Mr Fox
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr Fox
Member17 aastane on sama hea mis täiskavanu, soovitan vastu hakata vanemateleVastu hakata? Ma igatahes austan oma vanemaid ja asi tõesti ei ole nii hull.Ma ise olen võtnud 5 kilo alla (69-64) pikkus. 183/4 .Ei näljutanud.
Mr Fox
MemberJõusaalis/BPsse ei lähe , kuna on häbelik (Ma ei tea mis tal selle vastu). Ülekaaluline ? Ma ei ole öelnud et ta on ülekaaluline.
kaal 67 kilo pikkus 1.70 ma ei ütleks väga et ülekaaluline.Aga suur soov on lihtsalt vormi saada.
Alessandro : Täiesti nõustun sinuga , aga mõned vanemad lihtsalt ei saa aru.Ja meie peres ei eksisteeri selline asi nagu rämpstoit ,peale pidude.
Mr Fox
MemberMina küll *raiskaks* raha, et mu tütar ilus ja terve oleks.See oled sina , aga minu vanemad ei ole nii haritud fitnessi alal ja ei näe selles mõtet ja pane ennast ise vanema rolli. Mina isiklikult olen VÄGA hästi saanud hakkama ilma toitumisplaanita .Osaliselt vist ka sellepärast et olen alles kasvueas.
Mr Fox
Memberhttp://www.wimp.com/stonedfireman/
Laksu all tuletõrjuja

Mr Fox
Member183/67/15
Mr Fox
Member“Isiklik jõusaal” Haapsalu Kaitseliidu hoones on väikene jõusaal, kus mitte keegi ei käi.
Mr Fox
MemberBeat that

Mr Fox
MemberLeht maas ?

Mr Fox
MemberShe’s damn FINE!!
Mr Fox
MemberPool aastat veel kuni 16. Hetkel surub 80, kaal 67.
Mr Fox
Member
203 … Minu vaesed jalakesed ei tee isegi 10 ära.Raskusteta on järjest 100 raske ära teha.
Mr Fox
MemberMa lihtsalt küsin teie arvamust , kas asi toimub ?
Toitumine – kindlat kava ei ole. Toituportsud on väiksemad ja maiustusi/magusaid jooke/rämpstoitu ei söö üldse.
Toitumiskava pole mõtet ka osta, kuna kodus antakse ikka seda mis on.Vaevalt vanemad hakkavad raha raiskama ja eraldi toitu sellepärast ostma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Tegemist on ikkagi 17 aastase tüdrukuga, kasvab ka veel natuke aega (Aasta veel ?)Mr Fox
MemberEsialgu on hea kava, aga kui palju ta soovib kaalus alla saada?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>10-15 kilo .
Mr Fox
Member
Lööge üle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
^^
Mr Fox
MemberAiaiaiii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused