Skip to main content

mr.muscle

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 102 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Metaan? #32573
    mr.muscle
    Member

Eks ikka on võimalik saada. Tuleb vaid astuda suuremasse jõusaali (nt.reval-sporti) ja lihtsalt küsida mõne suurema ambaali käest. Kui just see suurem ambaal ise ei müü, siis suure tõenäosusega ta teab, kes müüb.

in reply to: Rinnad lihastesse kodustes tingimustes?! #32534
    mr.muscle
    Member

…. saab küll.

in reply to: ületreening #32488
    mr.muscle
    Member

… tegelt siin pildil oled sa veelgi ilusam….

in reply to: Pildid #32482
    mr.muscle
    Member

…küll sa oled ikka ilus michelle…..

in reply to: Pildid #32475
    mr.muscle
    Member

Njah… siis on mingi kala Amazonis sees … a küll Rebane esmaspäeval kala üle kavaldab…

in reply to: Pildid #32473
    mr.muscle
    Member

kliki SEADED… siis kohe kõige all on FOORUMI PILT…. edasi BROWSE oma arvutist pilt ja siis SAADA PILT… ja valmis!

in reply to: Pildid #32472
    mr.muscle
    Member

Ooo, hatebreed ja Annez on kaksikud!!!

in reply to: kõhulihaste trenn #32359
    mr.muscle
    Member

Wow micheelle … küll Sina oled alles kenakene:)

in reply to: Millist toidulisandit kasutada? #32150
    mr.muscle
    Member

Inimene vajab ööpäevas keskmiselt 2g valku iga keha kg-i kohta. Kui see norm täis, siis ei pea midagi juurde lisama… isegi siis kui oled staazikas.

Ja kui küsimus on selles, kas algajale on üldse valku ja valgujooke vaja … siis järgmiseks tuleb vist päevakorda küsimus: “Kas poleks õigem nt. munast proteiin välja destilleerida, et jumala eest valku ei saaks!?”

in reply to: ainult kreatiin #32424
    mr.muscle
    Member

Antud juhul ei pea isegi ju otsingusse sisestama sõna kreatiin, vaid piisab pilgu suunamisest veidi paremale… Artiklid all esimesena kohe kreatiinist pikalt laialt räägitud.

See ei tähendanud , et ma küsija suu pihta oleks löönud… lihtsalt mainisin.

in reply to: mis aegadel proteiini võtta #32395
    mr.muscle
    Member

Lugesin äsja ühe professori artiklit, kes on lõpetanud 3 ülikooli ja 2 kutsekooli kehalise kasvatuse ja lihase funktsioonide anatoomilise korrapärasuse käsitluse alal. Dr. Albricht Nozam

viis läbi laboratoorse uuringu ja 3a. uuringu tulemus oli hämmastav: Proteiini kui sihukese tarbimine on mõtetu ja müüt , et lihas kasvab tänu valgule, on absoluutselt vale! Asi on selles, et lihas genereerib valgu töötlust, aga lihasesse proteiin kui selline ei jõua. Kuna proteiin on suhteliselt kallis siis seda segatakse nisujahu sisse ja just nisujahu on see, mis lihase kasvama paneb. Proteiinijoogid kui sellised on lihtsalt nisujahu hinna kergitamiseks. Natuke infi teile kallid lugejad… ja teadmisi teile rohkem, nii et mõtelge selle üle enne kui sheigi segate!!!

Peale dr.Nozami avastusi on selles vallas peetud rohkesti arutelusid ning tõenäoliselt aastast 2004 kantakse proteiin keelatud ainete nimekirja.

in reply to: mis aegadel proteiini võtta #32385
    mr.muscle
    Member

noo proteiini tuleks võtta iga söögikorra ajal …

in reply to: kõhulihaste trenn #32357
    mr.muscle
    Member

Kõhulihaseid treenitakse reeglina trenni lõpus, kuna kõhulihased osalevad pea kõikides harjutustes!

Kui soovid, et kõhulihaseid välja joonistuksid, siis vali harjutused või raskused kus suudad sooritada vähem kordusi. Kui aga soovid lihaseid üldse nähtavale tuua (rasva alt) siis oleks teha soovitav seerias palju kordusi.

Aga see on ainult minu arvamus/kogemus:)

in reply to: Uus luulevõistlus #32100
    mr.muscle
    Member

Sügiseks ma turske mees,

sest suvi läbi trenni teen.

Rind on tugev, selg on lai,

jala jämedaks ma sain.

Kõik on ilus, tunne hea,

olen parim , seda tean.

Elu tõotab ilus tulla,

kahju oleks noorelt surra.

Lund meil hakkkab sadama,

talv vist valmis tulema.

Kraadiklaas see näitab kiirust,

varst kraadid alla miinust.

Juba ongi käre väljas.

lumetuisk see ulub seljas.

Külmetasin haigeks jäin,

kilo-paar on juba läind.

Toas ma nüüd pean passima,

saalis ei saa rassida.

Sõbraks mul on aspiriin

kodus istuda on piin.

Jaanuariks terveks sain,

paha haigus ongi läind.

Suure-suure kiiruga,

Revalisse tõttan ma.

Aga oh sa kuri häda,

kiirustasin liialt väga,

libedale sattusin,

jala katki kukkusin.

Kevadeks kui päike ere,

kuuskend kilo on vaid järel.

Vähja Vennal- kindel see,

nüüd sillutatud kuldne tee.

in reply to: paluksin abi #32315
    mr.muscle
    Member

Kõigepealt pead leidma kava, mille järgi treenima hakkad. Esimesed trennid lähevadki enamasti selle peale, et õppida tundma kui suure raskusega mingit harjutust ja seeriat jõuad enam-vähem lõpuni teha.

Kasuks tuleks trennipäeviku pidamine, kuhu kirjutad üles raskused, millega treeninguid sooritada. Kuna sa oled algaja, siis võivad raskused küllalt kiiresti muutuda, nii et ilma päevikuta võib meeldejätmine raskeks minna…

aga see on pigem soovitus kui käsk:)

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 102 total)