Mr.Y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Y
Member2-3 kindlasti. Alla 2 küll mitte kunagi… kuhu teil see toit siis ära mahub?
Mr.Y
MemberKaua sa kavatseb sellega massi koguda? Süda läheb pahaks mõeldes ette, et päevats päeva nädalast nädalasse ja kuust kuusse iga päev ainult õuna süüa. Kõrvale siis kas kodujuust või muna. Mingeid multivitamiine ajad sisse ainult. Krt, parem viska oma tabletipurk minema ja osta korralikku mitmekesist süüa, siis ei teki vitamiini puudust ka ning endal ka parme olla kui ainult õuna ei söö. Ega see kodujuust ka hea pole kogu aeg alla lasta… varsti on sul tunne nagu laseksid seda WCst alla (kurgust). Tahad kindlasti kala, liha, jogurteid, piima või midaiganes. Mingi 2000mg C vitamiini pole sul ka tarvis lisandina, ei tea kas profesionaalidki nii palju söövad seda, see on ju 20 kordne päevane vajadus.
Lühidalt: Loobu parem mõnest vitamiinipurgist ja osta endale see toitumiskava. See on kasutuskõlbmatu ja sellega jõuad haiglasse ainult.
Mr.Y
MemberVõid küll süüa, eriti just peale trenni. Ära kuula nii palju kõiki, vaevalt, et keegi peale midagi kohupiima ja sheikide soovitab, aga see ei tähenda, et maailmas ühtegi muud paremat toitu pole ja neid süüa ei või. Juurikate söömisega just kaalu ei kasvata.
Mr.Y
MemberMa pole ammu joonud kui mul janu on, st et pole lihtsalt janu olnud üldse, joon koguaeg ise. Välja arvatud trennis, seal ikka janu on ja joon. Muul ajal lihtsalt söögikordade vahel joon kõvasti (harjumusena) ja ei teki üldse mingit janu. Põhimõtteliselt jah, joon teadmisega, et kui ma ei joo siis varsti on mul janu, aga pigem on see harjumus mitte ma ei mõtle sellele.
Mr.Y
MemberSeal on kõik olemas. Meeste eelhindamine (1h 54 min), atleetide esitlus (1h 04 min) ja lõppkohad ning medalid (47 min). Kokku siis kolm ja pool tundi vaatamist, peaks ju olema täispikk kui naiste oma mitte arvata?
Mr.Y
MemberSee jutt pani küll mõtlema… ei teagi, kas juua piima üldse või mitte… keegi lükkab selle jutu ümber, et see on bullshit või mingi tõetera taga sellel?
Mr.Y
MemberKas ta enne siis ei olnud töötu nagu ta videos ütles? Ja see kõik oli siis kokku lavastatud suur nali see video? See klubi oli ju selline, kes lubas kaameraga filmida, Ader oli vähemalt videos positiivne selle lõhna jm pärast, mis pärast nüüd klubitu siis?
september 28, 2006 at 6:33 p.l. in reply to: Tetestrogeen hävitab ajurakke ( Postimehe artikkel) #91503Mr.Y
MemberKuidas seda lauset võtta siis…kas iga sportautos olev musklimees on nüüd hormoonpreparaatide kasutaja?Artikli on kirjutanud USA inimene ja seal on asi tõsisem kui siin. Kindlasti mitte iga üks ei kasuta, kuid nt juba 15-16 aastased noored keeravad oma tervise ***** steroidide jm jamaga. Lugesin kuskilt, et asi on päris tõsine, et üsna kerge saada, ilus mesijutt ka peale (kiiresti tugevaks, suureks ja kui koguseid järgid ei juhtu midagi, kes siis ei tahaks?) ning läheb nagu soe sai.
Mr.Y
Memberhttp://www.toidutare.ee/kaloriarvuti.php?burner=1#start
Kui viitsid registreeruda, siis seal on võimalik üsna täpselt kõike arvutada.
Mr.Y
Membercrawe:kui saad toiduga kindlasti kuni 30 g tsinki,siis pole ju 30 g vaja juurde lisada.Võibolla loll küsimus, aga siiski, tahaks teada… et see 30g on päevane vajadus ja need antakse 2000 kcal kohta. Tavaline treeniv inimene (mees) tarbib keskmiselt ca 4000 kcal. Kas siis ta organismile piisab ikka sellest 30g, või tekib defitsiit ja mingid häired (et oleks vaja 2*30=60g). Sama asi kõikide teiste vitamiinide ja mineraalide kohta, kõigil vajadused ju 2000 kcal kohta. Sel juhul oleks kasutajal “crawe” 30g vähe (eeldades et ta tarbib u 4000 kcal).
Mr.Y
MemberTireltõus on see kui võtad rippkangist kinni, viskad jalad õhku ja teed ringi peale torule.
Mr.Y
MemberNatuke pingutasin üle jah… muidugi loeb võistluspäeval see viimane vaatepilt, kuid praegu ma usun talle väärt olevat mb 6-10 kohti, top 5 näeks teisi mehi. Kuid tänapäeval ongi need võistlused nii võrdsed, et kui ka 2. või 3. koha mees oleks pandud esimeseks, poleks keegi üllatunud (alati on palju inimesi, kes pole võitjaga rahul, vaid näeksid kedagi teist võitjana) – sama lugu käib ka top6 ja edasi.
Mr.Y
MemberWarren sakib… ta pole neid kohti väärt, mis kohtunikud talle annavad. Mitmed paremad mehed jäetakse tema selja taha, ta võiks top5-st kaugele jääda. Ronnie võidab nii või naa, aga edasi võiks tulla Cutler, Dexter, Badell, Alves, Heath, James, Sclierkampf, Henry või Anthony mingis järjekorras. Warrenit ma küll näha ei tahaks, aga ta raudselt pannakse kuskile kõrgele.
Mr.Y
MemberKui siiani pole söönud ja areng on hea, siis milles probleem? Võid ju samamoodi jätkaka siis ?
Mr.Y
MemberSee oli küll väga hea osa jälle. Kuigi trenni tegemine oli rohkem nalja tegemine… kas see oli petlik mulje, lavastatud või ongi asi alati nii? Vaadata oli tore. Tegijate Treeningu rubriigile üks soovitus, mis mulle meeldiks, et rohkem oleks sellist rääkimist seal videodes. Kui kuiva treeningut vaadata, siis võiks juba IFBB Prode videosi vaadata… neid igalt poolt saada. Aga kui midagi “vürtsikat” juures on, siis kohe palju meeldivam. Muidu kipub asi igavaks minema… nt eelmine artikkel oli minu meelest üsna lahja. Nüüd jälle super! Võiksite teine kordki selle mehega trenni teha, kui filmitiim seda haisu suudab kannatada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused