Skip to main content

Mr.Y

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 256 through 270 (of 801 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kas liiga tihe kava? #89072
    Mr.Y
    Member

Lahe kava, veel karmim kui R.Colemanil. Oled juba tema suuruse lähedale ka jõudnud? Mõned lihased, nt triitseps, õlg, trapets saavad kohe 6x nädalas trenni – need sul vist eriti suured? Ja milles su jalad süüdi on, et nemad ainult ühe korra trenni saavad? Ma ei peaks selle kavaga üle paari nädala vastu… minu viga ilmselt.

Aga kui seda juba paar head aastat oled kasutanud, siis peaksid teadma, kas on tihe või mitte, oled sellega palju tugevamaks ja suuremaks saanud? Kui ei ole, siis äkki on jah tihe ja peaks midagi muud proovima

in reply to: naised jõusaalis #88966
    Mr.Y
    Member

Varsti pidi ju mingi projekt tulema, kus modelli hakkab O.Kiivikas treenima. Eks siis ole näha kui suureks lihasmäeks see modell muutub ja kas pärast need modelliriided üldse enam selgagi mahuvad

in reply to: Tegijate Treening: Ott Kiivikas – jalg ja säär #88870
    Mr.Y
    Member

Palju kangil oli kui pöialetõus kang turjal käis? 80 kg?

in reply to: Aminohapped #88800
    Mr.Y
    Member

Valkude ehitusüksustena kasutab inimorganism 20 aminohapet (9 asendamatut + 11 asendatavat).

Tauriin on aminohape, mis edastab närvisüsteemi impulsse. Tauriin reguleerib rakkude vee tasakaalu ja südamelihase tööd. Inimese organismis esindub Tauriini vähesel määral lihasmassis ja närvisüsteemis. Uurimistele tuginedes annab tauriini kasutamine koos kofeiiniga lisa energiat ja jõudu lisades üldist heaolutunnet. Tauriini ülejäägiid väljuvad uriini kaudu, igasugused kõrvalnähud puuduvad.

in reply to: Kes oskab öelda kuhu koondub enamus pinget? #88795
    Mr.Y
    Member

See oleneb kaldenurgast. Siseosa treenid igal juhul, aga saad muuta, kas treenid üla-, ala- või keskosa… Võid teha horisontaalpingil, neg. kaldpingil, pos kaldpingil. Saab seistes natuke ettekallutatult ja ka sirgelt nagu seal pildil jne.

in reply to: Tudraõli ? #88790
    Mr.Y
    Member

Võibolla praegu on õige maitse, aga kui see kuupäev kätte jõuab ja veel nädalake möödub, siis on TÕELISELT mõru? Kes tahab, võiks proovi teha ja siis võrrelda neid kahte maitset

in reply to: Uued treeningkavad #88784
    Mr.Y
    Member

No ei ole kindlasti nõus.Vat mina kah otsin kavasid.Igalt poolt,kus saan.Et endale sobivat välja kujundada.Et toimuks mingi areng.Ja kui leian,siis … paari kuu pärast hakkan jälle otsima.Asjatundjate poolt koostatud baaskavad on igal juhul suureks abiks.Mis ületreeningusse puutub – no ükski treener ei saa treenija eest mõelda.Iga kava eeldab eelkõige aju kasutamist,
    in reply to: Uued treeningkavad #88766
    Mr.Y
    Member

Ma arvan, et enamus, kes niimoodi kavasid otsivad (ehk ise ei oska teha), ei ole piisavalt edasijõudnud. Kui foorumist midagi ei küsi, vaid kohe praktiseerima, siis lõppeb see ületreeninguga minu arvates. Eks see ole muidugi erinev, kuid keskmisele inimesele on see maht tappev (mulle kaasaarvatud).

Peaaegu sama, nagu võtta FLEXist Ronnie Colemani või muu mehe kava (kes keemiaga tulevad sellega toime) ja hakata seda kohe järgi tegema. Neid kavasid ma vähemalt järgi küll ei julgeks proovida, ma arvan, et see oleks tühja visatud aeg.

Kui suurte kogemustega peaks see “edasijõudnu” siis olema, et nende kavadega toime tulla? Või siis peab olema just väga algaja edasijõudnu, et ei oska veel intensiivselt treenida. Kes vähegi pingutab ja nt kahe päeva kavas teeb E rinnale 9 seeriat, siis N uue trenni ajal on rind alles valus rääkimata taastunud olemisest. Triitsepsile sain kokku 18 seeriat… hull värk. Ma pole küll kõiki kavasid vaadanud, aga need, mis ette jäid, hakkasid silma kohe HUGE VOLUME poolest.

Selg, mis on ise suurem lihas kui rind, saab ainult 2 seeriat nagu “väike” õlg, miks?

Mr.Y
    Member

Kas sul endal treerit pole? Kogenud vasaraheitjad peaksid ju teadma küll, mida jõusaalis teha. Kui kuidagi ei saa kava kuskilt, siis võiksid inglise keeles otsida, Ameerikas ikka mõned vasaraheitjad kuskil foorumis arutavad vms.

Oma põhispordialas tugevamaks saamiseks sobivad jõusaalis kõige paremini tavalised olümpia- ja jõutõstmisharjutused. Mingit istudes-isoleeritud-biitsepsi-kõverdamist-hantliga pole vajagi. Sul peaks oluline olema jõud ehk siis madalamad kordused ja kõik baasharjutused (rebimised, tõukamised, kükk, jõutõmme, lamades surumine). Ja suure biitsepsi ja triitsepsi peaksid nendega ka saama http://www.throwers.org/

in reply to: Pruun riis #88762
    Mr.Y
    Member

Kuivaine küll, kuid vaata parem oma ostetud pakendi pealt seda sisaldust, need kaloriarvuti numbrid on paljudel toitudel üsna metsa.

in reply to: WFF i tegijad ! #88694
    Mr.Y
    Member

IFBB – dopingukontrollid

WFF – pole dopingukontrolle

See liiga mulle kama kaks koos nende meestega.

in reply to: Erinevad Treeningsu Jaotused #88533
    Mr.Y
    Member

See nagu polnudki artikkel. Juttu oli lõpus imevähe… sellise teema oleks saanud foorumisse ka teha, kus kõik võivad postitada erinevad jaotusi ja siis kokku tuleks selline trainingsplit-database.

Meeldimisest nii, et mina ei annaks kõigile 5 tärni nendest jaotustest. Aga eks ühtedele meeldib ühtmoodi, teistele teistmoodi. Nt ühes kavas oli mingi päev pühendatud trapestile ja kõhule. Minu meelest täitsa pointless päev. Teen mõne seeria õlakehitusi ja keretõsteid ja kõik??? seda ei saa trenniks nimetadagi.

Sinna nimekirja võiks veel vabalt kaks korda sama palju asjalikke jaotusi lisada. Minu hetke splitti seal pole ja ka selliseid, mida plaanin kasutada (sarnane on küll olemas, aga mitte sama). Pooled nendest splittides seal on sarnased tegelikult, ning Janari enda splitid sarnanevad Jõutõmme+Trapets+Õlatagaosa päeva poolest.

Barbell: teed jõutõmmet selja päeval või jala?

in reply to: rinnalihased #88505
    Mr.Y
    Member

Jah, ma tean ja seda ma üritasingi öelda, kuid ei kukkunud hästi välja. Nüüd on asi selgeks tehtud, nii et case closed

in reply to: rinnalihased #88478
    Mr.Y
    Member

Pingi kallet muutes stimuleeritakse rohkem vastavat osa, täiesti isoleeritult jah ei saa teha erinevaid osasid aga fakt on see et pingi kallet muutes saab rohkem vastavat osa arendada

Seda ma üritasingi ju öelda!

in reply to: olen sportlane, aga tahaks kaalu alandada #88454
    Mr.Y
    Member

Mida muuta, et kaalu tasapisi 75 kilole alandada.
    õnneks oskan ma selle üleliigse trenniga minema peletada.

Jälle vastuolu – algul küsid, kuidas kaalu alandada, pärast ütled, et oskad seda

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 256 through 270 (of 801 total)