Mr.Y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Y
MemberKuivad kokku nagu 80 aastane vanamutt, kaal langeb alakaaluliste lähedale, jääd nõrgaks nagu olid 10 aastaselt, tervis läheb allamäge.
Ühesõnaga: Ei.
Mr.Y
MemberKõige parem on teha tunde järgi, sest ise tead, millal lihas on ”soe”. Mingi kindlate % järgi pole mõtet teha, pärast oled liiga väsinud äkki. Ehk tee nii palju kui vaja ja nii vähe kui võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>30ne seeria on minu arust liiga pikk. Ma soovitaks rahuliku ja kontrollitud tempoga 10-12 kordust alguseks. Siis ise vaatad kuidas edasi liigud.
Mr.Y
MemberSelles mõte ongi, tugevam ja kiirem teeb selle väänamise ära ja siis on mahasurumine juba kerge. Nii et 50% tehnika ja 50% jõud.
Mr.Y
MemberNoh valge inimene on ju juba pikka aega olnud enamjaolt paikne ja tegelenud rohkem põllumajandusega (mõtlen siiski minevikku kus polnud autosid, arvuteid ega mingeid jõusaale) kuid Aafrika mustanahalised asunikud on elatanud end põhiliselt koriluse ja jahiga ning kuna nende jahiriistadeks polnud püssid vaid vibud ja odad on nad pidanud oma saagil järel jooksma ning tänu sellele on nad vastupidavad eriti pikamaa jooksudel ja see pikkade jalgade teooria vastaks siis sellele küsimusele miks neil nii kiired sprinterid on.Aga see oleks vaid minu arvamus.
Loomade jahtimisest nende geenid küll ei muutu. See on umbes sama, et sinu isa võib olla eluaeg jooksnud ja saanud oma kehvade geenidega heaks jooksjaks, ega sellepärast ei sünni sina siis superjooksjana, ikka saad need kehvad geenid. Sama asi on lihastega. Geenid on kehvad või head, lihased võid suureks ikka treenida, kas su lapsed ja nende järeltulijad sünnivad kohe siis suurte lihastega? Ei. Ikka need geenid päranduvad edasi (+emalt). See koriluse ja pikkade jalgade jutt on lollus!
Mr.Y
MemberInimene tunneb maitset keelega. Järelikult pead nad kurgust alla saama ilma keelega puutumata, siis ei tunne ka maitset.
Mr.Y
MemberNeed ongi olümpialiftid, teevad kogu keha suureks ja tugevaks.
Mr.Y
MemberHang Clean
http://www.exrx.net/WeightExercises/Olympi…/HangClean.html
Parimad trapetsile massilisajad on veel: Power Snatch, Power Clean, Deadlift ja Shrug
Power Snatch
http://www.exrx.net/WeightExercises/OlympicLifts/Snatch.html
Deadlift
http://www.exrx.net/WeightExercises/Gluteu…BBDeadlift.html
Power Clean
http://www.exrx.net/WeightExercises/OlympicLifts/Clean.html
Shrug
http://www.exrx.net/WeightExercises/Trapez…er/BBShrug.html
Bear Crawl peaks olema selline, et istud maas, surud end kätele ja kõnnid ringi (kätel)
Mr.Y
MemberKaalu langetades vähenda süsivesikute koguseid, mitte rasvasid. Söö neid rohkem peale trenni ja hommikul, muul ajal minimaalselt. Need tooted oleksid siis makaronid jm pastatooted, kartulid, saiad, leivad, pudrud, magusad joogid ja maiustused jne…
Mr.Y
MemberTuleks teha siis nagu neid tavalisi lõuatõmbeid mingise 20-30 cm vahega, ja siis kahe toru vahel kätekõverdusi. aga muidu tahtsin küsida et kas nagu kui teed neid kätekõverdusi kahe toru vahel, ja siis kas kui üks pool on mõni cm kõrgem, siis kas see mõjutab midagi ka, sest ma kodus teen neid diivani ja tooli vahel, ja siis nagu üks pool on hästi väheke kõrgem. Kas muidu oleks kedagi kes oleks kõike seda jõutõusu värki arutama MSN’i või ICQ teel?Ma küll ei tea kas see väike vahe mõjutab üldse, kuid ise olen teinud ühe seeria ühtpidi ja teise teistpidi – ehk siis kord üks käsi madalamal, siis teine.
Mr.Y
Memberüks võimalus oleks minna nüüd mitte kulturistide treeningut filmima vaid võtta näiteks poksija? kickboksija? maadleja? jiu-jitsu mehe jõutrenni…see on ju ikkagi fitnessi foorum ( tervis, jõud, ilu ) niiet kõik peaks sobima, peasi, et on sport ja see annaks jälle laiema teadmistepõhja ka teistele kes ei huvitu vaid suureks saamisest.
Herr Joker äkki kaalub seda mõtet
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keegi pakkus seda jah kuskil mujal ka. Tegelikult ju läheb peale igasugune treening, ma loeks seda ikka, isegi kui mitte kulturist poleks. Ongi võibolla huvitavam. Ja Joker võiks ju endast ka trenni artikli teha kui tahab

Ootaks nüüd Jokeri kommentaari, mis asjast arvab ja milline selle rubriigi tulevik on.
Mr.Y
MemberMarek Mozoroviga oli kunagi jalatrenn, aga see oli võistlusteks valmistumisel, et mitte selline heavy workout. Muidu võiks olla küll, aga varsti hakkavad vist tegijad otsa saama. Mõned ehk on veel Jokeril plaanis, aga mis edasi, kas samad mehed uuesti jälle?
Mr.Y
MemberNii peabki olema. Karatekad, poksijad, kung fu mehed, mma tüübid ja muud jiu jutsu vennad õpivad võitlust (võitluskunste). Jõusaalis treenitakse jõudu, lihaseid. Kaklus on aga võitlus, mitte max jõu võrdlemine. Seega võitluskunste õppivad mehed teevad nö oma ala ja peavadki selles paremad olema. Jõusaali mehed peavad olema paremad surumises, kükis jne. Sama nagu ka rallisõitja on rallis parem F1 piloodist ja F1 piloot on rallisõitjast parem vormeliroolis.
Ja kulturisti ei tunne pikkades riietes ära 100%. Olen näinud ka Colemaniga kõrvuti meest seismas, mõlemad tänavariietes ja ei tee vahet küll, et üks oleks kulturist. Ammugi ei tee Eesti kulturistidel ja lihtsalt suurel maamehel vahet, sest ainus mis välja paistab on ju kael, nägu ja käelabad. Nende järgi paraku ei ütle ära.
Mr.Y
MemberEks ta jama ole, aga hea on see, et kohe ei pöörduta steroidide poole – vot siis oleks asi halb.
Mr.Y
MemberJa btw steroidid ei garanteeri veel kiiresti ja palju – ka neid peab oskama kasutada niiet iga lammas ikka tulemusi ei saa ( toitumine, trenn ja puhkus peab anyway paigas olema )P.S nagu Oldman enne toonitas siis pole siiamaani väga kindlalt teada steroidide kõrvalmõjud… kõik on alles uurimisel veel ( see on aga kindel, et ega nad kehale ja vaimule head ei tee pikas perspektiivis )
Selleks on steroidi fooruid ja raamatud. Nemad proprageerivad nende kasutamist ja õpetavad. Ise nad ütlevad, et tee selliste kuuride järgi, siis ei juhtu mitte midagi su tervisega ja sealt see alguse saabki. Nagu keegi eespoolgi ütles, et mõtteviis on paljudel ka selline, et miks ma peaks tahtma ikka elada 80-90 aastaseks – olen parem suurte lihastega ja suren 60selt. Need, kellel kohe nt ei tule kuuridega tulemusi või tahavad just veel rohkem veel kiiremini, hakkavad sööma veel suuremaid kogused.
Ning need steroidi-kasutajad sunnivad nö teisi kasutama. Muidugi pole see sundimine, pigem ikkagi nö nõrk enesekontroll. Nt Gregg Valentinogi on öelnud, et ta alustas nendega, sest kõik mis ta oli puhtalt saavutanud u 10 aastaga, sai iga teine nolk 3-4 aasta + steroididega. Kui lisaks veel süüdistatakse suuri mehi (isegi kui nad pole kasutanud) tekib mõte, et miks siis mitte?
Nende kahjulikkuse info jagamine ei vähenda tarvitamist. Pigem suurendaks. Rohkem inimesi õpib neid kasutama, loevad, et õiged kogused ei tee midagi (probleemid tulevad üledoseerimisest) ning kasvavad nende abiga. Mõned jäävad kinni annustesse, teised vbl õgivad neid üle, kuid kokkuvõttes see pigem suurendab kui vähendab nende kasutamist.
-
AutorPostitused