Mr.Y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Y
MemberAeg ongi näidanud, et see pole tõsi. Hea venituse annab küll, kuid suuremat rinnakorvi mitte.
Mr.Y
MemberMa ootan kuni vesi keema läheb ja sellest hetkest u 10-12 minutit. Nii olen harjunud tegema. Keetmise mõte ongi, et muna ju kõvaks läheks, kui vedelat tahad, siis joo toorelt pole vaja üldse aega raisata
“>Mr.Y
Memberto MR.Y: Mõtetu!!!! Kust otsast, oleks hea ju teada kui palju on siin olemas kutte kes teevad igat lihasgrupi nädala jooksul 2 korda! JA mis kuradi treening viis see on kui ma 14 päeva jooksul väsitan ühe kora lihasgruppi, mu vanaema teeb nii trenni, nii et ära aja pada!!! Muidugi on erinevaid viise, on ka erinevaid inimesi, sellepärast ma ka küsisin seda ning selleks see foorum on! Enne kui ütled siis mõtle!Küsisid ju, kas on mõtet 2 korda teha. Ei saa ju sulle isegi tark Antson öelda läbi interneti, et jah tee või ei ära tee. Siis pead palkama eratreeneri ja välja selgitama, kas sobib või mitte. Niisama lampi ei saa ju öelda, et üks sobib sulle paremini kui teine.
Kui sa ise ei mõista erinevaid treeningviise, siis loe rohkem, et on olemas inimesi kellele nii sobib või siis küsi oma vanaemalt, kui talle sobib iga 14 päeva tagant treenida. Ma ei öelnud, et treeni ise ka nii, vaid ütlesin, et on olemas igasuguseid treeningmeetodeid ja ise pead leidma, milline sobib ja meeldib. Peace.
Mr.Y
MemberKõik ei läinud ju mööda – Saksamaa mängib 3-4 koha pärast
“>Nii et ennustus 25%liselt õige.
Aga need, kes siin lihtsalt Saksamaa, Argentiina, Inglismaa või Brasiilia pakkusid, nende eennustus lausa 100%liselt vale
Mr.Y
MemberSul jääb esmaspäev lihtsalt lühikeseks ja teisipäev läheb hirmus pikaks. Muidu võid küll nii teha.
Mr.Y
MemberVõta näiteks siit midagi või vaata sealt põhiasjad kava koostamiseks:
http://www.amazon.ee/main.php?main=tooriis…me&bot=bot.lime
Mina arvan, et see praegune kava on crap
“>Mr.Y
MemberMõtetu küsimus iseenesest… peaksid ju teadma, et treeningviise on erinevaid ja ka mõjumisviise. On olemas inimesi, kellele sobib treenida 1 kord kahe nädala jooksul, 1 kord nädala jooksul, 5 päeva tagant, 2 korda nädalas või ka 3 korda nädalas.
Mr.Y
MemberVäike kõht siis
“>Mr.Y
MemberSelete lähemalt siis, mida ta teeb? Töötab hästi kõhulahtistina või millena? Kaerahelbeid söön nagunii iga päev, muna peaks asendama munavalgepulbriga ja mis see siis parem on? Kolm korda päevas ka veel… miks see on parem kui nt leiba, kartult, liha, piima vms süüa?
Ma ei usu ma siis ka seda 3x päevas sööks, kui Ronnie Coleman seda soovitaks.
Mr.Y
MemberKõht venis ette, aga paksuks ei läinud? Söömishulka pidid vähendama, aga võisid süüa ükskõik kui palju? Huvitav jutt sul…
Mr.Y
MemberAlgselt treenisin 3 korda nädalas igat kehaosa, mis alguses garanteeris edu, kuid aja möödudes ei jõudnud enam kõike suuri lihasgruppe ühel päeval treenida (kusjuures mul oli komme trenniga üle pingutada, mille pärast jõudsin paar korda ületreeningu faasi). Siis proovisin igat keha osa kaks korda nädalas(e, n ja t, r) treenida, kuid seda läks ka liiga paljuks- kaks päeva järjest oli suhtkoht võimatu trenni teha.Ja nüüd siis olen probleemiga silmitsi, mille pärast palun teie kõigi abi.
Kui ei suuda 2 trenni kahel päeval järjest teha, siis
1) kas pingutad harjutustega üle, ületreening, ülekoormus vms. Muidu ülakeha ja alakeha ei tohiks üksteist segada
2) peaksid proovima teha igat lihast 1x nädalas. Nt samadel päevadel e,t,n,r teed iga kord 2-3 lihasgruppi. Vaata näidiskavade alt jaotusi, Tööriistad -> Treeningkavad
Mr.Y
Memberma ei saa aru mida te braazikates näete
ma ei saa aru ma arvasin juba turniiri alguses et brazad ei võida seda turniiri peale esimest 2hte mängu kahtlesin isegi et prantslased saadavad midagi korda
“> kõik said vastu näppe oma brasiiliaga mõelge loogiliselt kuidas prantsusmaa põrmustas haledalt hispaania
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja braazikatel ei olnud mitte kui mingit võimalust prantslasi võita
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ei usu ei portugal seda suudabki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> igastahes koos minuga pakkus prantsusmaa võitu umbes 4-6 inimest ja võimalus võita midagi on väga suur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Brasiilias nägi terve maailm midagi. Kõikides kihlveokontorites oli ta suurim pretendent tiitlite, seal ju ikkagi kõik 11 meest superstaarid jne. Ja mis loogikast sa räägid? Loogikaga mine mängi malet, sets jalgpallis võib kõike juhtuda.
Brasiilial oli võimalusi küll. Robinho sai lähedalt löögile, korralik löök ja oleks 100% värav olnud, sest nii lähedalt väravavaht ei reageeri. Ronaldinho karistuslääk läks napilt üle, mis oli ka nii tugev, et Barthez ei reageerinud. Muidugi tore oli, et üle läks, sest see oli teenitud Ronaldo teesklemisega, ise hüppas pikali, kaitse ei puutunudki teda.
Samas oli ka Prantsusmaal veel lõpus võimalusi ka nt 3-0 võiduks, võinuks olla sama skoor, mis 1998 aastal. Aga kõiki võimalusi ei lööda ära ja sellepärats võibki juhtuda midaiganes. Prantsusmaa on Portugali vastu soosik, aga piisab 0-0 seisul mängu lõpus kuskil kaugelt Manichel või Decol sisse kobistada on neil võit käes. Või kui mäng läheb penaltiteni on seis 50/50.
Soosikud on alati olemas (nagu ka Brasiilia enne MMi), aga see ei tähenda, et nad võidavad. Praegu on suuremad soosikud Saksamaa ja Prantsusmaa, aga see ei loe midagi. Ma ise hoian igastahes pöialt Prantsusmaale ja naudin viimaseid mänge.
Mr.Y
MemberKas sul on lihased sama suured kui sündides? Ei ole. Järelikult on kasvanud. Nii, et tee ise järeldus, kas oled nende kümne ja rohkema aastaga tundnud oma lihaseid kasvamas või mitte.
Mr.Y
MemberMa ise ennustasin ka Brasiiliat, aga väga pro et nad kaotasid

Prantsusmaa meeldib palju rohkem. Ei viitsi neid 9 lehekülge läbi vaadata, aga ei tea kas keegi üldse Prantsusmaad pakkuski? Turniiri alguses oli nende mäng siiski üsna kehvake. Muidugi pole nad veel võitjad ka, aga Portugal on nõrgem kui Brasiilia, nendele teevad küll ära ja finaalikoht olemas. Teise poolfinaali loodetavasti võidab Saksamaa. Ning finaal Saksamaa – Prantsusmaa.
-
AutorPostitused