mr.muscle
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mr.muscle
MemberTestosterooni taseme tõstmise mõttes võiks mehele ju pühade puhul ilusa l…. tellida.
mr.muscle
MemberMul oli ka üks vahe nii, et jõud tuli mis hirmus.
Huvitav oli ainult see, et mass tuli hiljem järele, nii 1-2 kuulise hilinemisega kuigi kavas muutusi ei teinud. Aga see on lihtsalt minu kogemus.
mr.muscle
MemberMadis sind võtku…
hääletame topis madise uueks treeneriks, kuigi mulle kama, ise maseal ei käi…
mr.muscle
MemberKui juba küsiti, kellega jutukas kokku saada, siis ise sooviks küll väga näha seal Eesti kõige edukamat kulturisti… Olev Annust. Nagu ma aru saan, ei tohiks see võimatu olla:)
mr.muscle
Memberlolli markot ma küll ei tunne… aga enamus, kes siin kirjutavad ,peaks nigu Vähi fännid olema… seega peaks nad teadma, et V.V. lemmik hobi on vanade müntide kogumine, aga tundub, et eelmine “probleemik” on mees metsast.
mr.muscle
MemberNoo kui juba valida, siis ikka proteiin ma arvan.
Ega kui sa proteiini üldse ei söö, siis pole ka mingit tulemust… söö palju kreatiini tahes. Lihasel pole millegi arvrlt kasvada. Üldse tundub see rohkem lõõpimise küsimus….. vot
mr.muscle
Member…. ikka ei saanud midagi aru
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mr.muscle
MemberJah miks me peaksime üldse millegagi rahul või nõus olema… OLEME JU EESTLASED
Prrrrrrrrr………
mr.muscle
MemberÜhesõnaga, kuidas üldse kulturismiga tegeleda…
Selleks on meil vastava sisulised raamatud ja kui ei viitsi lugeda võib ju alati treenerilt (personaalselt) küsida.
mr.muscle
MemberJah Scatinil õigus. Tööpäeviti 17-20-ni on ikka rahvast üle mõistuse… ja kui autoga veel tulla, siis on kindel, et kohta pole. Aga teistel aegadel on normaalne. Ise eelistangi sellepärast varem treenida. Aga , et foorumi teemast mööda päris ei paneks, siis olen täheldanud, et Vend Vähk käib just õhtuti… ta ju kah nagu tööinimene või nii.
mr.muscle
MemberSchwarzu tegi ju vist 25 seeriat biitsepsile ja sama palju triitsepsile, selleks peab ikka väga hea füüsis olema…sa ise alles 17. Käsi pea 40… kui pikk muidu oled…. ja olete kindel, et keegi pole teile proteiini pähe müünud väikseid tabletikesi?
mr.muscle
MemberMina kasutasin tsellupükse…. andis endalegi ootamatu tulemuse. Maksid nii palju, et söögi jaoks enam raha ei jätkunud. Rasv kaob nagu oleks nõiakeppi vibutanud.
-
AutorPostitused