mr.muscle
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mr.muscle
Member25-50kg kotid? Võrreldes apteegiga 3x odavam.
Hulgiladu asub iseenesest kommivabrik Kalev (pärnu mnt.) vastas kõrval tänavas. Kahjuks lao nime ei mäleta, aga kui seal tiirutada küll üles leiaks. (vähemalt paar aastat tagasi oli selline koht seal)
40×5 on 200g Noh mina usun, et peale sellist laadimist näed sa varsti nagu põrsas välja, kuigi jah “massivne”

mr.muscle
MemberKahjuks jättis G (alias Säga) osa juttu rääkimata miks ta kicki sai , aga eks see jäägu tema südametunnistusele.
Ja veel, jutukasse sisenete Te “kylaline” nime all.
Kui soovite nime vahetada, siis tehke nii:
/nick nimi
Nt: /nick artur Paluks mitte punkte ja täpitähti nimes kasutada.
mr.muscle
Memberkui sobib sulle ja tulemust kah on siis muud pole ju vajagi. rohkem usku endasse, panna vähem tähele teiste targutamisi, sest võib-olla ongi just selline kava sulle kõige sobivam. kui oleks ainult ühtne ja kindel kava siis treeniksid kõik ju selle järgi!!!
mr.muscle
MemberHea, et lõpuks said enda isikliku pildi üles:)
mr.muscle
MemberJah keemiavabalt seal väidetavalt 21 tolli e. 53,34 cm. Käsi praegu 27 tolli e. 27×2,54 pingutatult. Pikkusest ei saagi aru, krt teab, mis mõõdud seal on:( Aga see mees nüüd küll ilus pole. Jube, aga see ainult jälle minu arvamus…
Sorry pumpiniron, kui see sina oled
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mr.muscle
MemberJa kõigele muule lisaks. Kõige tähtsam on ikkagi osata võtta igast harjutustest maksimum, jälgida sooritust ja intensiivsust. Kui seda pole, siis võid teha hantlitega või ilma, pikali või püsti, määrida end kasvõi beebiõliga sisse, aga mis jääb tulemata on tulemus. Pärast pole ainult mõtet kuulutada, et see ja too harjutus ei kõlba kuskile.
Jõudu!
mr.muscle
MemberNo küllap on võimalik mitut moodi mõõta. Üld juhul mõõdetakse ikka täis pumbatult ja pingutades. Näiteks Manfred Hoeberlil (http://hoback.ncsa.uiuc.edu/~prajlich/manfred/)
kuskil mul ka videos. Seff pumpas käe üles ja siis mõõdeti… oli ka mingi rekord 67cm
Kui on elastne lihas, siis ju pingutamata ja pumbatult pingutades ikka ju mega vahe…
Aga see ainult minu arvamus… ju mõnele meeldib lõdva kah.
mr.muscle
MemberMuskel on jah ok:)
mr.muscle
MemberSelline aadres:
http://www.hot.ee/muscletraining
Menüüst valid sõna TREENERID. Ehk pakub huvi Sulle ja teistele. Seal tiba pikemalt treeneritest
ja üldse TEGIJATE saavutustest.
mr.muscle
MemberMa ausalt esimest korda vastan sulle.
Siin foorumis vaevalt, et pead poisse trenni ajama. Usun, et valdav enamus siin käiatest on treenitud kehaga või vähemalt tegelevad selle nimel.
Ja jah mis seal salata. Varsti tõesti suvi tulekul. Kui naised kah trenni viitsiks teha siis oleks ehk rannas poole rohkem ruumi ja tikutulega oleks vaadata neid ainus võimalus, sest nad ju varjutavad päikesevalguse…
Aga noh see selleks
mr.muscle
MemberKuule Kaido, kui juba andmiseks läks ehk saadad siis mulle kah. Vaataks kah üle. Ja kui kunagi liigesed terveks saavad, siis prooviks kah, kuidas ta mulle istub.
Aitäh!
mr.muscle
MemberPalju õnne siis Vend Vähjale ja ta Armsale Naisele. Loodame, et saame tulevikus õnne soovida neile ka kuldpulmade puhul ja miks ka mitte teemantpulmade puhul. Hoia siis kõva Vend Vähk:)
mr.muscle
MemberOn su e-mail t2s@hot.ee? Kui on , siis vt. postkasti…
mr.muscle
MemberMai kuuks? Seega pooleteist kuuga tippvormi. Kui teada saad anna mulle kah teada…ok?!
mr.muscle
MemberMarek küsisid, et kas on mõtet teha järge: treeningvideo jõusaalis?
Isiklikult arvan, et võiks olla… mina näiteks ostaksin … kuigi mitte selle eesmärgiga, et sealt mingeid imeharjutusi leida. Vaid lihtsalt, et oleks olemas. Ära siis unusta, et paljud sooviksid ka videol näha lihastemängu, mitte pelgalt harjutusi:)
Kodusharjutamise videot samas mul pole ja ei kavatsegi näiteks osta.
-
AutorPostitused