Mossemeez
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mossemeez
MemberRäägitakse ka,et ideaal kaal võrdub pikkus miinus 110.Kuid mina kaldun ise arvama,et see peax olema ikka miinus 100.
Mossemeez
MemberHantlitega lendamine
Kõhulihased(istesetõus kaldpingil)
Mossemeez
MemberIse olen söönud paki kohupiima enne trenni.Kas nii võib?
Mossemeez
MemberAlustasin mingi 16 aastaselt kodus hantlitega mässamist +kätekõverdused ja kõhulihased.
Jõusaali sain mingi 17a vist aga siis kah paar korda kuus.
Regulaarselt hakkasin käima vist 19 aastaselt ja siis panin kangile iga kuu 5 kg otsa nyyd läheb mingi 80-85 ise kaalun 68.
Mossemeez
MemberNukkide peal ei soovitax teha,sest olen kuulnud,et see pidi kätele halvasti mõjuma!
Mossemeez
MemberNuh minau arvates võiks sa raskusi juurde panna ja teha näitex 3*6 senise 2*12 asemel
Mossemeez
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Rinnalt surumiseks tuleb kasutada meetodit 4*6-8 v6i 10, 8 , 6 e pyramiidi!!!
yldiselt … kui tahad rinda suuremaks , tuleb ka selga treenida!!! muidu j22b silikoonrinna omaniku mulje
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !!! Treeningkava(ideaalse alustajale) siit samast amazoni lehelt! t2psemalt pealehelt , lingi alt t88riistad ja selle alt treeningkavad… 3 p2evane kava edasij6udnutele peaks j6udu m88da olema , kui tahad t6siselt tegeleda!!! Ja see nn ,,vene rinnalihaste masin“ on pec-deck!!!PS! V2ike n6uanne : treeni vaba raskustega (hantlid, sangpommid ja kangid)-suurendab massi paremini kui isoleeritud harjutused masinatel…
J6UDU TREENIMISEL…
Äkki saaksin siis mõned näited vaba raskusega treenimise kohta?
Et nagu milliseid harjutusi tegema peaksin.
Tänud ette!
-
AutorPostitused