moosese10k2sku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
moosese10k2sku
MemberPumpkin, raw
Nutritional value per 100 g (3.5 oz)
Energy 10 kcal 60 kJ
Carbohydrates 6.5 g
– Sugars 1.36 g
– Dietary fiber 0.5 g
Fat 0.1 g
– saturated 0.05 g
– monounsaturated 0.01 g
– polyunsaturated 0.01 g
Protein 1.0 g
Vitamin A equiv. 369 μg 41%
– β-carotene 3100 μg 29%
Thiamine (Vit. B1) 0.05 mg 4%
Riboflavin (Vit. B2) 0.110 mg 7%
Niacin (Vit. B3) 0.6 mg 4%
Pantothenic acid (B5) 0.298 mg 6%
Vitamin B6 0.061 mg 5%
Folate (Vit. B9) 16 μg 4%
Vitamin C 9 mg 15%
Vitamin E 1.06 mg 7%
Calcium 21 mg 2%
Iron 0.8 mg 6%
Magnesium 12 mg 3%
Phosphorus 44 mg 6%
Potassium 340 mg 7%
Sodium 1 mg 0%
Zinc 0.32 mg 3%
moosese10k2sku
MemberIkka netipangaga maksad. Mis sul muud üle jääb?
moosese10k2sku
MemberA miks tahetakse kõike korraga teha. Võiks ju massi kasvatada ja siis alles reljeefsust välja tuua.
moosese10k2sku
MemberVõimalik, et su rind pole piisavalt arenenud veel. Välimine joon tuleb alati ennem välja.
juuni 1, 2009 at 10:11 e.l. in reply to: Oksjonil on 1-5 juuni Toitumis- ja treeningkava Ott Kiivikaselt #199307moosese10k2sku
Member1 fit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
Memberteed väikese soojendusjooksu lähima mänguväljakuni ja seal saab oi kui palju lõuga tõmmata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
Membersa vist ei lugenud teemat läbi:
No lihas on palju rauda ja piimatoodetes Ca, mis takistab raua imendumist. Mina oma madala hemoglobiinitaseme ja vastupidavusspordialadega olen lapsest saadik sellepärast piima ja liha koos tarbimist vältinud. Ei mingit usku, peale usu toitumisspetsialistide soovitustesse.
mai 31, 2009 at 11:22 e.l. in reply to: Tahaks teada kuidas saada kiiresti puusa ümbermõõtu väiksemaks (puusi kitsamaks) #199141moosese10k2sku
Memberlaps peaks ikka ära mahtuma sinna jap.
MemberMa arvan, et musklis naised ei ole eemaletõukavad aga samas mitte ka väga aktraktiivsed.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üldiselt suht neutraalne.moosese10k2sku
MemberNo tõstma peab ju millegiga. Ega ta seda käega sisse ei kühvelda ju.
kui kulpi pole.
moosese10k2sku
MemberTe vist ei loe üldse mis kirjutatud on.
Neist kordadest seal on ainult 3 tegeliku söögikorda. Vahepeal on lihtsalt mingid snäksid vms..
esimene kuues ja kaheksas
Lisaks veel see, et miks mitte 9 korda süüa – kui portsud väikesed on.
See pruunistamine kaotab miingid vitamiinid või asjad ära? Põhjust tahaks ka teada
MemberMõõudkulpi tal ikka pole ju.
ühes kuhjas teelusikas on 5g.
Seega 5*6 teelusikatäit.
ma eeldan et 400ml veest piisab.
moosese10k2sku
MemberLiha…eriti sink ei taha ka pruunistamist.Sink okei aga mismõttes liha ei taha pruunistamist??!?!
moosese10k2sku
MemberMinul oli selline lugu, et niikui mätas kuivaks läks tulid õlu ja šašlõkk (traditsiooniline, mis minu arvates on parim, sest seal on ka pekki). Kuna treening ei olnud sel hetkel just prioriteetseste tegevuste hulgas, lisandus paugust 5 kg…..ümber kõhu ja sealt kohe alla, kusjuures see ei olnud ei kaks -ega ka kolmpealihas.Aga jah. Mine trenni, telli Aktivistilt toitumiskava ja kusjuures mina avastasin (Ameerika eksole) et laps on eriti multifunktsionaalne treeningvahend. Loobi, tõsta, keeruta…kes ütleb et ei arenda..
Ja kui maha kukub siis on ops.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Natuke hirmutamist ka.
Mõned naised ei pruugigi enam saledaks saada pärast sündimist. Näiteid oma lähedalt
moosese10k2sku
Member3-4 muna kas praetult oliiviõliga või keedetud
jäi silma esimese asjana.
Oliiviõli vist eriti ei soovitata kuumutada.
-
AutorPostitused