moosese10k2sku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
moosese10k2sku
Membermis tal sellest otsi nupust enam kui sa juba vastasid.
Aga muidu küll – loe artikleid ja saad vahest paremaid vastuseid kui foorumist.
moosese10k2sku
MemberSeksima peab rohkem,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jooksmine on nagu oma pumba täitmine…joosta mõnusat sõrki ja siis tududa ning oled laetud.
moosese10k2sku
MemberMa ei saa aru kas tarbijakaitse ei saa selliste jama pähemäärijatega midagi teha w?On ju selgesti öeldud reklaamis, et toote võib tagastada 14 päeva jooksul.
Pigem võiks nende sms laenudega midagi ette võtta…Lolli kraami saab alati teistele lollidele maha müüa.
moosese10k2sku
Member
Põhimõtteliselt käib jah seks tervisliku eluviisi hulka aga ma arvan, et jooksma peaks ka ikkagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
Memberet nad on kasulikud? aga mulle isklikult ei maitse.
Kõige enam armastan puuvilju. A šokolaadi ei salli eriti.
aprill 29, 2009 at 10:31 e.l. in reply to: Oksjonil on 27aprill – 30aprill Fitness.ee kindad randmetoega #187280moosese10k2sku
Member400
moosese10k2sku
MemberMiks sa arsti juurde ei lähe?
moosese10k2sku
MemberÜldiselt mida rohkem sa harjutustega varieerud, seda parem.
aprill 28, 2009 at 3:17 p.l. in reply to: Oksjonil on 27aprill – 30aprill Fitness.ee kindad randmetoega #193428moosese10k2sku
Member350
moosese10k2sku
Membersee ei peagi ilmtingimata valusaks tegema ju. võta raskemad hantlid siis
moosese10k2sku
MemberSu kasutaja nimi vihjab sellele – sa oled veel liiga noor, et sellist laiiust saavutada. See tuleb vanusega.
moosese10k2sku
MemberTegelt ongi suremine väga individuaalne, mida mõjutavad mitmed, mitmed tegurid.
Mõni kultruist võib aint 20 a. ka elada jäädes vähki või mida iganes.
Amatöör kulturist, kes ei kasuta steroide aga ei joo ega suitseta ma usun, et elab oma elu seni kaua, kuni talle seda geneetiliselt antud on.
moosese10k2sku
Memberet siis probleem jalale tehtavate harjutustega. Millegi pärast ei saa jalapingil kõhuli harjutust teha…valu lööb sisse põlve tagumisele küljele, kõiki eespidiseid jalaharjutusi saan teha, sõuda saan, joosta, jalakangil suruda aga seda kõhuli harjutust ei saa kuidagi teha…arvasin esialgu et raskus on vale aga ei ka niisama kuivalt hakkab valutama…huvitav kuidas siis peaks treenima?Mul on ka niimoodi.
Kui samat harjutust tahad edasi teha pead sa seda väääga aeglaselt tegema. Lõpuks peaks jalg ära harjuma sellega.
nagu tõsiselt aeglaselt.
moosese10k2sku
MemberEks ikka toitumisega.