Ka mina võtsin rasedusega veidi üle 20kg juurde ja oma lamedat kõhtu nutan senini taga:) Kaalu numbreid ma enam ammu ei vaata. Sain sellest üle vaadates aastate tagust pilti, kus minu kaal oli 57,8 – seal näen välja oluliselt lodevama kehaga, kui praegu, kus minu kaal on 63,6 Pealegi on väike kõhuke isegi sexikas, kasvata lihast juurde ja muahh figuur Sul kohe:)))
Mina toidu pärast ei stressa. Söön “enda arvates” tervislikult. Kommi ja torti üritan vältida. Peale trenni teen endale Dietmix kokteili jogurtiga.
Tegin eelmisel aastal kõvasti trenni ja olin juba oma eesmärgile üsna lähedal (kaal 59,9), kui erinevate asjaolude kokkulangemisel jäin trennist eemale viieks kuuks ja võtsin kaalus juurde kokku umbes 7kg. Treeningutega alustasin uuesti veebruari alguses ja olen teinud ainult aeroobset- Body Combatit ja jooksmas käinud, nüüd tahan alustada jõutreeningutega. Minu kalifeed tahavad kulutamist saada:)
…ja kunagi tahan olla sama särav, kui Gerbel;)
Jõudu kõigile!
PS Proovisin “illustreeriva materjalina” siia ka oma pildi juurde lisada aga kahjuks olen selle koha pealt ikka tuhm, liiga suur pilt olevat:D