moosese10k2sku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
moosese10k2sku
MemberJõutrenni jätsin kuni 8. augustini katki, sest liiga paljud trennid jääksid kõiksuguste ürituste pärast ära.
moosese10k2sku
MemberKohati kummalised küsimused jah. Nagu elu24 teeksid artiklit
1.)Millised naised teile meeldivad, kirjeldage *v2limust, *kehakuju,*iseloomu.
Lihtne ja armas
2.)millised naised teile ei meeldi,*v2limuselt,*iseloomu poolest*kehakuju poolest.
Ülelinna tibid ja muud kahtlased.
3.)Millist naist/tydrukut te endale tahaksite
Mul on juba selline tüdruk, keda ma tahan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4.)Millist naist/tudrukut te endale eales ei tahaks.
mingit masendavat pidutsejat, kellel reaalsustaju polegi.
moosese10k2sku
MemberSa said täitsa õigesti aru ju.
“Loomulikult kui keegi omab siin vastavaid teadmisi, võiks soovitada, millal ja kuidas jalgade treeninguga vaikselt alustada “
Soovitan sulle nn. raviujumist.
moosese10k2sku
MemberSiis tuleb see ju pannkoogina mitte omletina
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberTegelt ma tõesti ei usu et põletusarmi ei teki. Küll aga võid sa põletusvalu tunda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mis kaob hetkega ära, sest sa avastasid et triikraud pole sees.moosese10k2sku
MemberMe vaatasime kord põhikoolis national geographic’u filmi lihastest ja mingist inglismaa (kui õigesti mäletan) ülikooli professorist, kelle keha oli üliheas vormis, kuid ta treenis ilma igasuguste raskusteta. Filmi mõte oli umbes selline, et kui sa keskendud piisavalt vastavale lihasele treeningu ajal, siis seda niisama pingutades suudad sa panna ta arvama, et ta teeb rasket treeningut jne. Ja nõnda see onkel seal treenis, näitas ka kuidas ta biitsepsit treenis ilma igasuguste raskusteta aga veresooned tulid kohe välja ja no aru oli saada, et käsi sai rasket trenni.Umbes sarnane olukord, et kui sa triigid riideid, keegi tõmbab juhtme välja ja 5min pärast see triikraud kukub sulle käe peale (nii, et sa ise arvad, et see on tulikuum) siis olenemata sellest, et triikraud on jahtunud on sul sellegipoolest võimalik saada tugev põletushaav.
Mis arvate sellistest müütidest?
Niikaua kuni enda silmaga ei näe, nii kaua ei usu ka.
Tean, et on olemas mingi võitluskunst kus sa suunad oma energiaid ja siis pmst ilma kontaktita tapad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Näinud filme, kuulnud inimestelt. Uskumatu. Niikaua kuni enda silmaga ei näe, nii kaua ei usu ka.
moosese10k2sku
Memberoijh, mind pole siiamaani ykski tyyp tylitanud, k6ik n2ivad s6bralikud, kyll aga on m6ned tyybid kes ise midagi teha ei oska (minuvanused) ja muudkui sosistavad yksteisele k6rva et n2e kui suur see tyyp seal on (mina siis) .Ja vahivad terve see aeg mida ma teen ja muudkui sosistavad, teate see v6ib ikka n2rvi ajada .
Ise veel muigavad kahtlaselt .
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga vahet pole, k6va mees ei nuta .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pealegi m6tlesin et kui nad j2tkavad seda kahtlust, kysin nende k2est et kas te olete mingid haiged v2, v6i on teil vale seksuaalne orientatsioon ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Aga noh, m6ned tyybid on seal kyll veel pubekast v2ljumata ise yle 20, ja k2ituvad nii ylbelt, kuigi mind nad ei tylita 6nneks .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes siis endast suuremaid tülitab.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberHuvitav jah, et mõnele on antud suu ainult söömiseks.
moosese10k2sku
MemberJõud tuleb musklit ja vaimse poole koosmõjul.
Lisaks kakluses ei ole tähtis kas sa oled suur koll või kõhn kährik. Kõike peab olema – jõudu,vastupidavust,kiirust,külma närvi
Teema tegijale – meie ei saa sind aidata vaimselt teha tugevaks.
Seal ei ole mingit vahet kas kuidas sa seda teed – peaasi, et sa sellesse ise usuksid ja sealt tuleb ka vaimne osa.
Sa pead tegema selgeks endale: ma tahan, ma saan ja ma suudan
juuni 19, 2009 at 9:25 p.l. in reply to: Kui toitumine ei ole korras , kas siis lihased ikka kasvavad suuremaks ja tugevamaks :D ? #203309moosese10k2sku
Memberhea küll ma ei hakka vaidlema staasika inimesega
tarantel su sõber jääb tössikeseks kui ta söömisega tegeleda ei viitsi.
juuni 19, 2009 at 9:20 p.l. in reply to: Kui toitumine ei ole korras , kas siis lihased ikka kasvavad suuremaks ja tugevamaks :D ? #203307moosese10k2sku
MemberNagu õhku pumpaks sisse jah?
Tegelikult kasvavad küll ja jõudu tuleb ka juurde.
Toitumine ei peagi korras olema lihtsalt võib lähtuda sellest, et rämpstoitu ei söö ja söögikorrad oleksid mitmekülgsed.
Kõik ei taha saada Bonsunaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selles postituses olin ma mõelnud seda, et tuleks süüa nii rohelist, liha, piima kui ka teravilja.
Mingit erilist plaani ei ole ju vaja. Siin ei olegi mingit suuremat jamamist kui jätta ostmata pakk krõpsu ja koju ema tehtud sööki süüa.
moosese10k2sku
MemberMuidu mis see teemasse puutus vms?
Aga ise hakkasin mõtlema, et suht imelikud on need, kes teevad nii väikeste raskustega trenni, et nad isegi ei pinguta.
Teevad väga lohakalt ja kiiresti harjutused ära. Ei tea, kas nad päriselt ka loodavad niimoodi suureks saada.
juuni 19, 2009 at 5:20 p.l. in reply to: Kui toitumine ei ole korras , kas siis lihased ikka kasvavad suuremaks ja tugevamaks :D ? #203266moosese10k2sku
MemberValkudest.
Ega see, et sul toitumine plaanijärgi pole ei tähenda, et sa üldse ei söö midagi.
Süües kasvavad kõik aga söömine ei pea mingi superplaani järgi olema.
Endal pole toitumiskava ja söön nagu söön aga ei kurda lihaste kasvu puudmises või jõu suurenemises.
Muidu sügisel on plaanis söömiskava ka muretseda.
juuni 19, 2009 at 4:20 p.l. in reply to: Kui toitumine ei ole korras , kas siis lihased ikka kasvavad suuremaks ja tugevamaks :D ? #203256moosese10k2sku
MemberMa ükskord ärkasin öösel üles ja ei saanudki enam tükk aega und, niisuguse mühinaga lihased kasvasid.Nagu õhku pumpaks sisse jah?

Tegelikult kasvavad küll ja jõudu tuleb ka juurde.
Toitumine ei peagi korras olema lihtsalt võib lähtuda sellest, et rämpstoitu ei söö ja söögikorrad oleksid mitmekülgsed.
Kõik ei taha saada Bonsunaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberMis vahet sellel on kas sa oled siidikäpp või mitte?
See ei puutu ju üldse asjasse.
Ise pole harjunud kindaid kasutama küll aga ei leia midagi naljakat ega tola kui sa kindaid kannad.
ükskord kandsin aga sellepärast et õmblus käel lahti ei läheks.
AutorPostitused