Skip to main content

morry

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: SÄRK #31736
    morry
    Member

Palju särk keskmiselt jõudu juurde annab? Olen kuulnud, et päris märgatavalt. Kas saaksid ”särgissurujad” äkki näiteid tuua palju rinnalt rohkem läheb, võrreldes ilma surumissärgita.

in reply to: katsete arv #31812
    morry
    Member

tänud.

in reply to: dopingu tulemus #31694
    morry
    Member

Juhtus, mis juhtus, aga miks sa siis ikkagi võistluspäeval seda võtsid, kas siis lihtsalt ei teadnud? Eks kogemustest õpitakse, edu sellegipoolest. Võistluspäeval isegi kreatiini võtnutel võib test positiivseks osutada olen lugenud. Kuidas kommenteeriksite.

in reply to: Mingi jama on… #31662
    morry
    Member

Kas siis päevapealt läks raskeks või tuli treeningusse paus sisse või teed sa enne seda mingit teist harjutust seljale või bicepsile või, või… seleta täpsemalt.

in reply to: Miks on rahvas nii vaikne ?! #31642
    morry
    Member

Kas munk ei või kulturist olla või kas kulturist ei või joodik olla või…. Pane 100g hinge alla ja üllatad ennast ka , kui palju jõudu sul on. Aga ega seda ma propageerigi. Kui ikka pikk päev ja korralik trenn seljataga, siis pole mõtet sinna klubisse magama minna.

in reply to: lihas? rasv? #31629
    morry
    Member

Kas Tammekas on üleüldse mees või naine?

in reply to: Ülbuse tipp. #27799
    morry
    Member

Sellistest teemadest küll midagi tarka õppida pole. Kui selliseid asju öelda on, siis ikka näost näkku, mitte mingil muul moel.

in reply to: HMB #31585
    morry
    Member

Jäi vist kahe silma vahele! Aga siiski kas on keegi seda proovinud (kiitke või tehke maha), sest isegi tolles Olle tõlgitud artiklis mainitakse, et effekt on umbes nii ja naa – oleneb inimesest.

Kuid millega koos (glutamiini, kreatiini nt)saavutab ta parima effekti peale proteiini? Kas tarbida kuuridena , peale selle et 3-5 g per päev.

in reply to: täiskükk #31576
    morry
    Member

Suured tänud, nüüd kohe pilt selge! Kas on tõsi ,et poolkükki on niiöelda ”mitte profesionaal jõutõstjal” (lihtharjutajal) jalalihaste arendamiseks mõtekam teha, kui täiskükki. Olen kuulnud, et ei pidavat põlvedele hästi mõjuma. Ette tänades!

in reply to: Probleem #31550
    morry
    Member

mis need õlaringid kangiga üldse endast kujutavad? ei saa täpselt aru.

in reply to: Et oleks normis! #31549
    morry
    Member

Jalg peaks tugevam olema vaadates ühe ja sama nt, jõutõstja näitajaid. mul on näiteks lamades surudes ja kükkides enamvähem võrdsed raskused (100ga 10), aga arvan, et tuleb teha ikka mõlemaid ja sellise raskusega millega normaalselt jõuad. Jalg peaks märkimisväärselt kiiremini arenema – vähemalt minul läheb nii.

in reply to: Öine Valk #31430
    morry
    Member

suurenda oma toidus valgusisaldust st. söö rohkem. (250 kohupiima koos piimaga u. 40 g valku) ,võta kindlasti tund enne magamaminekut väh. 40 g valku( nt. sheik) . lisa glutamiini.

in reply to: ÕNNITLUSED VÕIDU PUHUL VEND OTILE #31495
    morry
    Member

soovin ka omaltpoolt jaksu edaspidiseks. tee Eestile nime!

in reply to: Öine Valk #31428
    morry
    Member

öösel magage. liiga palju valku pole mõtet, kord päevas + 4 söögikorda on ju piisav, või kuidas?

in reply to: paluks abi! #31499
    morry
    Member

jooksmine näiteks, vähemalt 40 min + kõhulihased + venitus (mõjus effektiivselt)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)