moosese10k2sku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
moosese10k2sku
MemberTere.Kui ma muidu päevas ikka üritan tarbida keskelt läbi 1900kalorit umbes ja nüüd kui juhtub nii et kolmel järjestikusel päeva olen söönud nii, et päevas kokku tuleb 2800 kalorit ja suurim kaloritehulk on langenud kõigil kolmel päeval õhtule, et kas see on reaalne, et need kõik tarvitamata kalorid ladestuvad nüüd seal kus pole vaja(vöökohal,reitel,kõhul) ja ma võtan juurde? Kuidas ma nüüd üldse edasi peaksin käituma,sest ma ei soovi juurde võtta küll kohe kindlasti mitte.
Selliseid teemasi siin on ennemgi tehtud juba. Sul ei ole midagi teha peale selle, et sa lähed on toitumisplaaniga edasi samamoodi.
moosese10k2sku
MemberKas valgupulbri tarbimine on siis mitte “puhas”? Valgupulber on toiduaine nagu iga teinegi, lihtsalt ta on valk kontsentreeritud kujul. Sama moodi võiks väita, et või ja suhkru söömine on mitte-puhas kuna need on rasv ja süsivesikud kontsentreeritud kujul.ma arvan et sa said selle postituse mõttest tegelt aru.
Aga pilti tahaks tõesti näha. Olge rohkem eksponeerivamad kui sul on midagi näidata, mis teistel motivatsiooni annab.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberKäin revalis. Soovitan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> revalis hea käiia ka igast linnaosastmoosese10k2sku
MemberIvo: Sellist jama on raske kommenteerida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
Memberproovida võiks küll. Kurvastuseks tuleb tõdeda et ma pole elusees suusatanud.
Memberjube lahmakad masinad on.
Mismoodi see ülakeha treenib muidu?
moosese10k2sku
Memberjumal tänatud, et minu loll mõistus leiab, et arvutimängud on isegi igavlemisest igavamad.
moosese10k2sku
Membermiks hommikul tuleb valke ja värki süüa ja õhtul süsivesikuid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kas vastupidi ei pea olema?moosese10k2sku
MemberMa ei kommenteeriks kas piim on hea valguallikas või mitte, aga kas süsivesikud ja rasvu siis polegi vaja?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Massiperoodil jooks küll seda liitrite viisi
Memberrippes keretõsted pidid hästi rasva minema lööma ja siis kindlasti toitumine….mai tea kas sa kasutad seda Oti toitumis kava igaljuhul kui mina seda täiesti täpselt jälgisin siis see põletab viimasegi rasva ja see pole hea sst pärast seda toidukava jälgimist ei tundnud sõbrad mind ära liiga kleenukeseks jäin niiet enam ma seda kava ei jälgi täpselt söön ikka rohkem kui peaks see ongi see loll asi et kui sa kord juba selle kava tellid siis sa ei oska enam teistmoodi süüa midagi igaljuhul kleenukeseks teeb see kava klJärelikult on trenni vähe tehtud kui ilma rasvata kleenuke välja näed
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberTavaliselt jäetakse kõhulihased viimasteks.
moosese10k2sku
MemberLõuatõmmetega on nagu kätekõverdustega..mida rohkem sa teed, seda rohkem sa jõuad.
moosese10k2sku
MemberKõik läheb tegelt alla aga veini eriti ei harrasta niisama juua.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberHuvitav on se tõesti.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vastupidi oleks naljakam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberTelli lihtsalt toitumiskava
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused