MP
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MP
MemberAlgul tegin 4* nädalas kõhtu, siis hakkasin tegema 2*nädalas. Areng oli hea.
Treeni kindlasti ka alumist osa.
MP
MemberKas jõutõmmet võiks viimasena teha? Käevarred olid peale jõutõmmet nii väsinud, et natuke raske oli biitsepsit teha. Võibolla sellest ka, et ma pole biitsepsit ja käevart tükk aega treeninud.
MP
MemberOn mingi vahe, kas ma surun hantlitega peapesad sisse poole või peopesad ettepoole? Jutt käib hantlitega õlasurumisest.
MP
MemberMakaveli: kaua oled tegelenud jõusaaliga?
MP
Member17a, u.95kg, 100kg jaksan 10 kükki.
MP
MemberVist enamvähem taastun ära.
Jõusaal on natuke tähtsam. Aga judost ei tahaks ka loobuda.
MP
MemberKas ma peaks tegema vähem seeriaid kui siiamaani tegin? Ennem olen teinud kulturistide kava järgi.
MP
MemberPikad on 12 kordust või veel rohkem ning kas pikkade kordustega võib ikka maksimum võtta?
MP
MemberAga õla esiosale hantlite/kangi tõsted ette? Või ikka kurnab liiga palju õlga?
MP
MemberKas judo trenn mõjub arengule väga halvasti? Trennid on samadel päevadel nagu jõusaal ja jõusaali lähen peale trenni.
MP
MemberKas õlale tuleb ka kerge trenn teha kergel päeva?
Õla teiseks sobib hantli tõsted kõrvale( esimene harjutus on surumine eest)?
MP
MemberTere, oleksin tänulik, kui keegi saadaks mulle ka selle surumise kava.
MP
MemberOskab keegi midagi tarka öelda?
MP
MemberMa olen nõrgemaks jäänud. Äkki see kava ei sobi mulle?
Või teen üldse ületrenni? Judo trenni teen 4 korda nädalas (E, T, N, R, vahest harva ka K), vahepeal tegin jooksu ka K või L, praegu teen jooksu E kehalise tunnis. Ja jõusaali lähen tavaliselt kohe peale judot.
MP
MemberTänud.
-
AutorPostitused