Mr Fox
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr Fox
MemberKõik oleneb ju, kui suur su üldkaloraaz tuleb. Kui kulutad päevas 3000 kcal aga sööd 2000, siis võtad ikakgi alla, mis sest, et sööd seal vorsti või kommi.Muidugi on normaalsem, tervisele parem ja kaalulangetust hõlbustavam, kui sööd normaalseid naturaalseid toiduaineid, mitte poolfabrikaate ja rafineeritud toiduaineid.
Veider muidugi on, kui vanemad käsivad lastel süüa ebatervislikke valmistoite.
Muna on odav ja seda söö 1x päevas vähemalt. Pead lihtsalt varem ärkama, kui tahad hommikul normaalselt süüa.
Ühika toit on muidugi suhteline mõiste. Ma elan ka ühikas, aga kui külmkapp vähegi olemas, ei sega see normaalset toitumist. Ühesõnaga kui tulemust tahad, pead selle nimel vaeva nägema.
Ma lihtsalt ei saa endale sellist toitu nagu ma tahan, mu vanematel on midagi selle vastu, ma ei tea miks.
Okei, ma sain enamvähem oma vastused kätte. Ma siis rakendan SVR varjanti ning üritan vähem kokku hoida valku sisaldavatest toodetest.
Mis on teie muljed kaalulangetamise eesmärgil kardio asemel jõutreeninguga tegelemisel?
Mr Fox
MemberHommikusöök tee õhtul valmis. Söö võimalikult vähe jahutooteid ning nagu juba öeldud, tõsta juurviljade osakaalu (need pole ka kallid). Turult saad odavalt kanahakkliha ja-maksa. Säästukas on odavat kohupiima.Esimene asi, millega pead arvestama – valmista söök ise!
Edit: suhkur praagi välja, midagi head Sa sellest ei saa.
Kas Sa ei saaks vanematele pisut nõu anda, millega Sind varustada?
Ma mainisin, et ma sooviksin infot JUST NENDE toiduainete kohta. Ma ei saa midagi muud kaasa ühikasse( hetkel)
Kohe kindlasti ei saa, mu vanemad on väga… erilised.
Juurviljad ja puuviljad küll aga ma peaksin hoidma rõhku ju valgul, et ma rasva asemel lihaseid ära ei kaotaks?
EDIT: Kas võileivad juustu/lihapallidega on kahjulik mu diiedile ?
Mr Fox
Memberpane suhkru asemel 35% vahukoort
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rohkem aedvilju, äkki peaks hommikuti varem ärkama ja korraliku hommikusöögi tegema? rohkem valku, rasva vähem süsivesikuid, vähem kcal kui keha päevas kulutab.Nagu ma mainisin ma ei saa selliseid asju nagu vahukoor endale lubada kuna varustuse saan ma vanematelt. Kui suur mõju oleks siis oleks suhkrul minu tees( ma harilikult panen kuskil 4 teelusikat).
Tänud siiski
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mr Fox
MemberEi oska teiste eest rääkida. Mina pingutan, sest mind huvitab mu eriala ning diplom aitas mul vastavat tööd leida.Ma käin eesti ühes parimas koolis, aga ma teen seda ilmselgelt oma vanemate pärast. Ma teenin raha internetis turundusega ~4000 krooni kuus( vajab päevas 1-2 tund tegelemist, asi on alles algstaadiumis).
Samas ma olen õppinud DJks ning muusika produtsendiks ja olen midagi saavutanud ka niiet ma ei näe mingit vajadust hariduse omandamisel.
Teiste kohta ma ka ei oska midagi öelda.
Mr Fox
Memberolen õppinud seda ja pole ta tõesti midagi nii erilist. tänavakunniks saamisel see siiski palju kaasa ei aita. nagu minu kunagine treener ütles, kui kuulivesti seljas pole ja vastasel nuga käes on, on targem joosta… relv tulistab ühes suunas aga nuga võib lõigata igatepidi. võid need lukkud küll ära õppida aga kui oled natuke aeglasem võib sul nuga juba korduvalt sees ära käia ja siis on uus tänavakunn
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt! Ma olen 4 aastat taipoksis käinud ning selle kõrvalt ka jõusaalis, pole kunagi vaja olnud rusikatega vehkida.
Naljakas on see, et iga võitlusstiiliga seotud jutt siin foorumis läheb kohe tänavakaklusele üle.
Mr Fox
MemberTipp top, ise olen sama kava järgi teinud. Kui sa laisk ei ole siis ei peaks mingeid probleeme tekkima. Enda kogemus oli see, et alguses sa oled nii väsinud, et ei jaksa midagi teha aga ajapikku harjub ära.
Mr Fox
MemberÕlga ? Ega ta selle pommiga žongleerima ei hakka!Tõugete jaoks jah oleks õlga vaja aga viskamise jaoks jalge vahelt …?!
Jalg on minumeelest kõige alus – eeskätt jala plahvatuslik jõud !
My bad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,lugesin et tegu oli sangpommi tõstmisega. Õlga ma ikka ei unustaks võibolla kõhulihased ka?detsember 5, 2010 at 10:37 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #282723Mr Fox
MemberMa sain oma aknest jagu puhtuseg, toitumisega ei olnud midagi seotud, kui aitab siis – Pese nägu 2-3 korda päevas. Maga nii, et nägu ei oleks padjas. Vaheta padjapüüri tihti. Kasuta aknevastaseid naovedelikke.
Mr Fox
MemberVideot ei ole võimalik näha ju …
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei lase kahjuks.
Siin on teised 2 videot.
Mr Fox
MemberVideot ei ole võimalik näha ju …
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kohe laen 2 videot veel üles.
Mr Fox
MemberVana lugu, fakt on see, et seal vahet pole. Joo aga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mr Fox
Member
Täpselt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igatahes, enne trenni süsivesikud, pärast valgud (:
Mr Fox
MemberTarku raamatuid tsiteerides: mida pikem lihas on, seda rohkem jõudu suudab genereerida.Allikas palun (: ?
Mr Fox
MemberMõlemat. Sina tead, mis Su nimi on, aga selle tõestamiseks vajad isikut tõendavat dokumenti, mis, tõsi küll, võib teinekord olla näiteks võltsitud ehk antud kontekstis väärtusetu.Miks me siis üldse pingutame ?
Mr Fox
MemberFIT punktide peale vajutamisel võiks see viia FIT’ide lehele.
-
AutorPostitused