moosese10k2sku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
moosese10k2sku
MemberKui su põlv ragiseb ja valutab siis kontsulteeru(kirjutasin õigesti?) arstiga. Arst teab paremini.
moosese10k2sku
Member
“> Pole eriti aru saanud, et mis nende vahe on?Täpselt sama küsimus on linaseemne õlil ja linaõlil.
Mida kumb annab?
moosese10k2sku
MemberKas siis varastatakse ja ongi külm vesi või?
Sõber kurdab, et liiga kuum on vesi temajaoks.
“>moosese10k2sku
MemberMis koristajatädidesse puutub, siis on ilmselgelt ikka meesteruumid palju mustemad kui naiste omad:P … mu mees ütleb, et pidevalt siiberdavad seal põrandalapp näpus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … Naiste omas pole neid küll just väga tihti näha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga mul on ainult siiras heameel, et see teema siin nii palju mitmekesist vastukaja saanuud on
“>Eks ta eelistab meeste pesuruumis rohkem aega viita.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et kui ema oma lapsega meeste riietusruumi tuleb, siis ei ole midagi hullu. Kahju kui mõni meesterahvas nii piinlikult ennast tunneb aga seal pole midagi parata nende suhtes. Mõned ei julge meeste vetsusgi teiste meesterahvaste juuresolekul enda häda ära teha.
moosese10k2sku
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vanuses võib ju asi olla. Vanusega lähed sa igat pidi laiemaks ja suuremaks. Trenni tuleb teha muidugi.Mu klassivennal samamoodi. Biitsepsi mõõt on väike aga jõud on suur.
moosese10k2sku
MemberKas sul siis lihas ei kasva piisavalt? Vb oled liiga vähe veel jõusaalis käinud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberMa arvan, et ööklubi põrandal paneks ta rahva hulluma sellise tantsuga.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberKa koeraga saab joosta. Alustad tasapisi. Isegi mitte harrastaja peaks natukene ikka jaksama ju + ikka leiab natukene aega, et kõhulihaseid või kätekõverdusi teha. Laste mänguväljakutel saab lõuga tõmmata ja muidki hajrutusi teha. Kasuta loovust.
Kas sa tahad öelda, et sa terve päev õpid või miskit?
Ma arvan, et sa peaksid kõigepealt vaimselt harjutama, et sa saaksid oma laiskusest üle.
MemberSain turult 50 krooniga hoopiski. Üks tädi ostis ka, kiitis õli taevani
moosese10k2sku
MemberOstsin just Maksimarketist – 0,5l umbes 60 eekuSinna ma ka lähen. Aitäh
moosese10k2sku
MemberTegelikult on sul vaja erinevaid vitamiine, süsivesikuid, häid rasvu ka edasi arenemiseks.
Ehk peaksid vahetevahel ka porgandit, apelsini ja kana sööma.
Ega lihas pole inimesel ainuke tähtis asi.
moosese10k2sku
MemberTegelikult head toitumist saab ju üldistada küll nii, et
päevane toit peaks sisaldama
liha
juurvilju/puuvilju
teraviljatooted
kartulit/riisi
piimatooteid
vett
ja välja tuleb kõik kiirtoidud ja limonaadid jätta
Kui sa neid sööd igapäev siis on kõht täis ja energiat on ka.
Vähemalt minu arvamus
aprill 2, 2009 at 2:08 p.l. in reply to: Kuidas tõsised bodyfitnessiga tegelejad alani jõudsid? #189807moosese10k2sku
MemberMa arvan, et trenni tegemiseks ei ole kindlaid eeldusi vaja peale tahte ja järjepidevuse.
Iseasi on see kuhu sa välja jõuad sellega.
moosese10k2sku
MemberLinaseemne õli peaks aitama