mookie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mookie
MemberKuid ikkagi pole keegi mulle vastanud kas harjutuste tegemine ilma lisaraskusteta nagu kükk ja väljaastega kükk kasvatab reie- ja tuharalihast?
mookie
MemberAga ligilähedaselt milline kehatüüp sul on neist:Vat see oli lahe web
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ma kaldun pirni kuju lähedaseks. Hetkel küll reie välisküljed on väiksemad kui antud fotol. Samas, ma tean et mu keha suudab rasva põletada sel määral, et kehakuju on rohkem nagu “cornet” ehk siis pekk reitel oli pea olematu. Ja selle saavutasin palehigis 3 kuu jooksul 6 päeva nädalas ja päeva töömaht oli keskmiseselt 5 tundi, töötades. Nimelt koristasin ühes külalistemaja tube ning sai palju jala käidud, muud füüsilist koormust polnud ning ülekilod kadusid nagu iseenesest.mookie
Membermihhh….mul sama mure
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et siis suht kaua juba sellise probleemi ees. Käisin vahepeal mingi 3 kuud trennis ja tegin ainult aeroobset, söömisega ei liialdanud, rasva % läks 23lt – 17le, aga ikka olen nagu pakkudel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei julge trenni ka nagu edasi teha… või siiski?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
pakkuge midagi head välja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma nüüd mõtisklesin natuke selle probleemi üle ja tänan vastuste eest. Käin edasi aeroobses trennis (spinning 3 korda nädalas ja püüan väga suurt koormust vältida mäkke sõitu imiteerides; aeroobika 1 kord nädalas) ja body pump trennis kaks harjutust, millest üks on kükk kang õlgadel, võtan kg olemtuks ja väljaaste kükk puhul ei lasku väga alla. Ehk siis reielihasmass nats taandub. Arvata on, et mu reiel on nii liigne rasv kui ka lihast ning see kombinatsioon annabki hetkel ebameeldiva olemise
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .mookie
MemberMa küsiks, et miks see halb on, et lihas normaalses toonuses on? See tuleb igal juhul rohkem kasuks kui see, et jalgu all ei ole. Mina isiklikult, siin pimesi arvan, et treeni samamoodi edasi.Pump efekt läheb üle, mingi tunni paar pärast peaks sul lihas “normaalses” suuruses tagasi olema.
Iseenesest vormis lihas on parem/kenam kui treenimata. Probleem on vägagi praktiline – poes müügil olevad püksid ei taha jalga minna kuna ei tule reiest üles. Kui siis võta püksid, mis tulevad reiest üles, on keskkohast (talje) liiga suur. Situatsioon on “nokk kinni saba lahti…”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viimane küsimus siis: kui teha kükk harjutusi ilma lisa kilodeta, kas ka see hakkaks lihast vormima….mul on kuri kahtlus et hakkab. Minu silmis ideaal reis on pigem saleda poolsem kui ette kumerduv
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mookie
MemberKuna sa tegeled kaalu langetamisega, siis väheneb kaalulangemise ajal selle reielihasa ruumala, mis hetkel tundub sulle liiga suur.Kui oled soovitud kaalu saavutanud, siis vaata uuesti proportsioone, vaevalt et siis lihas ka liiga suur tundub, küll aga võib siis tekkida uus probleem, mitte see, et lihas liiga suur oleks, vaid see, et reis on liiga reljeefne, st on näha vagusid reie esiosal, reie-4-peast joonsituvad 3 lihast mõneti välja, mis v-b ei pruugi samuti meeldida. Enamasti siiski on lihase suurus ülehinnatud, tavaharrastajal pole mingeid nimetamis-väärseid lihaseid, seega ei usu, et sul liiga suure lihase probleem tegelikult eksisteerib, v-b on lihtsalt lihas pump-efektis kui seda hinnangut annad, või kehakaal veel liiga suur.
OK, soovitud kaal pole veel käes ning lihas ehk tõesti ongi pump-efektis. Nõus, et reljeefsest reielihasest on asi kaugel, kuid siiski siiski punnitab liiga ette
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja see mitte ei meeldi mulle. Kas lihas tuleb ise sellest pump-efektist välja ning kas koormuse vähendamine reitele aitaks ka edasist pump efekti vältida? Pole kuigi teadja sellel alal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused