moniic
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
moniic
Membermoniic
MemberMis reklaami puutub, siis ei oskagi öelda. Eesti TV-kanalitelt tuleb seda meeletult palju. Soomes on asi kontrolli all ja reklaame vähe, kuid ei saaks ju öelda, et alkoholi tarbimine Soomes kontrolli all oleks. Ja pole ka Soomes alkohol nii vabalt saadaval naq Eestis s.t köigis toidupoodides ei myyda nagu Eestis. Kuid sellele vaatamata on Soomes suur probleem alkoholi liig-tarbimine, noorte liigne alkoholi tarbimine jne.
Mönes möttes usun köige rohkem hinnapoliitikasse, aga eks seda teavad taas targemad. Aga reklaame vöiks kyll ka vähem olla, eriti selliseid, mis seostavad alkoholi löbu ja seksiga ja nn cool olemisega.
moniic
MemberSinu jutus on jälle see selge piir: KAINE vs PURJUS. Kas inimene, kes hea toidu kõevale klaas veini joob on purjus. Kas mees, kes peale sauna õlle ära joob, on purjus?. Enamik täiskasvanud inimesi maailmas tarvitab alkoholi ja nendest enamik ei ole alkohoolikud ja kui nad alkot tarbivadki, siis ei ole nad kohe purjus ja neid ei pea rahustama. Kui tahad (tahate) millestki rääkida või vaielda, siis pigem alkoholi tarbimise kultuurist, aga mitte teemal: ON OFF. Mis lastesse puutub, siis siin on loomulikult resoluutsus ainuõige tee, sest hiljem teevad nad oma valikud nii või naa ise. Alkoholi eitav kasvatus aitab neil lihtsalt seda valikut langetada.Minu viga, et ei täpsustanud
moniic
MemberPõhimõtteliste karsklaste nägemus alkoholi tarvitamisest ja mitte tarvitamisest on peaaegu alati must-valge. Kas on probleem või ei ole probleemi. Kõik kes alkot tarvitavad, neil on PROBLEEM???. Kurat enamik inimesi maailmas tarvitavad alkoholi ja kujutage ette … mitte kõik neist ei olegi parmud. Mina näen aga probleemi just kõikvõimalikes äärmustes. Olgu selleks siis mingid skisod tevisefanatid, kes igat sinu suutäit loevad ja analüüsivad ning muudkui vatravad oma teooriaid. Olgu selleks näiteks ka taimetoitlased, kes kahvatuvad, kui sa liha mugid ja samuti kukuvad sind tüütama oma pläraga, et inimene pole lihasööjaks loodud. Olgu selleks ka täiskarsklased. Tunnen neist päris mitut ja neil kõigil on sama kompleks, mis argonaudil – totaalne mölapidamatus alko kahjulikkuse teemal. Olin nädal aega tagasi ühel sünnipäeval, kus üks selline “korralik” viibis. Kui külalistele valati šampust, et sünnipäevalapsega klaase kokku lööa, siis tundis too, et nüüd on tema järjekordne tähetund saabunud. Ta palus demostratiivselt endale kaasi mingit mahla valada. Keegi ei pidanud seda ebaloomulikuks ja külalise soovile tuldi vastu – palun. Ta pidas siiski vajalikuks teatada – OLEN KARSKLANE. Ok tubli … ole edasi. Hiljem tüütas ta inimesi terve õhtu, teemal alkohol, selle kahjulikkus ja vatras ja filosofeeris Argonaudi sarnaselt. Kõigi katus sõitis … täiega. Kuna kõigil oli hea tuju ja keegi teda ei kuulanud, siis lõpuks rahunes ta enam-vähem maha ja sarnaselt Argonaudiga teatas pettunult: Olen aru saanud, et mõtetu on teiega edasi rääkida, niikui nii ei muutu midagi. Me kõik olime tema silmis probleemsed inimesed. Kuid point oli selles, et tegelikult oli ainuke probleem-inimene selles seltskonnas tema ise (kõik on suhteline). Inimene jah ei loodud siia ilma selleks, et alkot üldse tarbida ja selleks, et teise elusolendi liha mugida. Aga samuti mitte selleks, et autoga sõita, juua coca colat, käia kinos, võtta päikest, laulda, mägida pilli, … käia jõusaalis
jne.jne.jne. Maailm on nii palju muutunud, et mitte midagi pole enam nii nagu enne ja nii nagu looja meid lõi. Ma arvan, et hea on piirideta maailmas ja piirideta kuid tasakaalukat elu. Mina elan niimoodi ja olen õnnelik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“Mina olen oma elus alkoholist tunduvalt rohkem võtnud, kui alkohol on minust saanud.”
Winston Churchill.
Mulle tundub, et Sa nyyd natuke yldistad

Mina olen ka täiskarsklane, aga ei hakka oma ellusuhtumist teistele peale sundima. Loomulikult on igayhe oma asi, kui palju ta joob ja kas yldse joob. Samas olen yllatunud, kui minu söbrad kysivad, et kuidas ma “neid lolle” välja kannatan, olles ainuke kaine seltskonnas. Mina ei pea purjus inimest lolliks, aga millegipärast on nad ise veendunud, et kui on alkoholi manustanud, siis muutuvad nad “lolliks”. Siis pean mina neid rahustama, et köik on okey…niikaua, kui ollakse löbus, ei muututa agressivseks ega labaseks ja meie seltskonnas ei muututagi

Miks ma ise ei tarbi? Sel lihtsal pöhjusel, et önneks mulle ei maitse alkohol.
Mures olen ma aga noorte pärast, kelle jaoks siider-gin-ölu on naq limonaad. Kui noor inimene (12a viina tarbimisest oleme köik kuulnud) ei saa seda kogemust ellu kaasa, et ka ilma alkoholita on vöimalik löbutseda ja löögastuda, siis kas ta oskab täiskasvanuna teha valikuid
Mul on kodus 2 murdeealist (15a ja 14a)poissi kasvamas ja ma ei loe neile moraali, et ärge jooge alkoholi jne. Siiani pole neil seda vajadust olnud, ju nad siis liiguvad sellises seltskonnas, kus saab ka ilma alkoholita lahedalt aega veeta. Muidugi on oma osa selles, et 1 mängib jalgpalli ja teine harrastab poksi.Pigem olen ma pööranud nende tähelepanu purjus inimestele ja mainunud, et selliseks vöib inimene muutuda, kui tarbib alkoholi. Aga loomulikult teevad nemad oma valikud elus ise.
Loodetavasti ei vöetud mu teksti oma vaadete peale surumisena, vaid lihtsa arvamuseavaldusena

moniic
MemberNonäete hakkab juba tulema…raha = turvalisus
aga kuhu jäi et naine tahab olla iseseisev

Tegelikult on see huvitav, kuidas Sa oskad tekstist välja lugeda selle, mida sa näha tahad
Siis teed yldistused ja nii ongi Sinu meelest. Aga ma jätan täica vabalt Sulle Sinu öiguse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ps. Mina olen iseseisev, söltun ainult endast ja mitte yhestki mehest

Aga kindlasti olen meelitatud, kui mees välja teeb vöi leiab, et väike kingitus mind röömustada vöiks. Sama teen ju mina temale

moniic
MemberMinu meelest on kyll raha oluline, kuid seda köigele ja köigile eelistada…ma ei oska ja ei taha. Ja otseloomulikult oleks imelik ainult teise inimesi rahakoti peal elada
moniic
MemberMind aga pani tagantjärgi kyll imestama, kui saalis treener tegi mulle kava ja mingitest venitustest ei rääkinud ega näidanud ette. Soovitas ainult soojenduseks ratast söita 10min ja löpetuseks ka.
moniic
Member
väga toredalt öeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma olen sellist asja oma kõrvaga kuulnud. 2 toredat tydrukut, mitte mingid eided jne. Üks neist kutist lahku läind ja mõtleb, et uut kutti vaja. No käib siis mõningatel kohtingutel ja siis räägib oma sõbrannaga ja näitab interneti vahendusel erinevatest kavaleridest pilte. Sellest vestlusest tuli välja, et valituks ostus neiust natuke vanem ja teistest kandidaatidest natuke “koldam” isik. Sõbranna siis küsiski, et teised ju kobedamad tykid… ja vastuseks tuli… a see on jälle rikas (ilus auto, korter).
elu on selline…
, kuigi jah.. kõik pole ühe vitsaga loodud…. a raha see on suur +
Antud juhtumi puhul vöib ju olla ka see variant, et neiule sobis nn “mitte nii kobe”sellepärast, et turvalisus on palju tähtsam kui ILUS välimus

Teine oli ju näinud ainult pilte, kuid valija oli ka suhelnud inimestega. Ei saa kohe pöhjapanevalt väita, et ainult raha pärast valik oleks tehtud

moniic
MemberEspoo
Lady Line (ainult naistele möeldud jöusaal) ja Espoontori Fitness Clubis
moniic
MemberKui seda teksti lugesin,siis mõtlesin,et -see ju minust vist kirjutatud.Kahjuks aga selle halvemas tähenduses,mina käitun tavaliselt nii,nagu ei tohiks.Nüüd ma vähemalt tean,et nii ei sobi ja oskan ehk end pisut kontrollida,aga kuna käitumist ei paranda päevapealt,siis tuleb juba algust teha,et tulevikus oleks ta pisutki parem.Eks kindlasti olen ma jätnud liiga toore ulje,jõusaal on oma osa käitumisse andnud.Edu Sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moniic
MemberKahjuks on jah naised vahel oma liigse vördöiguslikkuse nöudmisega mehed hellaks teinud. Eriti kui jälgida, mis USA s toimub, kus iga väiksemagi mehe poolne liigutus kohtusse antakse, kui seksuaalne ahistamine. Samas usun, et sisemiselt intelligentseid mehi, kellel korralik lastetuba see ei takista olla edaspidigi viisakas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>moniic
MemberTreenitus on loomulikult atraktiivne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas liigne treenitus…kelle jaoks mis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tunnen lugupidamist inimeste vastu, kes järjekindlalt treenivad oma keha…olgu siis eesmärk milline tahes, kuid kui mees on fanaatiline oma tegevustes, mis kasu mul sellisest mehest? Iga äärmus on ikkagi äärmus ja mulle isiklikult mitte sobiv .Kena mees: teate kyll selline yldlevinud…laiad ölad, kitad puusad, kena sile köht, prink pepu ja ilusad KÄED
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sisemise Ilu kohta siin ei kysitud, seega pikemalt ei kommentaari
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P.S huvitaval kombel on siia vastanud palju enam mehi kui naisi
??:”>moniic
MemberPean ausalt tunnistama, et olen teatud siinsete määratluste järgi ekstremist, kiiksuga jne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olles täiskarasklane olen ikka palju kohanud kaasinimeste yllatavaid reaktsioone. Yks “kange” mees isegi kysis tabavalt, et mis Naine ma selline olen, kui viina ei joo. Yeah…mötlemisainet kui palju mulle
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga tänu sellele foorumile sain oma röömuks ka teada, et leidub palju-palju möttekaaslaseid, kelle jaoks alkohol pole eluks/löögastumiseks vöi milleks iganes vajalik.
AutorPostitused