moosese10k2sku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
moosese10k2sku
MemberSu kava on ka väga umbkaudne. Kui korras su söömine siis on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>A kas te tõesti ei viitsi ise infot otsida või ma ei saa aru. Sama teema igapäev.
moosese10k2sku
MemberTänan.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=25
Plus siis veel söömine korda. Tegelt söömine vist peaks ennem ikka korda saama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberMa ei usu, et selleüle mõtet vaielda on. Kui tal söögi eest tasutud on (nagu nähtavasti on, kui ta mõnikord ikkagist söö
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis söögu ja ärgu virisegu. Kartul on kartul,moosese10k2sku
MemberParem, kui jätta söömata.
moosese10k2sku
MemberTegelt kus see kadus fitnessi netipoest?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise plaanisin lähiajal osta seda ja järgmine päev oli kadunud.moosese10k2sku
MemberSee eelnev nimetatud söök on minuarust üsnagi söödav. Vaevalt su ema kodus 7 korda nädalas sulle ribisi täidetud ahjukartuliga teeb.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära jäta söömata.
Kuid enda koolis jätan ma tõesti toite vahele, kui toiduks on mingi ebamäärane juurvilja hautis, mis meenutab rohkem poolseeditud toitu.
Kui sul kodus aega süüa teha ei ole saad sa alati hommikul omale söögi valmis teha, panna külmikusse ja siis pärast kooli soojaks teha. Kasvõi leib,pihv,juust,tomat,leib – ja see veitsaks ahju pista.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberEsiteks sellise kavaga sa ei jõua kuskile niikuinii ning teiseks paratamatult tekib küsimus: kes sööb 40g liha korraga ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina söön.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On selle massiivses liha söömises midagi halba?
moosese10k2sku
MemberU-KLUBI
ujumine
NORMA HELDE
Kuressaare 93815
Aia 58-2
45 56563
52 87490
sellise asja leidsin mina netist. Neti.ee on päris hea koht selliste asjade leidmiseks.
moosese10k2sku
MemberSu toidukord on suht kesine.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberSiililegi selge, et rämpstoit pole kasulik.
MemberMa olen veits lugenud ja tahtsin küsida, et kas massi saamise peamine lihas on selg? Ja loogika järgi ehk tuharad järgi?
moosese10k2sku
MemberOled ilmselt ectomorphse kehatüübiga – suhteliselt kondine, ainevahetus kiire ja massi pea võimatu saada.Ega muud midagi polegi, pead sööma ja korralikult. Mitte eelvalmistatud ega kiirtoite. Kuhja enda taldrikule kartulit, riisi, liha(looma, linnu, kala) jne, ning ära karda häid rasvu ehk siis rasvu, mida ei ole väga kõrgete kraadide juures töödeldud. Söö palju ja korralikult, siis kasvad küll, muud üle ei jää.
Arvestama pead ka sellega, et inimese kehakaal kõigub pidevalt 1-1,5kg. Kord on Sul seedesüsteem toitu ja jääkaineid täis, ja siis jälle tühi – see kõik mõjutab kaalu. Niiet ära üldsegi karda selliste 1-1,5kg muutuste pärast.
Parem kaalu ennast hommikuti, enne söömist ja seda numbrit saad juba võrrelda aja möödudes.
Ja ei ole need toidulisandid tõesti imerohud.
Huvitav nimi sellel aga nii ta on. Aga kas kuidagi seedimist aeglustada ka saab mingi toiteainega või nii?
Kohvi peab siis küll maha jätma vist. Pidavat kiirendama seedimist kuskilt lugesin.
moosese10k2sku
MemberVõibolla oleks vaheldumisi ujumas ja jõusaalis käiia.
Ja siis oma kogu energia sellele kulutada.
moosese10k2sku
MemberMul on ka probleem, et kaal ei taha tõusta. Arvutasin oma kaloraazi ja se oli kõvasti plussis. Hommikuti ajan putru, koolis lõuna(pigem suupiste) ja õhtul kaks portsu läheb. Trenni teen üsna kenakeselt. mingi aasta peale on kolm kilo tulnud, mis pidevalt kõigub.
Ei tea, kus ma selle vea teen aga miskit on viga raudselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused