moosese10k2sku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
moosese10k2sku
Memberkalmus ei ole ju?
moosese10k2sku
MemberSõbral on sama probleem. Mis harjutustega rannet parandada saaks?
moosese10k2sku
MemberLihtsalt pakub huvi,et milline su hea/õige toitumine välja näeb, kui liiga palju tüli ei tee
Tasakaalustatud ja mitmekesine.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma loodan, et sa kava ei taha.
moosese10k2sku
MemberNo mul ei lase seda faili üldse tõmmata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
Membermust teraleib.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
MemberMa olen püramiidi ainult baasharjutustel kasutanud ja teisi välja ei jäta.
moosese10k2sku
MemberKoolis näidati dokki nendest “lihamassidest” nagu vorst ja muu selline. Ausalt öeldes pärast seda eriti ei kutsu sellist värki sööma küll. Päris liha on ikka päris liha.
moosese10k2sku
MemberEgas siis muud kui ülakeha treenima, et proportsioonis oleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jalgu treeni ikka edasi.Pekikiht tuleb aeroobse ja söömisega.
moosese10k2sku
MemberTõenäoliselt on se mõju tegur nii imepisikene, et seda vahet väga märgata poleks.
moosese10k2sku
Memberpudru sisse võib ka panna selle lusikatäie. Mul maitset ei jäänud väga.
moosese10k2sku
MemberMm..paned näiteks kaks kirjutuslauda rööbiti ja saab ka suruda niimoodi.
ja näiteks paned mingi kaks koti(seljakotti?) raskuseid täis ja teed selili lendamist. Mingi pingi või asja ikka meisterdab välja ju.
moosese10k2sku
MemberMille ta mainis ka valesti, kuid 14 aastased oskavad juba üsna tasemel inglise k.
Ma sain 14 aastaselt täitsa hästi hakkama foorumi lugemisega.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moosese10k2sku
Memberkurb. Eks ma proovin eelnevad nõuanded ära ja kui siis ka ei sobi siis vahetan välja.
aitäh.
moosese10k2sku
MemberRääkides halvast seltskonnast siis suitsetamine on üks päris hea põhjus, miks kasv peaks kinni jääma.
moosese10k2sku
MemberVõta parem fitness.ee – tööristad – treeningkavad alt kava ja tee sellejärgi. Niisama suvalisi asju tehes ei jõua kuhugile.
AutorPostitused