Mr.Mesi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr.Mesi
MemberTere ,Küsiks siis toiduainete vallast sellise küsimuse, et mis arvate pärmi söömisest ? Mulle jäi silma et Mr. Mesi sõi pärmi ja see pani mõtlema ,et peaks ise kah tarbima äkki ?
see väga kasulik, panin täna yhe 100 gr. pulga ära, koos sipelgatega , hea laks
Mr.Mesi
Memberhaha, ootan juba uut videot
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>läbirääkimised käivad, kannatust.
Kui kulturismiliit õla alla paneb siis varsti kindlasti ja kui avastan uusi asju rahvameditsiinis millest pajatada.
Olen kuulnud rästikutega ravimisest, ämblikuvõrkudega liigeste ravist, värske vere joomine, võib-olla väike retseptinurgake mis koosneb sipelgatest kuusevõrsetest ja hapukoorest, olen kuulnud et kärbseseened panevad ka pea mõnusalt kumisema peale trenni näiteks hea laks ju.
Ja kindlasti väike treening käib ka asja juurde, sedakorda ehk siis saalist väljas käepäraste vahenditega.
Mr.Mesi
MemberParim video. Nagu Borat
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kas muidu sipelgaid käsib ka Fred süüa? Ja mesilastega end nõelata ?
käsib jah, sest ta ise ka kugistab neid kahe suu poolega
Mr.Mesi
MemberEi täitsa muhe sell on see Mr.Mesi ikka küll..nii mõnegi tarkusetera tema treeningutest kõrva taha pannud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga huvitaks veel selline asi, et kus kandis ta üldse elab, et niiviisi autodega teedel rallib ja oma isiklikku jõusaali sõidab..võibolla ma ei pannud tähele, aga kummalgi autol, millega ta videos sõitis, polnud ju numbrimärki küljes. Politseid see musklimees ei kardagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?raplamaal elan,politsei kardab seal mind, tegelikult mölemal nr.olemas, teisel isegi uued
Mr.Mesi
MemberEi, tore video oli küll
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , eriti lõpu osa. Aga, Joker, ma loodan, et sul on autoriõigustega kõik korras, sest muidu tulevad veel suured jamad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .
Üks soovitus Marekile: sipelgate söömiseks on üks hea alternatiiv. Võtad pulga, sellise kust sa pinde ei saaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , torkad selle sipelgapessa, sipelgad ronivad ise pulgale ja pulga lakud puhtaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Üks asi mida inimesed võivad šimpansitelt õppida.ahh kes neid pulki viitsib otsida ja puhastada, tead, kui hea on pärast näppe lakkuda
Mr.Mesi
Memberpalju önne ka minu poolt
ei jöudnud varem, olin koomas, laksasin öllega ja kanepiga yle, vötsin ka sinu eest
Mr.Mesi
Memberönne jokker, kle kutsu peole ka siis, sinu poolt viinad, minu poolt lohakad
Mr.Mesi
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sul raha palju või saad tasuta ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>raha vähe, aga tasuta ei saa midagi
Mr.Mesi
Memberno 5 korda nädala ikka käin, alla selle ei taastuks, vahest ka 6 korda
Mr.Mesi
Membertänud!
Mr.Mesi
MemberOotaks huviga,mida arvaks kogu selle pika jutu peale hr.Marek Liiva alias”Mr.Mesi”?no ma ei viitsi seda jama siin algusest lõpuni lugeda, kuid paar õlut päevas ei tee mingit kahju nii, et jooge õlut ja olge positiivsed.
õlle joomisega tulevad alati head mõtted;)
Mr.Mesi
Memberno mina arvan, et kahest õllest ja pakist pärmist peaks enne trenni momendil piisama
Mr.Mesi
Membermida te siin targutate ja arvutate,te ju ei jaga midagi, sööge sealiha ja jooge õlut
Mr.Mesi
Membermarek kalmus kindasti, siin ei ole mingit kahtlust
Mr.Mesi
MemberFredi meetod toimib, mina isegi ei söö enam munavalget, täiiesti sodi, isegi mu koer ei taha seda jama.Nii, et rahvas, ma nüüd sealiha, munakollast ja hapukoort õgima.
-
AutorPostitused