moosese10k2sku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
moosese10k2sku
MemberÜlemine pool oleks nagu kokku liimitud ülejäänud kehaga.
moosese10k2sku
MemberMa arvan, et kui sa paar neli kilo juurde võtaksid siis oleks su kael normaalne.
Ma olen 186 ja kui ma kaalusin 72 tundus mu kael ka suht peenike. Nüüd olen 75-76 ja kael on ilusamaks läinud.
juuni 5, 2009 at 8:39 e.l. in reply to: Mida sööte teie tavaliselt oma viimaseks söögikorraks enne magama minekut? #200169moosese10k2sku
MemberKas kohupiima,piima,mõne marja sheik või siis kodujuustu kurgi tomati salat.
Oleneb mida parajasti on.
moosese10k2sku
MemberMingi sadomaso kiiver on müügil. foorumis on sellest ennem ka juttu tehtud. Vb soetad sellise omale koju. Kui ma üles leian siis panen lingi ka.
http://www.ahpgear.com/lib/images/custom/50/65331.jpg vot selline asi.
http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…trapets/053.gif on teine võimalus
moosese10k2sku
MemberSoolapähkel ei ole just kõige parem variant. Seal on tõesti liiga palju soola. Võta parem tavalised maapähklid. Väga head, soovitan.
moosese10k2sku
Member8 korda tõmban
moosese10k2sku
MemberOeh kuidas tahaks päris lehmapiima. Malevas sai joodud seda ikka.
moosese10k2sku
MemberSee, et sa ainult oma kätele ja kõhule trenni teed. seljale ja jalgadele tuleb ka trenni teha.
Miks ei leidu selliseid inimesi, kes aint jalgadele ja seljale trenni teevad.
moosese10k2sku
MemberMultivitamiine võiks ka võtta. Aitavad kindlasti kaasa.
moosese10k2sku
MemberLahendus ei peitugi pulbris vaid pulbri ja toidu koosmõjul.
moosese10k2sku
Memberkossu mängides jäi käsi korviketi vahele ja rebis lõhki näpu. Sellel kevadel. Käsi on ilusasti paranenud aga kui näppe väga lahti sirutada siis on imelik tunne.
Paar aastat tagasi kukkusin keharaskused oma pöidla peale. Natuke oli katki. (mu pöidla liiges käib nii, et ma saan pöidla peaaegu tagurpidi panna
moosese10k2sku
Memberpole väga venitatada viitsinudNo kuule…
moosese10k2sku
MemberProteiin on jah proteiin.
moosese10k2sku
MemberSai on üldse halbjahukäkk.
Vb kodujuustuga tomati,kurgi salat koos oliiviõliga.
Maitseb hästi.
See tuletaski meelde, et ma peaksin sööma veel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberMul on kaa üks küsimus vee suhtes.
Trennis joon ma tavaliselt poolteist liitirt vett. Ise arvan, et olen vb suurema veevajadusega inimene.
Et mõnipäev joon ma üldse kokku 4 liitrit vett. Kas see liiga palju ei ole? võib see midagi teha ka? Tean, et 2 liitrit on normaalne päevas juua.
AutorPostitused