moosese10k2sku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
moosese10k2sku
Memberkeegel annab ka pepule vatti.
moosese10k2sku
MemberTegelt peaks üldfüüsiline trenn kasvule kaasa aitama. Mitte ainult pikkuse suhtes vaid üleüldse.
Ära põe sellepärast üldse.
moosese10k2sku
MemberSee pole harjutamise asi. Poksi trennis tegime üks ühele ja juhtus samamoodi. Isa irnusime kõht kõveras hiljem ühel nina verine teisel põsk punane.
moosese10k2sku
MemberSiit saad sa palju variante – ei saa öelda et need valed kõik oleksid aga trennis ei olegi ainuõiget teed.
Soovitan sul mõnda paremasse saali minna ja konsulteerida treeneriga.
moosese10k2sku
MemberLapsed kasiinos ekskursioonil. Huvitav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberKas see superkiiritus mingeid mineraale või vitamiine ära ei söö?
Tundub mingi abrocketi sarnane stuff.
moosese10k2sku
MemberTa ütles isa – mitte ise.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Treening on huvitav tegelt.
mulle meeldiks selline tegevus aga ajateenistust ei poolda. Kui koguaeg tehakse sõjalisi ettevalmistusi siis on ka põhjust sõdida. Selleasemel võiks sõjatarbed mujale paigutada. (ma mõtlen globaalselt)
moosese10k2sku
Membermuideks, hea näide on mul geneetikast võtta ühe enda sõbra nöol :1) iga nv joob 1-2x + muud kraami
2) jõusaalis käib hooajati, 2 kuud käib siis 6 kuud puhkab vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3) toitumine = 0
4) lisandeid ei kasuta ja peale trenni ka midagi ei võta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5) ja vend on minust ikka suurem, vanust 20, ranne on samasuur kui mu biitseps, rind on samalai kui mu lailihas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , suht uskumatu vend selles suhted, trenni pole kunagi kooralikult teinud aga väga hull lihamägi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , temast oleks saanud järgmine mr olümpia
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> MAX GENEETIKAKahju on aint see, et ta selle kehaga midagi ette ei võta.
Enda geneetika plussiks pean õlgu. Rohkem mõtlen luude asetust.
moosese10k2sku
MemberSul seal jõusaalis on ainult trenasöörid või? Vabaraskusi polegi?
Siis soovitan küll klubi vahetada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
Membermõni aasta tagasi olin energiajookide fanaatik. Ausalt öeldes see ei andnud (ei anna siiani) energiat aga maitse on hea.
moosese10k2sku
MemberMa lugesin varsaheites.
moosese10k2sku
MemberSüsivesikute omastamine hakkab juba suuõõnes.
Siis peaks ju olema tähtis see et sa mäluksid.
vabandan kui eksin.
moosese10k2sku
Memberpole minu asi õpetada aga pallimängud on parimad arendajad lapseeas.
moosese10k2sku
Memberhuvitav poiss küll aga ma kardan, et tal kaob puberteedi eas see huvi ära.
moosese10k2sku
MemberKahju on jah, et inimesed ei mõista mis on toidulisand ja mis on keemia.
Kujutan ette, et paljud, kes nende vastu on, on tarbinud mõnda toidulisandid ala c vitamiini või kalamaksaõli.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused