moosese10k2sku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
moosese10k2sku
MemberTean, et 5g on triigiti supilusika täis.
tavlaiselt kui mul endal ei olnud mõõtekulpi siis panin 6 triigiti sisse.
Peaks üle mõõtma kui mahti on kohe vaatan. Mul on veneaegsed supilusikad ehk kõige tavalisemad.
moosese10k2sku
MemberEi saa tähtsuse järjekorda panna aga valk on lihase kasvamiseks vaja. rasvast su lihas ei kasva ju. Valguga seoses toimub ka väga väga palju muid protsesse.
moosese10k2sku
MemberSee aasta on peaaegu läbi juba, lihas selle mõne kuuga kuipalju ei kasva niikuinii.Ja lihast suureks saada, või korraks alla võtta nagu dieedipidajad teevad, pole mõtet, et suur lihas taandub kiirelt väikseks kui enam trenni ei tee, et mõtle ka selle peale, kui oledki sanud kuidagi aasta lõpuks suremaks lihase, siis kaua sa suudad sellisena teda hoida, kaks kuud või kolm? Et pikema-ajalised sihid võiks olla, kogu keha kohta.
Käte nagu iga teise lihase puhul soovitaks ise ma seda, et tee ükskõik mis harjutusi, peaasi et lihas valusaks või tuntavalt koormatuks saaks järgmisteks päevadeks, küll ta siis kasvab valgusünteesi käigus kui vlaku kehas ikka võtta on. Et siis tee kõiki harjutusi mis meeldib, aga tee kvaliteetselt.
Vb ta mõtles seda hooajalis aastat. Sügisest – kevadeni. Nagu kooliski.
moosese10k2sku
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kui see mingi heade amaitseainete ja segudega kokku panna. Proteiini on küll võimsalt ju. Vast isegi liiga paljumoosese10k2sku
MemberOlen kohvi sõltlane aga keskmiselt joon 3 tassi päevas veel.
Ei saa aru kuidas te saate juua 3 in 1 kohvisi. See oleks nagu valmis kohvi aga veel veega lahjendatud. rõve lurr.
Need toimed mis üleval pool kirjutatud olid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> poleks uskunudki.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberVb tal ei ole hetkel aega nii palju käiia aga tahask vormi mitte kaotada. Arvn, et ühest korrast ei piisa. 2 peaks kindlasti käima.
moosese10k2sku
MemberSelle pildi kohapealt tuli meelde, et paksusi naisi ei saa ilusaks juua.
moosese10k2sku
MemberSiiamaani pole kuulnud, et mõni inimene teflonpanni pärast ära surnud oleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja see tore selgitus ka, mis üleval pool on, siis ma ei näe ohtu.moosese10k2sku
Membermismoodi se sumo tehnika käib?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mingit pilti v videot?
moosese10k2sku
Membersoovitan youtubest rohkem videosi uurida. Kätekõverdusi saab ka erinevalt teha. Samas lõuatõmbeid saab erinevalt teha.
Soovitan väga osta raskuseid juurde, siis saaksid kõiki ülejäänuid lihaseid ka treenida.
moosese10k2sku
MemberTaivox ta ütles ju, et ei taha jooksma hakata.
Tegelikult pikad jalutuskäigud on väga mõnus.
Pole endal kunagi kaaluga probleeme olnud aga mõned aastad tagasi sai ikka käidud mõnusalt üle 10km päevas. Pmst ei kasutanud transporti ega midagi. Kaaluga küll probleeme polnud aga enesetunne oli kindlasti kohe palju parem.
moosese10k2sku
MemberNo kui sa ülekaaluline oled siis ei soovita väga joosta igapäev 1h..või 6 korda nädalas. Lõhub jubedalt põlvi niimoodi.
moosese10k2sku
Membermis päeviti ott revalis on?
ma lähen küsin otse siis -.-*
moosese10k2sku
MemberPidu igal päeval! – Kõnnid ohtlikul pinnal. Tänasest oleks õige alkoholi tarbimist piirama hakata. Piirdu nädalavahetusel paari klaasi veiniga, hommikul on pea korras ja võid kindel olla, et ei hakka peol vintis peaga lollusi korraldama.
ops…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberTegelt kui sa päris fitnessist ei ole siis see pehme kõhuke on normaalne ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tavaliselt ongi nii ju, et jalad ja kõik muu on saleaga kõtu on pisikene ees. -
AutorPostitused