moosese10k2sku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
moosese10k2sku
MemberKui mina oma valgujoogi ära joon, siis mul on pool tundi pärast kojujõudmist kõht nii f in tühi.
moosese10k2sku
MemberÜldiselt mitte.
moosese10k2sku
MemberMida sa taastad kui sa ei liigu?
esimeses lauseosas ei leidnud küsimust.moosese10k2sku
MemberSuured tänud teile.

moosese10k2sku
MemberMina ja mu vend oleme elavad näited laiiadest õlgadest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (mitte lihaste poolest vaid lihtsalt)Käisin 1-7 aastaseni ujumas
vend käis 10 aastat.
mõlemad üsna laiaõlgsed.
moosese10k2sku
MemberPõhikool oli tõesti lihtne. ma magasin suht palju aga hinded püsisid stabiilselt 4,5
moosese10k2sku
Memberno kõhulihaseid ja seljalihaseid võiks ka teha
plus rööbaspuud leiab ikka kus suruda – kasvõi kaks lauda kõrvuti pannes.
Fantaseerida annaks igast asjadega. kasuta loovust – se on kõigile antud. kellele rohkem, kellele vähem.
veebruar 25, 2010 at 11:02 p.l. in reply to: Kulturistid- alaväärsus kompleksiga eneseimetlejad? #254782moosese10k2sku
MemberMa hakkasin sellepärast, et ma olen raske eneseimetleja ja tahan teistest parem olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vist kehv põhjust aga töötav motivatsioon.moosese10k2sku
Membertrenn nõuab ohvreid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelt endal on sama probleem.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberJõutõmme treenib siis kõhulihaseid ka mingil määral?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eile just panin tähele. mõtlesin, et veider värk aga vist ikka pole.moosese10k2sku
MemberKui sa hiljuti jõusaaliga tegelema hakkasid siis on se võimalik küll, et sa kaotad pekki ja lihasearvelt võtad juurde.
Aga sixpack tuleb köögis pigem. Muidu ära aja niiväga seda sixpacki taga. Tee kõiki lihaseid ja toitu korralikult. Siis tuleb sixpack koos teiste lihastega mis näeb atraktiivsem välja.
moosese10k2sku
MemberPmst peaks tekkima just vastupidine effekt, et kasvama hakkab kui peale suruda raskusega…
moosese10k2sku
MemberMa arvan, et õlga, triitsa ja rinda sa treenid ühel päeval, sest se rinnatreening hõlmab neid lihaseid sekundaarselt kaasa ju? Siis treenidki kõik lihased korralikult läbi, mitte natukene ühel ja natukene teisel päeval.
jäin juba hiljaks…-.-
moosese10k2sku
Member
moosese10k2sku
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> najakas, et ma ole kunagi täheldanud ühtegi inimest kellel käiks higihais või üldse mõni rõve hais ülepea.imo käigu plätudega kui tahavad. peaasi, et sokk ikka jalas oleks, sest mõni hirmutab oma küüntega ikka päris ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused