Mr Fox
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mr Fox
MemberU aware OP?MISC on ikka väga pull koht
“>aware since 2010
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mr Fox
MemberNende 2 vahe on selles, et Zyzz on tunnistanud anaboolsete steroidide kasutamist, kuid Josef on minu teada naturaalne kehakasvataja ja iseloom tundub tal kah parem olevat. Vot ma ei saa aru nüüd mõnest kommenteerijast, kes suuremaid kehasid fännavad… võiksite aru saada, et vaid meestele on lihamäed ihaldusväärsed, naisted pigem jälestavad profikulturiste
Selgita.
Mr Fox
MemberNende 2 vahe on selles, et Zyzz on tunnistanud anaboolsete steroidide kasutamist, kuid Josef on minu teada naturaalne kehakasvataja ja iseloom tundub tal kah parem olevat. Vot ma ei saa aru nüüd mõnest kommenteerijast, kes suuremaid kehasid fännavad… võiksite aru saada, et vaid meestele on lihamäed ihaldusväärsed, naisted pigem jälestavad profikulturiste
Mr Fox
Membertal on feisbuuki fännileht kaKeegi ei ole “jelly” nende peale
Mr Fox
MemberEipõlekuuld.Aga sinu displeipildil on küll hea kõht. (no homo) Sina?
Täiesti mina. Yuutuubige “Zyzz” väga palju huvitavat leiab.
Mr Fox
MemberSee kava küll kiita pole. Kindlasti otsi uus kava.kuhu lihased ja kätekõverduse. EI! Kasuta Fitness.ee kavasi parem.
Mr Fox
MemberKui DL’ides 170 kg juures selg pooleks läheb siis tuleb selga ja vormi treenida. Süvalihased.Muidugi ma pean mainima, et olen 16 ning olen elus vaevu 2-3 korda deadliftinud.
Mr Fox
MemberKõigest ?
Mr Fox
MemberLäbiv vastus sul ongi, et ma ei saa
Okey, kui sa ei saa, siis ära muudagi oma toitumist, vaid tee lisaks üks tugev aeroobne trenn.Näiteks sõidad ratast, või jooksed jne.Seda ju ikka saad?
Argo
Saab küll ju muuta? Mis toiduainele rõhku panna ning kuidas valmistada/millal süüa? Seda vastust ma jahingi siin hetkel.
Ma ei tea miks, aga mulle üldse ei istu aeroobne. Oma kalorid saan enamvähem kulutatud jõutreeningul/taipoksis.
@ JRX
Yep, hetkel lasengi natuke näljal näpistada aga mitte liiga palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mr Fox
MemberTeadsin temast juba ammu. Ta treenib Average Broz jõusaalis treeneri John Brozi käe all ja arvatavasti esindab 2012 aasta Londoni olümpial Brasiiliat. Nende moto ongi koguaeg ilma varustuseta treenida. Ta on professionaal ka, ainult magab, treenib 2-3 korda päevas ja sööb. Lõunauinakuid teeb ka
Täielik KOLL! Ma vaatasin jah, et ilma varustuseta treenib. Deadliftimisel ilma varustuseta läheb mul selg pooleks juba 170kg juures
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mr Fox
MemberKummaline teema
Mr Fox
MemberSaab ju.Munad on täiesti olemas aga ma ei saa neid alati kaasa ning kui saan siis ainult 1 pakki. Ma küsisin ju nõu nende toiduainete kohta? Millele rohkem rõhku panna ning millal oleks kõige parem aeg neid süüa?
Ma küsisin abi kuna ma lootsin, et ma saaksin midagi uut ja kasulikku teada aga võta näpust.
Tänu siiski igasugusele vastukajale (:
Mr Fox
MemberEhk siis, matjusm ja Nestaur, Foxile pannakse söök kodust kaasa. Lugege postitusi kui neile vastate
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt nii. Pikk lugu, raske juhus. Üritan kuidagi hakkama saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mu päevane toitumine näeb siis midagi sellist välja –
Hommik – Röstsai + või + juust x2
Enne lõunat – Tee / kohvi
Lõuna – Koolitoit, kusjuures väga hea. Alati võtan 2 piima
Pärast lõunat – Tee
Kell 5 enne trenni – 100-150 grammi makaroone + juust + lihapallid + mingi kaste
Jõutrenn – Ümmarguselt tund aega
Kell 7 – Koolitoit. Jälle 2 piima
Kell 9/10 2-4 Võileiba + tee
Kell 12 – Tassisupp / tee .
Mr Fox
MemberVajadus? Meil on väga palju ühiskonnale ülimalt vajalikke ametikohti, mis on ilmselgelt alatasustatud.Vanemad ei anna raha, sest sa oled neile vajalik… nad lihtsalt armastavad sind.
See on sinu elu ja sa ise tead, kuidas sa elada tahad.
Rumal… on üldiselt raske olla. Seda saad tabada alles siis, kui sinu eakaaslased on tugevalt ette jõudnud.
Üs. kõik oleneb taustsüsteemist, vanemad siin kahjuks abiks olla ei saa, sest paratamatult tead sina midagi, mida nemad ei tea ja see võib tekitada sulle nö üleolekuillusiooni.
Vanamed annavad raha ka sest neil on sind pärastises elus vaja, muidugi armastus mängib suuremat rolli.
Ma nõustun sinuga täielikult, ma küsisin sellise küsimuse varem, et näha mida teised vastaksid (:
Mr Fox
MemberTeises teemas Sa kirjutasid, et teenid 4000.- kuus, näpista siis sealt pisut, et oma menüüd rikastada. Saaksid vahukoort osta küll kui raatsiksid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellest 4000st kroonist ma sentigi näpistada, omad põhjused.
AutorPostitused