moosese10k2sku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
moosese10k2sku
Member
moosese10k2sku
MemberMa arvan, et lisatablette küll võtma ei pea, kui toitud mitmekesiselt.
moosese10k2sku
MemberVb paned näitamiseks välja? Siis mõned targemad saaksid veel näpunäiteid anda vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberSa oleksid nagu väga ähmi täis oma leiust, et üksteise otsa kõik kirjutasid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu hea jah. : )
moosese10k2sku
MemberSeda on liiga palju korrutatud siin juba.
Kasuta otsingut ja loe või telli fitness.ee st toitumiskava.
Mitte, et ma kurjaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberSest inimene on loomult laisk ja elutempo on selline et trenniks ei jää aega. tõenäoliselt on nad lihtsalt meeleheite.
moosese10k2sku
MemberOskar, kui see saladus pole, mis koolis sa õpetad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> su tund tundub huvitav olevat. Minu koolis piirdutakse vaid korvpalli ja hinnetele asjade tegemisega (ennem seda eriti õpetussõnu pole. väga pinnapealselt)moosese10k2sku
MemberOn.Ma loodsin juhtnööre ka, aga ma avastasin, et seal on mingi kood või miskit. Selle “salakoodiga” lippan siis poodi ja üejäänud plekib paberis?
moosese10k2sku
MemberKas selline asi on võimalik, et ma maksan pool fittide eest ja pool sularaha mingit moodi?
moosese10k2sku
MemberJalad?Imelik jah, et inimesed tahavad jalatrenni välja jätta, sest arvavad et jooksmisest piisab.

moosese10k2sku
MemberTööriistad – ) harjutuste pank – ) vajuta säärte peale
moosese10k2sku
MemberNo viinamarja suhkrut juurde segada ca 60g sheigi kohta ja massilisaja valmis.
Aga jah ega see mass ei tule sheikidest.
moosese10k2sku
Memberhttp://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…itseps/024.html
Mai tea miks sellikst teemat teha.
moosese10k2sku
Memberpuhkad
moosese10k2sku
Memberkaks päeva võib järjest küll trenni teha. aga puhkepäevi jääb palju vahele. Mina käiks küll. parem kui tegemata jätta.
AutorPostitused