Mr.Mesi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 9, 2012 at 7:55 e.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #215339
Mr.Mesi
MemberPalju, palju õnne, väga supper…
Mr.Mesi
Memberpalju õnne!
Mr.Mesi
Membersuured, suured tänud kõigile!
Mr.Mesi
Memberkui nad maksavad, siis tuleb
Mr.Mesi
Memberpalju õnne
Mr.Mesi
Membertänud häälte eest;))))))
mai 5, 2009 at 8:02 p.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194574Mr.Mesi
Membertaavi koovit
Mr.Mesi
MemberKuidas Mr. Mesi praegu elab ka? Midagi pole nagu kuulda olnud temast.ega saagi te kuulda, ma olin vaikselt trellide taga, eile sain välja, pidasin seal natu dieeti, söök oli ainult lahja, olge teie korralikud, see koht ei ole normaalsetele inimestele, aga pyhap näeme viljandis, tulen uduse vormiga välja.
november 30, 2008 at 9:57 e.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #172816Mr.Mesi
MemberTean seda Mr Mesit tuli ükskord saali ja ütles KELLE VALGU MA TÄNA ÄRA JOON!!!Köik peitsid oma topsid ära!!!Ja rääkis koguaeg kellegi Rindadest!!!sinu naise rindadest rääkisin, ole õnnelik, et sinu valk jäi joomata.
oktoober 8, 2008 at 5:02 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #168273Mr.Mesi
MemberKuulge tuleb ka juba midagi we. Ma olin juba vahepeal unustanud, et mingit filmi pidi tulema
Mr.Mesi
Member1. Marek Liiva
2. Valju Jagomäe
3. Marek Morozov
4. Argo Vaible
5. Marek Kalmus
See juba ammu paika pandud ja diplomidki valmis kirjutatud, nii et poisid …
Mr.Mesi
Memberära valeta fred, ole aus, ise sööd ka saia salaja kodus, ega luba minul teistele rääkida.fred tahab, et te läheksite paksuks.
rahvas, ärge uskuge teda, ta keeras minu eelmise aasta vormi ka sellega peesse, nagu jokkerilgi.nyyd ta käskis otil ka hapukoort syya ja näete mis juhtus…
Mr.Mesi
MemberHaa-haa!!! Ma pole kellelegi sipelgaid ja hapukoort sellistes kogustes sisse söötnud! Mesi lihtsalt lollitab teid.fred, palun ole aus
Mr.Mesi
MemberTore esinemine MR.Mesi aga see kuidas sa neid sipelgaid sööd on ikka üle prahi koomiline.Ega sa ometi ise selle peale ei tulnud.

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vanemate järgi hakkasin kunagi neid sööma, egas käbi kännust kaugele kuku
Mr.Mesi
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma tahtsin küsida Mr.Mesi et kas võib süüa igasugu sipelgaid ? neid suuri huobusipelgaid ka ?need ka head, krömpsuvad hambavahel nagu seemned
AutorPostitused