Mozilla
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mozilla
MemberSuitsetamise jätsin maha, polegi nii hull kui arvasin.
Toitun tervislikumalt ka ja liigun rohkem mis enne. Enesetunne on tõesti hea.
Mozilla
MemberSee jutt, mida ta ajas tundub kokkuvõttes väga kahtlane. Siiski on võimalus, et keegi tegi lihtsalt nalja.Keda sa silmas pead?
Mozilla
Membereks see masin paras logudik ole…nägin seda enda silmaga prismas, ajas ikka naerma küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Maksis 100euriÄra hinda raamatut kaane järgi.
1 asi on see kui sa seda masinat nägid aind korra teine asi see kui oled seda proovinud.
Ma ei tea küll kuidas teistel, aga mind ajab sellega harjutamine kõvasti higistama.
Mozilla
MemberMiks peaks rohelist teed kangena jooma? Must tee on kangelt joomiseks.äkki jään rohkem laksu alla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ok see oli nali. Ma ei tea miks kangena jooma, äkki selle pärast et siis joon vähem teed ja vetsu ei jookse niipalju, aga liiga lahjaks ei lähe ära. Loodan, et said aru mu mõttest
Mozilla
MemberMa tean Archi.
Aga miks on nii, et kui mees suitsetab siis pole hullu ja kui naine suitsetab siis on kohe katastroof?
Jaa ma üritan maha jätta kuidagimoodi, aga see on nii raske, kui su sõbranna iga päev tossab su ees ja paljud tuttavad ka ja sina lihtsalt vahid pealt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga hea seegi, et olen kõigest pool aastat suitsetand, on kergem maha jätta kui inimesel kes on 5-10 aastat suitsetand.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asi pole tahtmises, mulle lihtsalt meeldib tossata, hea ajaviide ja nüüd 18 sain hiljuti, kõik võimalused olemas, aga see suitsetamine on nii kahjulik, ja mul oli muidu unistus sportlaseks hakata, mitte tipp aga lihtsalt enda jaoks teha palju trenni, aga suits ja sport ei sobi kokku. Eks näeb mis saab.
Mozilla
MemberViiking ma tean, et kahjulik, aga ma pigem langetan kaalu topelt kui jätan suitsetamise maha.(kuid kes teab)
Mozilla
MemberKuidas üldse suitsetamine kaalulangetamist mõjutab? Ma muidu pool aastat suitsetan, tänu sõbrannale.
Mozilla
Memberdaemonium-sa ei suitseta ja ei joo
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mozilla
MemberKange roheline tee ilma suhkruta-
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul lausa külmajudinad käivad üle. Aga äkki harjun ära ja hakkab meeldima
MemberJa kui teen rohelist teed kooli kaasa(pudelisse), kas see väga higistama ja vetsu ei aja. Ei tahaks küll koolis väga higistada ja iga natukese aja tagant vetsus käija???
Mozilla
MemberSee rocket vormib kõhulihaseid ja seljal ei ole nii valus kui niisama mati peal teha
Aga ma üritan teha sellega iga päev mingi 5-10 minti ja siis pärast vaatan, kas aitab midagi(muidugi on ka toitumine tähtis, ilma selleta ei saavuta midagi. Võin ju iga päev palju trenni teha, aga kui söön need kcal endale kõik tagasi siis kasu pole küll mingit-ma arvan)
Ma loodan, et see masin natukenegi aitab, muidugi mingi imemasin see ka pole, aga väga saast ta ka ei ole
MemberEks ma üritan elada ilma suhkruta Viki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ega ära nüüd küll vist ei sure
MemberKas sellest asjast mingit kasu on(kes teab, v kellel on)
http://www.rocketreview.net/images/41CM4PT…L500_AA300_.jpg
Või see lihtsalt mõttetu vidin, et võib rõdult alla visata (mul muidu see olemas, aga pole pikemat aega treeninud sellega)???
MemberArchi-Aga rohelist teed jood muidu suhkruga või ilma/või kuidas?
Mozilla
MemberKas rohelist teed oleks parem hommikul juua enne sööki või peale sööki või hoopis õhtul enne magama minekut?
-
AutorPostitused