moosese10k2sku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
moosese10k2sku
MemberMa olen siis teine kogumispunkt kuhu tuua .

Jätab täiesti külmaks see haigus. Haigus nagu haigus ikka.
Endal on kotiküljes märk “eesti siga”.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma loodan et keegi midagi seostama ei hakka.moosese10k2sku
MemberNaljakas, et kõik tahavad ennast halvaks variandiks nimetada. Mingi ettekääne, et miks sul lahedat lihast pole?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberTahaks siinkohal märkida, et ma oleks nõus maksma hingehinda kui saaks näha sellist laivi kus on terve orkester. (mõtlen siiski mingi bändi kontserdi mitte jumalateenistuse orkestrit vms..)
See on lihtsalt nii võimas.
moosese10k2sku
MemberOlen näinud küll kuidas merzedes benzist väljunud miljonitšikk läheb kaltsukasse. Nii nad rikkaks saavadki just.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberMa olen vist üks vägavähestest meestst, kes ei salli jalgpalli üldse.

moosese10k2sku
MemberMulle ei meeldi mehed, kes 24/7 dresse kannavad. See on minu arvamus.Miks kõik seda nii isiklikult võtavad?
Sorry, ma ei teadnud, et oma arvamuse avaldamine on keelatud.
Teised avaldasid ka oma arvamust, et neid inimesi ei tasu ühte patta panna.

Endal polegi dresse. Ainult lühikesed püksid.
Ennast iseloomustaksin niimoodi: inimene kes hoolib aga ei näita seda mitte kuidagi välja.
Paljudele jääb must vale arusaam
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberSeesuhtes, et kui tal selline mure on siis ehk tal kõht on ikka tühi.
lisaks: me kõik tahame ju suured ja vägevad olla

moosese10k2sku
MemberSee on juba mõnitamine.

moosese10k2sku
MemberVõta toitu kaasa!
moosese10k2sku
Memberkollid peaksid minema poodi “riided täidlastele”

Ise arvan et 69 on liiga vähe. 75-85 on hea sellise pikkuse juures.
moosese10k2sku
MemberA kuidas selle ainevahetusega on, et siis on normaalne kui ma ületan ikka parajalt kalorite normipiiri aga ikka ei minigt rasva.
(ei kurda lihaste kasvu üle ega ei kurda üldse. Lihtsalt tundub imelik).Et kas see rasv siis ei lähe mu kheasse või? mu kõht on nagu mingi toru mis ühest sisse teisest välja tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberTegelt kui mikserist piima ja kohupiimaga läbi lasta siis on ka väga maitsev jook.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma armastan greipi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberMa ei ütleks et pole mõtet jõusaali minna. Nii kriitiline ka ei tasu olla. Ega kõik ei taha ju kulturistiks saada, et nad enne trenni 56,78 g kodujuustu sööma peavad. (see oli lihtsalt näide u know)
moosese10k2sku
MemberIkka ei väsita korrutamast, isegi kui see lause ei lähe üldse teemasse.
See oli lihtsalt naljaga.
moosese10k2sku
MemberVarsti peab iga korra jaoks eraldi valgupublri ostma
üks on hommikul ärgates
järgmine enne trrenni
kolmas peale trenni
ja neljas siis prode90
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused