Mr.Y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Y
MemberMa loodan, et on… vähemalt ma küll ei kavatse tuhandeid mingite lisandite peale kulutada, isegi kui mul see raha kunagi olema saab. Need, kes nii mõjutatud on, pole mingid kulturistidki, lihtsalt oma naiste ja sõprade ees suur ja tugev olla, kulutavad mitu tuhat nendele lisanditele (mõtetu iseenesest).
Foorumeid lugedes mul mõtegi tulnud, et võiks kunagi toidulisandeid müüma hakata, nii kerge on mõjutada noori ja üldse neid, kes alustavad. Tüüpiline reklaam jutt, mida teleturus nt keegi ei usu, läheb siin peaaegu kõigile peale (mulle on selline mulje jäänud).
Aga, et su küsimusele vastata, peaksid täpsustama seda taset. Vanasti, kui pulbreid ei olnud, jõudsid inimesed ka teatud tasemeni ilma steroidideta. See sama tase on järelikult ka tänapäevalgi ilma lisandite võimalik, nüüd rohkem infot, artikleid jms saadaval, et inimesed võivad selle taseme veel kiiremini saavutada.
Mr.Y
MemberTank’il on irooniameel vist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma arvasin, et kunagi tõstsid jõutõmme ja kükk testosterooni taset
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõned usuvad, et tõstavad, mõned mitte.
Mõned usuvad, et jõusaal paneb kasvu kinni, mõned mitte.
Aga kui miski jõusaalis üldse paneb kasvu kinni, siis pigem kükk ja jõutõmme, kui mingi biceps-curl.
Mr.Y
MemberPiimas on ju ka vadakuvalku, mida sa oma sheigis jooksid. Kuid kiiruse koha pealt on jah nii… kõik need toidulisandid on ületähtsustatud, et max kiirusel max võimalik kogus omastada siis oled mega lihaskoll. See on lihtsalt reklaam, et rohkem raha sisse tuua ja toidulisanditefirmadel läheb vist hästi, ma arvan!
Vähemalt inimesed ostavad neid 600 ja 900 krooniseid asju, mida ma kunagi ei kavatse osta. Ning Eestis pole ühtegi tipptasemel kulturisti, või vähemalt, kes siin/sportlabi foorumis jõlguvad ja neid kalleid toidulisandeid sisse lahmivad… mõtetu… muidugi ise teavad, mis teevad, kuigi oma jõu ja lihase saaksid nad odavamalt ka (sest nad pole tippklass, kui üldsegi võistlevad) ja tehku selle raha eest midagi asjalikumat. Kuus kulub mõnel ainuüksi lisandite peale hea 2000 kr või rohkem.
Fred Antson kuskil mainis, et inimene taastub tavalise korraliku toiduga sama hästi ära uueks päevaks. Võibolla ainult siis oleks vaja seda, kui üks trenn on hommikul ja õhtuks vaja taastuda.
Mr.Y
MemberKuidas neid maha saab võtta? Siiamaani oli küll palju, kuid oli ok veel (esileht). Nagunii lähen sealt kohe foorumisse, aga siin need 6 jurakasti, mis tekkisid, on küll liiast ja häirib väga!
Mr.Y
MemberJah!
Mr.Y
MemberSee ei kiirenda midagi, ainult tagab normaalse kasvu ja arengu. Et “extra” kasvu saada on vaja kasvuhormoone jms, aga seda ei tehta vist vähemalt Eestis, ning see pole niisama igaühele. Kuid teatud inimestele on tehtud nö kasvuravi, et kasvaks pikemaks ja suuremaks, aga see poiss oli vist 140-150 cm, kellele seda tehti. Eeldan, et see on ka VÄGA kallis.
Järelikult pead leppima sellega, milline oled. Geenidega ära määratud see… nt just lugesin Delfist ühte uudist, kus 15 aastane oli 196-197 cm vist pikk
(Eesti korvpalli tulevikulootus)Mr.Y
MemberJa siis? Kõik, mis ei tapa teeb tugevaks!
Mr.Y
MemberOn treenereid, kes ei soovita seda harjutust üldse (nt on ju kükiga sama lugu). Siiski kasutatakse mõlemaid harjutusi väga palju. Kui õigesti teha, siis ei tohiks olla kahjulik. Kerge on ju plokk põhja panna ja siis raskust üles visata, vb siis satub põlvedele suur pinge. Aga kui kerge raskusega, viimase harjutusena (jalad väsinud), aeglaselt ja puhtalt teha, siis ei tohiks midagi juhtuda.
Muidu üks kulturist rääkis kunagi, et ta ei tee kükke, sest need on halvad põlvedele ja lisas, et tema on oma suured jalad saanud just jalgade sirutustega. Ei tea, kas see 100% tõsi on, sest jalad olid sellised:

Mr.Y
MemberKas kordustega 1-5 kunagi suuremaks ei saa, ainult jõudu? Kui tahan suuremaks, teen 6-12 ja kunagi grammigi tugevamaks ei saa? Mis krdi reljeef üldse? Kui mul on 5% keharasva ja teen 1-5 korduseid siis ma pole reljeefne tüüp? Kui ma teen 10 kordust kiiresti, ehk 10 või 20 sekundit kestab seeria, kas siis see on massitreening? Kes tahab suuremaks saada, siis ei tohi kunagi teha 12 seeriat, sest see ei tee suuremaks, vaid ainult lihvib ja toonib?
Keha ei loe korduseid ja ei saa mingeid piire tõmmata. Need kordustevahemikud on paras lollus, tekitavad rohkem segadust kui midagi ütlevad.
Mr.Y
MemberVõtad sellise raskuse, millega suudad 10x teha ja teed 5 seeriat. Kui tahad kindlasti, et 10 kordust tuleks, siis ilmselt pead lõpupoole veidi kergema raskuse võtma, sest sa ei jõua siis 10x sama raskusega 5 seeriat teha.See pole ainus variant. Sel juhul tuleks iga seeria suutlikuseni. Aga nt võtad raskuse millega jõuad 5×10, ehk siis esimesed kolm seeriat on kerged, neljas on juba natuke probleemne ja viies on juba väga raske 10x saada.
Mr.Y
MemberMa istuva eluviisiga tarbin trennipäevadel 4000 alla ja vabadel päevadel üle 3000. Nädala peale päeva keskmine tuleb 3500.
Mr.Y
MemberMenüü ise on ok, sest tegelikult ära on mainitud ainult 1 toit. Kuigi maisihelbeid piisab ka 1 kord päevas süüa, söö hommikul selle asemel nt putru ja joo piima kõrvale vms. Aga 4 toidukorda on piisav.
Selles suhtes on sul õigus, et kui sööd rohkem kui kulutad, siis kaalu ei alanda. Esimeses postis sa oma eesmärke ei täpsustanud. Peaksid sööma vähem kui kulutad, umbes 500-1000 kcal päevas miinustes. Soojade toidukordade ajal söö rohkelt aedvilju, need hoiavad kõhu täis ja kaloreid ei anna eriti. Siis ei kipu üldse palju sööma ja on raske kaalus juurde võtta, vaid pigem kaal alaneb. Loe ja uuri artikleid.
september 1, 2006 at 5:32 e.l. in reply to: TEGIJATE TREENING – Valju Jagomäe: selg, biitseps #90050Mr.Y
MemberLihtsalt väike vahemärkus.Superset peaks ikkagi olema see kui teed pausita ühele lihasgrupile mitut erinevat harjutust ja giant set peaks olema kui teed samat harjutust pausita kas siis kergema raskusega v erineva variatsiooniga. Nii et näitena toodud rinnalt surumine võiks siis eesti keeles olla hoopis gigant seeria v mis?
Ei ole, seda kasutatakse teistel juhtudel ka. Nt on kirjas, et tee superseeria kaldpingil surumine + allatõmbed plokil puhkusega 60s. Peale superseeriat puhka 2 min ja korda veel kaks korda. Definitsiooni järgi see pole superseeria, kui 60s puhkus, aga nii neid kasutatakse ja pole mõtet norida. Pealegi superseeria kõlab palju paremini kui gigantseeria

Mr.Y
MemberKorvpallurid ei pidanud hooaja sees üldse eriti jõusaali tegema, sest see pidi visketabavuse alla viima. Aga hüppevõime ja kiiruse kadu? Ma küll ei usu, et sa saad üldse paks olla, kui 5x nädalas korvpall ja jõusaal ka juurde, see on meeletu trennimaht. Ma arvan, et millestki muust. Võibolla peaksid tegema mingit hüppetrenni juurde?
Mr.Y
MemberKatsi luuletused on teistest pika puuga üle!
-
AutorPostitused