moosese10k2sku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
moosese10k2sku
MemberSeda ma usun, et 3 korda nädalas on paras,aga kas just seda kava.
Et äkki see kurnab liiga ära vms.
Kui sa alles alustasid jõusaaliga siis ei tohiks kurnata, sest raskused pole nii rasked.
Mina tegin ka esimesed kaks kuud igapäev põhilihased läbi.
Samas mul oli teadja poolt tehtud kava ka.
moosese10k2sku
Member3 korda nädalas on vägagi paras käiia jõusaalis.
Aga jah. Soovitav on võtta siiski see kava siit.
moosese10k2sku
MemberPõhimõtteliselt pole vaja küsida kas mõnda toiduainet võib teise toiduainega kokku segada. Ega sellepärast ju toiduaine toiteväärtus ei muutu ju.
Kui sa paned klaas vett ja vee sisse segad suhkrut- ega suhkur ju ise ära ei kao. Suhkur seguneb veega aga toiteväärtus jääb samaks.
mai 13, 2009 at 6:53 p.l. in reply to: FitShop Tarbatu Paksu Poisi Ulmeline PILDIMÄNG! 13.mai 2009 Võistlus! #196095moosese10k2sku
Member“Et asi oleks ameerikas..”
või siis “American Idol”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberMäletan, kui pisem olin siis öeldi ka, et ennem operatsiooni ei tohi süüa. A ma kogemata ikka sõin. Operatsioon viidi järgmisele päevale.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga muidu, kas juua ka ei tohi? Enam ei mäleta enda operatsioonist.
moosese10k2sku
Member4 söök võiks olla soe korralik toit ja tund ennemagamaminekut on kohupiim hea.
moosese10k2sku
MemberMinu arvates jooksmine väga mõttekas ei ole, kui eesmärgiks massi koguda.Jooksma peab aga mitte palju. Piisavalt, et ikka mootor raamiga kaasas käiks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberIse kipun tüdrukust sõpru võtma nagu poiss sõpru ja vahete vahel võin naljadega üle piiri minna. Sellisest tüübist ei pea hoiduma. Im so happy
MemberMa ei elaks üle kui ma peaksin alles pärast 1-2 tundi vett jooma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas ma joon vett päevas 3 liitirt, mitte et ma ülekaaluline oleks.Joon söögikõrvale alati. Eelistatavalt vett.
moosese10k2sku
MemberMunad, piim (õhtul seda enam pole), mingisugune liha on alati, Kodujuustu, tomatit, kurki. Neist puudust tavaliselt ei tule.
moosese10k2sku
MemberTead, tee parem pilti. Sellist asja tahaks näha.
moosese10k2sku
MemberSamas saiast oli mul imekerge loobuda. Ükspäev enam lihtsalt ei söönud.
MemberKui su praegune dieet mõjub, siis jätka. Ära kuula teisi.
Peaasi, et energiast vajaka ei jää.
moosese10k2sku
Membermis teha. Inimese üks silm on ka suurem kui teine. inimene pole 100% sümeetriline.
mai 12, 2009 at 11:22 e.l. in reply to: aga kui järgmine päev on kõik lihased valusad ja kanged #195659moosese10k2sku
Memberpeavadki olema. Seda aitab muidugi vähendada lihaste venitamine.
-
AutorPostitused