Mr.Y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Y
MemberKirjuta, milline su treeningkava välja näeb? Võimalik, et selles on liiga suur rõhk kätel võrreldes muuga…
Mr.Y
MemberSee vist on ta enda puhul nii, et omast kogemusest räägib, vaevalt, et jah päriselt nii oleks kõigil.
Mr.Y
MemberMr.Y
MemberMisasi see müügilt ära kadus? “Farmi” kodujuust, nii rasvata kui 4% 350g pakendis ju koguaeg müügis …
Mr.Y
MemberSellised tooted on 99% alati netokaaluga tähistatud. Aga muidu su küsimusele vastates, jah, on nii, olen ka seda sama asja söönud kunagi, enne veel kui see müügilt ära kadus.
Mr.Y
MemberMinu arust küll väga paigas kui 250 jalapress ja 15+15 hantlitega biitsa, muidugi oleneb jalapressist ? Kuid tavaline 45 kraadine jalapress, on see normaalne tulemus… ja biitsa 15kg hantlitega ei ole vähe.
Mr.Y
MemberSeda küll, kuid kui sa midagi ei tea sellest, siis pole vaja maha teha seda. Eestis võibolla mõned üksikud teavad sellest, kuid ei usu, et keegi seda proovinud ka on. USAs neid on, mõned kiidavad taevani, mõned ütlevad, et ongi doggcrapp. Üks masinate trenn see on, Smith masin põhiliselt (va tõmbeharjutused). Siis veel see piinarikas venitus, mis on päris päris valus osadel harjutustel. Kuna teooria mulle meeldib, siis vbl kunagi proovin ka.
Mr.Y
MemberKunagi võtsin aega ja lugesin kõik selle läbi, teoorias muidugi väga huvitav, isegi usustav. Aga seda soovitatakse nendel, kes no 3-4-5 a treeninud, seega mulle vara veel. Teine probleem, et pole võimalusi, et teha. Nt surumist on vaja teha Smithil, kui pole julgestajaid, sest iga seeria on ju maxini, kuni kangi alla jääd. Vaevalt, et keegi viitsib terve trenni sinu juures passida ja aidata. Mina usun, et üsnagi efektiivne viis. Maximus on oma teadmistega ise 30ndates, et sellest midagi kuulnud pole.
Mr.Y
MemberJõutõstjate täiskükk on see kui reie ülemine osa on maaga paralleelselt, siis peaks puusaliiges olema madalamal põlvedest ja kohtunik loeb selle ära.
Õige täiskükk on siiski kui kükid kuni ###### v siis jala tagaosa vastu oma sääri puutub ja siis üles. Seda teevad olümpiatõstjad. Aga selle kohta öeldakse vist pigem Oly(mpic) Squat või Ass to grass (ATG) squat.
Mr.Y
Memberarvan kah et 180-200Sitt arvamus küll siis kui Eestis mehi saab kahe käe näppudel üles lugeda.
See oleneb tegelikult kaalust ja treeningstaazist, kindlat numbrit ei saa ette panna.
Nt ühe tabeli järgi
82kg mees, peaks surumina
treenimata – 58kg
staaziga 3-9 kuud – 75kg
staaziga kuni 2 aastat – 91kg
Kui üle selle, siis juba hea tulemus!
Mr.Y
MemberMul ka, paremal on näha, vasakul mitte, parem on +1 cm
Mr.Y
Member1. Kangiga surumine lamades 4x10x60kg
2. Hack-kükk 4x12x28kg
Nõus. Unusta üldse lamades surumine ära niikauaks kuni küki number pole suurem kui surumise! HÄBI PEAKS OLEMA!
Mr.Y
MemberKalmus
Mr.Y
MemberJa ärge unustage, et süsivesikuid on erinevaid. Miks me üldse peame süsivesikuid kehale nii tundlikuks? Eks ikka sellepärast, et nad mõjutavad kõige tugevamalt insuliini taset. Kuid üks grupp süsivesikuid kuulub madalaima glükeemilise indeksiga kategooriasse – need on puuviljad. Sealt peaks ka lõviosa süsikaid tulema. Fredi sõnum on esmajoones hoiduda rafineeritud suhkrust (siis on välditud ka sugar spike). Samuti on rasvad väga erinevad, aga seda juttu te kõik juba teate niikuinii.Kas siis nt puuviljad on paremad kui mõned aedviljad, nt kartul-porgand. Nendel on ju kõrge glükeemiline indeks, kas nendel siis rasva kaotades kohta eriti pole? Ma olen kuulnud mingist glükeemilisest koormusest ka, mis nt kartulil-porgandil on madal, aga nt leival on kõrgem. Aedviljad on iseenesest ju komplekssüsivesikud, peale trenni läheb kõik loosi, aga kas muul ajal valgu ja rasva kõrval on see halb, kui on glükeemiline indeks kõrge (isegi aedviljade puhul)?
Mr.Y
MemberJärgmised 3 nädalat, treenid keha jaotatuna kolmeks, suureneb intensiivsus, st. puhkepaus seeriate vahel väheneb, suureneb korduste arv ja ühe treeninguga tehtud töö maht, samuti aeroobse töö hulk, puhkepaus 30 sek – 1 min. Aeroobset iga jõusaalitreeningupäev 30 –40 min.Kiivikas soovitab 6 korda nädalas aeroobset 30-40 min. Võistlusteks valmistudes teeb ta ju ka palju aeroobset, seda ta igal pool kirjutanud, sprintidest küll mitte midagi. Kordused on seal reljeefikavas, kust selle jutu copysin, ka kõik 12-15. Aga ikka saab ju hea vormi ilma keemiata? Võiksid selle vastuse siia ka kirjutada ?
AutorPostitused