeldi, et lihas ei loe sul seeriaid ega kordusi.
Mr.Y
MemberEi saa. Inglismaa sai edasi veerandfinaali ja vastaseks on Portugal / Holland. Juhul kui inglased saavad poolfinaali kohtuvad nad kas Saksamaa / Argentiinaga. Brasiillased kohtuvad poolfinaalis, juhul kui jõuavad, Itaalia / Austraalia / Sveitsi/ Ukrainaga (99% kindel et Itaalia).
Vähemalt mu 1/8 finaalide ennustustest 3st 3 täppi

Ja peale vormelit siis Hollandi võitu ootama-vaatama
-
AutorPostitused