MonicaS
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MonicaS
MemberMa söön tegelikult mõlemaid, aga ma lihtsalt arvasin, et parem oleks kui pärast trenni ei sööks seda keskmist osa, et kaloririkkam vms. Ja valeosa on parem ka, kollane on kuivem kuidagi..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MonicaS
Memberkeedetud munavalge
MemberLoen selle informatsiooni kindlasti läbi, mille lingi andsid. Jah, täpselt, kõht on täis, aga kui midagi silma jääb, siis pistaks ikka suhu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nüüd üks küsimus, peale trenni sobib söömiseks munavalge ?MonicaS
MemberMa söön korralikumalt kui varem. Harva söön rämpstoitu ja liigutan ka ennast päris tihti, vähemalt nii tihti kui võimalik. Aga tavaliselt kui midagi teha ei ole, siis tuleb see söögiisu.
MonicaS
MemberSuvi algab jaa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga jah, ma sooviksin edasipidiselt ka sellist eluviisi jätkata, sest muidu pole tõesti sellel 9 nädalal mõtet. Kuulsin kuskilt, et ntks banaani ei tohi õhtuti süüa, et mingid suhkrud ladestuvad kehasse, aga oskab keegi veel öelda, et mida võib ja mida mitte ?MonicaS
MemberToitumise koha pealt, et üldiselt mis võib olla ja mis mitte ? Võileivad, hommikuhelbed, pudrud võivad olla vms ? Mida üldse süüa ntks hommikuks või lõunaks ? Magusad asjad jäävad nagu nii ära, aga need ülejäänud asjad, mis on kasulikud ja mis pole.
MonicaS
MemberÜks sama rasv kõik põhimõtteliselt.Rasv ladestub üle terve keha ning ka põleb ühtlaselt – küll teatud mööndustega. Kuid kuna enamasti on just kõhu ümber ja kintsudel seda rohkem kogunenud, siis on need kohad ka viimased, mis täiesti lahti sellest saavad.
No see rasv, mis nö. “välispidiselt” näha on, on ju ka ikkagist sul kehas sees. Et jah – su loogika suht lonkab. Aga sain poindile pihta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga hea
MemberSellest ma sain aru ja, et kui ma trenni teen ja siis toitumist parandan, lähevad rasvad ära, nagu keha seest, aga mõtlesin, et kas selle käigus lähevad need rasvad ka ära, mis nagu välispidiselt näha on, nagu ntks mingi kõhuke ja kintsudel rasv
MemberSee ongi ainukene moodus, kui rasvaimu ja muu värk muidugi välja jätta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Super !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma loodan, et ma nüüd korralikult ka lõpuni vastu pean
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aitäh nõuannete eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MonicaS
MemberJa mul just oligi see suur kahetsus pärast patupäeva, tundsin ennast vähemalt pool päeva halvasti, kuna olin eelmisel päeval midagi niiöelda ebasobilikku söönud. Aga kui ütlete, et patupäevad võivad olla, siis ma neid ei kahetse, sest muidu jah võtab stress võimust.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga üks küsimus veel, et kas korraliku toitumisega saab ka rasvast lahti + trenn loomulikult ?MonicaS
MemberKõik on muidugi võimalik, kui ma vaid piisavalt püüaks, aga justnimelt seda tahtejõudu jääb puudu. Esimene nädal suudan täiesti edukalt nii teha, aga siis see teine nädal, esimesel või teisel päeval ma murdun ja siis pärast seda jälle kahetsen, mul on vaja leida kuskilt jõud, et see esimene haripunkt ületada.
MonicaS
MemberKrõpsudest, mis olid kunagi ikka igapäevased lemmikud, olen suutnud loobuda. Ma olen päris rahul, sest varem sõin ma neid ikka väga palju. Nüüd on aga jäänud igasugune šokolaad ja kommid jms. Põhiline piirkond, mida ma sooviksin peenemaks vormida, oleks jalad. Ja ma sooviksin ise peenemaks saada, eelistaksin apteegi ja sellised tabletitaolised asjad kõrvale jätta
MemberKui suur sinu magusaisu on, palju sa nädalas seda kraami sööd ja mida ?Täiesti vastavalt isule, võin vähe, samas ka palju süüa. Isu on taltsutamatu.
MonicaS
MemberJah, hetkel tegelengi aeroobika ja zumbaga, vahepeal käin jooksmas samuti, aga probleemiks on see, et ma ei saa oma magusaisust lahti. Esimesed viis päeva suudan ilma magusata olla, aga siis edasi läheb raskeks.. :S
-
AutorPostitused