moosese10k2sku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
moosese10k2sku
MemberSellel teemal annab vääga palju rääkida.
Inimesed on liiga ahned, isekad, halvad jne. et sellest veel aru saada.
Väga paljudel inimestel on siiani arvamus “ega ma üksinda seda ei suuda ju”.
Kahju. Kurb.
Eestlaste vana religioon, kus austati ja usuti loodusesse aitaks meid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberLihtsalt tee istesse tõuse ja kätekõverdusi ahja seljalihaseid tee ka, sest muidu võib hiljem väga ebardlik välja näha.
moosese10k2sku
MemberKui kaua ta treeninud on ja mitu korda nädalas/mitu tundi päevas ta rabab niimoodi?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
Member400 FIT
juuni 8, 2009 at 5:17 p.l. in reply to: Ma olen söönud 3päeva järjest magusat!!!Mida teha??:D #200907moosese10k2sku
MemberSul pole muud midagi vaja teha kui hakata oma tervisliku toitumist jälle jälgima. Aega pole võimalik tagasi keerata. Ära lihtsalt rohkem söö.
moosese10k2sku
MemberRevalis täitsa olemas poksikotid. Ei tea kas neid võib kasutada.
Ja tulbi spordiklubis on ka üks kott olemas. Vähemalt siis oli kui ma seal trenni tegin.
moosese10k2sku
MemberAadama õun, õlgade laius, habe….ka peenis, näiteks – need ehk näitavad, et tegu mehega?Me räägime sellest, et kui ta on läbinud soovahetusoperatsiooni.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Habe ja sellised asjad võib välja jätta, sest tavaliselt sooritatakse ju mingi hormooniravi, et mõned meheomadused ära kaotada.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberAusalt öeldes oleks see päris koomiline, kui need vennad seal mirjami saladuses oleks ta sõrmi mõõtma hakanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise ka ei vaevu eriti püsti tõusma, kui ma näen, et kedagi läheduses pole eriti.Ma arvan küll, et te võiksite järgmine kord öelda. Ise ütlen alati ja pole kellegil midagi selle vastu.
Suhelda on kaaa vaja´.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberPuusade järgi saab ka aru suht.
plus naistel pole seda nn. “aadama õuna” ehk siis se kõrisõlm.
moosese10k2sku
MemberPäris tihti olen näinud kuidas jäetakse. Ise kaebama ei hakka.
Ükskord panin tagasi, siis mingi onu jäi mind vahtima.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei tea kas positiivselt või negatiivselt aga naljakas oli küll.moosese10k2sku
MemberKas siis sõjaväes selle varustusega põlvi liiga palju ei koorma või?
Lihtsalt küsin.
MemberPeale trenni ja dushi algab mõnu, sõõmine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Se ületab tõesti kõik saunad ja mulinad.
MemberMr. Google ütleb: ” Don’t try to eat the tougher parts of the grapefruit that are kind of like the walls for the inside parts. Well, you can if you want but they don’t taste very good and are hard to chew. “
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina nende pärast küll ei põe. Kõik mis on seespool koori läheb söögiks.moosese10k2sku
MemberMa algul arvasin, et 13 a. tüdruk. Kasutaja nime ei vaadanud.
Aga noh, mis seal ikka. Kui oled noorelt paks siis vanemana oled ilus. Väiksena olles kõhn võib juhtuda, et vanemana oledki lehepaksune.
-
AutorPostitused