moosese10k2sku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
moosese10k2sku
MemberTv3.ee
http://viastream.player.mtgnewmedia.se/inn…p?TvSkin=tv3_ee
kui saab siis siit.
Oh issand mis kirjad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>CsI kriminalistid raiskavad siis päris palju inimesi xD
moosese10k2sku
MemberA kus jääb hip hop?
Tuleb elmari tantsuõhtud panna siis -.-
moosese10k2sku
MemberKas vastupidist effekti võib ka tekkida, et lihased tõmbuvad natukene kokku vms.
Olen tähele pannud, et näiteks 1-2 päeva pärast trenni pole lihased nii suured kui pärast 5-6 päeva puhkust.
Või on se mu enda meelepete?
moosese10k2sku
MemberKulturistid tegid oma osa küll hästi.
Esimest korda üldse vaatasin seda saadet – Näitlejate poolt oli ikka niimoodi näideldud, et sai hea naerupahvaka.
moosese10k2sku
MemberHera80 soovitan. Alguseks paras
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberMa kasutan Zuckerit.
moosese10k2sku
MemberMuidu kui seda viinamarja suhkruga segada.
Kas 60g kuidagi liiiga magusaks ei lähe?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei ole julgenud panna niipalju.moosese10k2sku
MemberSinu väide et paned rõhku õlgadele ja värki on natuke mööda.
Jalgadele tuleks rohkem rõhku panna ju.
moosese10k2sku
MemberMis asi se GR2 control veel on?
moosese10k2sku
MemberNaerda ja liigutada on mul koguaeg valus kui olen natukene kõhule pinget avaldanud,ja see sp et kõht ei ole mul just kõige tugevam kuigi peaks seda hakkama korralikult treenima sest see mõjutab üsna palju ja ka naistele rannas meeldib see.Kes kellejaoks treenib.
moosese10k2sku
MemberMida suurem sa oled seda kiiremini need kilod kaovad.
moosese10k2sku
MemberEesti laul kõlas kuidagi igavalt. Võib-olla sellepärast, et seda kuuleb koguaeg igalpool aga jättis külmaks kahjuks see esinemine.
moosese10k2sku
MemberKohvi vist kiirendas seda seedimist vms?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberNu kui mõtet ei oleks siis neid ei toodetaks ju?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin kohal mainiks ära butterfly abs ja absrocketi – asjal pole mõtet aga ikka toodetakse.
moosese10k2sku
MemberIse söön 2 tundi enne trenni mõõnusalt kõhu täis liha ja salat jne.
Ei kurda et energiast puudu peaks jääma.
AutorPostitused