Mr.Y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Y
MemberTegelikult on lihaselisus ja laiaõlgsus üks põhjus küll. Teine on see, et kulturist tahab olla suurem ja kiiresti. Tavamehele, kes ei plaanigi kulturismis võistelda, on steroidid lihtsalt kiirelt lihasesse ja tugevaks saamiseks.
Võitlusest oleks kindlasti effekt. Ma ei tea täpselt midagi, kuid kindlasti on viise, et need oleksid rangemalt kontrollitud seadustega, et neid saab ainult hädavajadusel arsti poolt, et neid oleks väga vähe saada, see teeb neid ka kallimaks. Täitsa kaduma neid muidugi maamuna pealt ei saa, kuid tarbimist piirata küll.
*On vaja ainult tahet*
Kas üldse tahetakse? Ja kes ja kuidas peaks alustama?
Mr.Y
MemberKas 1kg on 200g valku?olen kusagilt lugenud, et see arv on palju väiksem.
otsin, kui üles leian, kirjutan ka siia
Mis sellest lugeda on ??? Kui kalas, punases lihas, kanafilees on kõigis u 20g valku 100g kohta (mõnes vähem, mõnes natuke rohkem) siis 1kg on 20*10=200g valku. See on üheks päevaks piisav kogus ka 100kg mehele.
Mr.Y
MemberSee tabel oleks huvitav küll… kuigi kehakaalu suhtes algajana on sul kõik väiksem ja pika kogemusega treenijal on kõik suurem kui see suhe. Sellesmõttes oleks nende omavaheline suhe kõige parem. Kuigi seda ei saa võtta väga tõsiselt, sest nagu öeldi, pööratakse rõhku erinevatele lihastele ja ka geneetiliselt võivad mõned lihased olla tugevamad kui teised.
Muidu olen kuulnud, et biitsepsi tugevus peaks olema 1/2 triitsepsist ja selg 4/5 rinnast. Aga harjutusi ei tea käte puhul. Selja puhul oli näide et tõmbed kangiga ettekallutatult 1 rep max peaks olema umbes 80% sinu lamades surumise 1 rep maxist.
Mr.Y
MemberTahad olla suur nagu õige mees, siis söö ka nagu õige mees!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult aitab ka vähemastki, nt 1kg liha on juba u 200g valku. Päeva peale jagatult koos taimse valguga on see piisvalt (ma arvan, ei tea ju kui mürakas oled). Jagades 5 portsuks on see ainult 200g liha. Mu 5 aastane õde jaksab ka selle ära süüa (koos kartulite ja salati vms), et see pole küll vajadus miks valgupulbert osta. See 10kg liha näide oli jah ülepakutud, kuid isegi päevas nt 500g valgu söömisega poleks probleemi (peale selle et kõhus kõik roiskub ja plahvatab, kuid sama oleks ka toidulisanditega).
Mr.Y
MemberMind huvitas ka see asi ükskord, siis leidsin sellise teema üles, seal paraku positiivset vastust pole.
Mr.Y
MemberLiha süües ei sa iialgi nii palju proteiini, kui toidulisandeid süües.Tõestus ka sellel on või lampi paned? Liha võib ju päevas 10kg ka ära süüa (100*20=2000g proteiini). Või kellegi magu ütleb stopp, see pole toidulisand, seda ma enam vastu ei võta ja saadab üles tagasi?
Mr.Y
MemberMiks ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaalud neid, arvutad oma kaloreid kui vaja ehk järgid kindlaid toitumusharjumusi, siis see ongi dieet! Dieeti saab pidada nii juurviljade kui ka sokolaadi söömisega.Ja kui mõni aju mõtles rasvapõletust, siis ei saa ka öelda, et maisihelbed need kindlalt nullivad. Minul ei nullinud. Sõin neid küll vähe, aga kui sööd ka nt 200g (800 kcal) ja need ära kulutad, siis saad ikka rasva põletada.
Mr.Y
MemberSiit saad väga täpselt kõik, mis sul selleks vaja teada on:
Mr.Y
MemberImelik, et peale trenni sööb nii vähe süsivesikuid (tomat, 50g maits. jogurtit, õlu) aga öösel 3 tunniks sööb 160g süsivesikuid. Muidu trapetsi harjutus tundub huvitav, aga kahjuks pole võimalust proovida. See käte kõverdatult hoidmine kindlasti väga kasulik nipp. Kokkuvõtteks oli ka lõpus pikk ja huvitav lugu, minu meelest see praegu parim Tegijate Treeningu artikkel
“>Mr.Y
Memberminu vaade mängust: 1ne penalt mille zidane väga napilt sisse kobistas(väga vähe jäi puudu et see üldse mööda oleks läind) ei olnud penalt tegelt kuna puude oli minimaalne karistusalas!! .. pigem oli see mängu teisel poolajal mahatõmme kastis penalti. ärgem unustagem et itaalia lõi veel 1 korra posti ja 1 korra väravasse (mida muidugi ei loetud). arusaamatu oli ianquinta mängusaatmine kes itaalial eespool kõik rünnakushansid sõna otseses mõttes ära N*ssis.kahju. Zidanest niipalju et ta eriti ei hiilanud mängud oma barbaarialiku käitumisega ega üldse oma mängupildiga. vahet pole mida sulle vastasmeeskonna mängija ütleb, nõrgad reageerivad sellele – tugevad lihtsalt naeravad näkku ja jooksevad edasi – kelle süü see siis oN? itaalia maksis prantsusmaale kätte (meenutame 2000a. EMi) . põnev finaal oli.Muideks see penalti polnud mingi kobistamine, üsna kindlalt läks sisse, Buffon hüppas üldsegi valele poole. Penalti oli teenitud väga ausalt, puude minimaalne wtf?? Kindel sissesõitmine oli see.
Teisel poolajal oleks pidanud jah penalti andma, kohtunik oli Itaalia poolt.
Post so what? On varemgi ju löödud posti, latti ja mänge kaotatud. Ja suluseisust löödud värav, mis mõte on sellel üldse su mälus? Olukord oli kaitsel kontrolli all. Kui nad poleks välja jooksnud ja suluseisu tekitanud, siis oleksid nad selle palli ise minema löönud. Värav tuligi ainult tänu sellele, et ühtki kaitsjat polnud ja vabalt sai lüüa.
Reageerimise koha pealt on sul õigus, aga mängus ta sai väga hästi hakkama. Ilma Zidaneta oleks Prantsusmaa kindel 0 ja rünnakutest ei tuleks mingit asja. Vieira vigastus pani muidugi ka oma põntsu.
Mr.Y
MemberMis sa teha saad kui kobad ei oska puhtalt mängida? Selle eest ei saa süüdistada Prm vaid Itaalia kaitsjaid. Iga maha niitmine võib lõppeda vigastusega, miks on vaja nii karme vigu teha siis. Pealegi üks penalti jäi veel andmata, tänu millele ainult Itaalia võitis.
Materazzi oli Zidane terroristiks nimetanud ühe ajalehe andmetel… ei tea kui tõsi see on, kuid ega Materazzi pole puhas poiss. Peale mängu ta ise rott ei julgenud kommenteeridagi seda, kohe näha, et tal oma süü asjas.
Mr.Y
MemberItaalia tõmbas teisel poolajal u 50 minutil maha kellegi karistusalas, Malouda vist. Selle eest oleks 100% penalti pidanud andma, Zidane oleks sisse löönud, Prantsusmaa 2:1 võitnud ja mingit punase kaardi jama poleks olnud. Kohtunik osteti ära krt, Itaalia pole võitu väärt! Mage!!!
Mr.Y
MemberVaheldumisi, kõige pealt ühe käega ja siis teise käega sama arv kordusi. Peaks saama enamvähem kõik kahe käe harjutused ära teha.
Mr.Y
MemberMa olen 100% kindel, et enamus Eesti jõusaalis käijaid ei taha olla sellised. Võibolla seda raha ja kuulsust, et olla parim Mr.Olympial, kuid ma ei usu, et see on keha, millest enamus unistab.
Mr.Y
MemberSee tunne ongi venitus. Ma ütlesin, et pullover venitab hästi, kuid see ei suurenda rinnakorvi. Kui oled kasvueas, siis rinnakorv kasvab nagunii ise ka, äkki aitab kaasa vms ei tea, aga kui oled täis kasvanud, st et enam ei kasva, siis see pullover su rinnakorvi ka suuremaks ei tee.
-
AutorPostitused