Monika Saar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Monika Saar
MemberTänane jalatrenn siis sääristega tehtud. Tuge annavad nad kindlasti see on kohe tuntav, kuid pean ütlema , et palav hakkas nendes sääristes.
Eile Egle trennis hakkas ka kohe higi lahmama. Ja kui mul kippusid jalad külmetama , siis praegu ei saa kurta. Karvase vesti viskasin ka täna nurka. Seega vereringet parandavad nad kohe kindlasti. Olen kindel, et õuetreeningutel on nendest rohkem kasu , kuna soojendavad ikka väga mõnusalt.
Järgmised kogemused annan teada , kui nüüd lähipäevadel suusad alla saan.
Olge minuga!
Monika Saar
MemberTäna sain siis selliste uute toodetega tuttavask nagu kompressiooni säärised ja sokid firmalt CEP!
Sobivad ideaalselt sportlastele ja ka kõigile teistele, kel jalad pikast päevatööst väsima kipuvad,
Neid tooteid on teil võimalus Sparta Fitshopist osta. Mõtlesin siis ka ära proovida. Kuna tööpäevad on peale kahetunist treeningut lausa 9 tunnised, siis õhtuks võtab ikka jalad nõrgaks. Varem on mul olnud ka mõlema jala veenilaiendite operatsioonid. Teen nüüd enda peal katsetuse , kas nendel sääristel on ka tõsi taga.
Tänasest ma nad jalga ajasin ja homme lähen nendega kindlasti trenni. Huvi on juba suur- homme ongi jala trenn.
Valisin omale sellised neoonvärvi ja küljepealt jooksevad helkuri täpid seega saab suvel õues joosta ilma, et helkurit oleks vaja. Väga turvaline!
Katsun sellest kogemusest ka jooksvalt teile teada anda. Hetkel on säärised jalas olnud juba kuus tundi ja enesetunne on päris kerge kui nii võib öelda!
Monika Saar
MemberMonika Saar
MemberTubli oled Krissu!
Soovin sulle edu ja hoian laupäeval pöialt!
Monika Saar
MemberKampaania – Alates 100 EUROsest ostusummast kaasa Intra!
Kui toimub 100€ ost, palun märkida siis FitShopi nimi numbri taha, mis on tühi. Näiteks 1. FitShop Sparta 2. FitShop Eeden jne.
Toode palun lisada sama müügi arvele null krooniga nii on tunduvamalt mugavam ja arusaadavam.
Iga 100Euri ostu väärtus 5 EURi. Netipoe müügid lähevad lao haldajale . Kampaania tasud antakse välja kampaania järgselt vastavalt Virtuaalkontoris olevale müügistatistikale.
Kampaania rütm on täpselt samasugune, kui klientidele – 20 toodet müüdud, algab taas kõik uuesti puhtalt lehelt.
1.FitShop Sparta Kristjan
2.FitShop Sparta Kristjan
3. FitShop Sparta Kristjan
4. Fitshop Robocop – Rebane
5. Fitshop.ee – Rebane
6. Fitshop Sparta Monika
7. Fitshop Sparta Monika
8. Fitshop Sparta Monika
9. FitShop Telliskivi Kristjan
10.FitShop Telliskivi Kristjan
11. Fitshop Robocop – Rebane
12. FitShop Sparta Kristjan
13. FitShop Robocop Liis
14.Fitshop eeden
15.FitShop Sparta Kristjan
16. FitShop.ee Rebane tellimus 8516
17. FitShop Robocop Liis
18.Fitshop eeden
19.Fitshop eeden
20. Fitshop Sparta Monika
Monika Saar
MemberMonika Saar
MemberSparta Fitshop sai täna kaubalisa!
Saabusid kodused treeningvahendid, mis sobivad ideaalselt jõulukingiks lähedastele,või lastele!
Tule ja vali jõulukingid meie kauplusest!
Oleme pakkinud meie parimad tooted kingikotti ja iga toode on tavahinnast -20% soodsam!
Täna teie teenistuses Monika ja seda kuni õhtu kella 20.00- ni!
Monika Saar
MemberTäna siis minu kõige noorema poja Kevini sünnipäev!
See mees on nüüd 12 aastane!
Sai eile noorhärraga sünnipäeva toitude suhtes, ka läbirääkimisi peetud. Kevini sooviks oli võileivatort makra ja krevettidega.
Polnud probleemi.
Siin ta on.
Palju õnne kallis Kevin!
detsember 6, 2012 at 1:54 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #331689Monika Saar
MemberMehed! Ärge minu nime kulul nalja tehke!
Need lasud mul veel kõik laskmata. Te ei taha ju , et ma kurjaks saan.

10 lasku Glock lasersihikuga; 5 lasku pumppüss kal. 12, 10 lasku karabiin AR 15 M4, 6 lasku revolver .44 magnum, 1 lask Desert Eagle cal. .50 AE ja 1 lask revolver .454 Casull magnum
Monika Saar
MemberWow! Monika! Super ilus tort, välja näeb nagu väga väga maitsev! Kui pilte vaatasin, siis tahaksin kohe ka seda süüa! Proovin ka teha sinu retsepti järgi!
ps sa oled ilus ja palju õnne veel kord
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud Krissu!
detsember 5, 2012 at 4:16 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #331600Monika Saar
MemberJulge pealehakkamine on pool võitu. Väga hea ju, aga tahtsin küsida miks just gluteiini vaba, kas kul on gluteiini talulmatus?
Kui ei, siis oleksin põhja sisse natuke jahvatatud kaerahelbeid lisanud ja suts nisukliisi. Kiudaineid oleks juurde vaja. Kas tuli ka ilusti paberiküljest lahti? Kui ei siis võiks paberit natuke enne kookosõliga niisutada.
Monika Saar
MemberTänase treeningu lükkasin lõunase aja peale , kuna eile sai ikka natuke prassitud ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii ilusa ilma puhul oleks olnud patt täna mitte suusatama minna.
Ja seda ma tegin. Esimene suusasõit tehtud, 10 km alguseks küll, siis sai Spartas veel pool tulndi jalgu peale pumbatud ja sauna. Muidugi kosutasin ennast peale suusatamist Amino Rushiga!
Nüüd koju vaba päeva nautima!
detsember 5, 2012 at 6:35 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #331568Monika Saar
MemberMis sa tühja raha raiskad…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa tunned mind juba paremini kui ma ise…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ostan ikka, juba austusest Sinu ja Su prere vastu!
Monika Saar
Member
detsember 4, 2012 at 9:04 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #331548Monika Saar
MemberMul homme vaba päev ja lähen kohe ostma!
AutorPostitused