monarh
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
monarh
MemberSPARTAKIADA Sain teada, et Tallinnas Kaevuri 12, Koplis saab seda kraami. Lähed kuhugile garaazide vahele ja seal kusagil on mingi keldri uks, kus ripub silt VÄGILANE. Avatud 10 – 15. Vajutad siis mingit kella. Siis küsitakse: Kto???. Vastad siis viisakalt ja tingimata vene keeles. Kui veab tehakse uks lahti ja kui eriti veab, siis saad ka pulbri kätte ja eluga tulema.
Vot selline biznez siis … romantika
jaanuar 10, 2007 at 4:13 p.l. in reply to: Miks inimesed arvavad, et Ameeriklased on..rumalad? #101342monarh
MemberEks need videolõiked olid muidugi ka valikulised. Nii hull see asi päris seal ka ei ole. Kui sama asi korraldada meil Eestis, saaks samuti peale montaaži kõhutäie naerda. Aga üldiselt jah piirdub paljudest nende maailm USA`ga. Kuid panite tähele, kui õnnelikud nad kõige selle juures on. On ikka õige, et mida vähem tead, seda õnnelikum oled.
monarh
Memberotsisin eile netist, tõesti olid müüdid imelisest kopli garaažist, aga mainiti ka velo+ poodeNetist? Kuskohast täpsemalt?
monarh
MemberKurat! Mõnus teema enne magama minekut. Oihhh … ma vist nägin tulnukat köögis…
monarh
Memberise soovitaksin spartakiaadi, juues tunned kuidas energia voolab tagasi lihastesse.Kasutan seda pikkade treenignute ajal ja siiani on see parim.Samas sama hästi ajab asja ära ka Artic
“Spartakiaad”??? Olen kusagil sellest joogist veel kuulnud, aga pole kusagil poes peale trehvanud. Kus kohast sa seda ostad ja millise kraamiga täpsemalt tegemist on. Nimi kõlab nagu oleks Venemaalt pärit?
jaanuar 8, 2007 at 9:54 p.l. in reply to: Uus imeravim tõotab teha igaühest Lance Armstrongi #101078monarh
Membermeerikas on saanud uueks sportlikku saavutusvõimet ergutavaks menuaineks resveratrol, mis teadusajakirjas Cell avaldatud uurimuse kohaselt muutis hiirte musklid selliseks, nagu on mitmekordsel Tour de France’i võitjal Lance Armstrongil, ning suurendas tervelt kaks korda nende vastupidavusnäitajaid.«Uskumatu, aga hiired suutsid joosta kaks korda kaugemale kui seni, ilma et nad oleks väsinud, hoolimata sellest, et nad polnud kunagi trenažööril harjutanud,» avaldasid imestust Harvardi ülikooli meditsiinikooli professorid David Sinclair ja Anthony L. Komaroff.Kui uurimusest selgus, et resveratrol muutis hiired oluliselt saledamaks ning lisaks pikendas nende eluiga 15 protsendi võrra, suurenes Ameerikas nõudlus resveratroli järele nädalaga 2400 korda.Nii , kust ma seda ravimit nüüd saan , eluea tõus 15 protsenti?Pole paha , loodame,et kui ma ükskord 50 olen,on ravim ,mis pikendab mu eluiga veel 60 aastat
Vot ei oska öelda, aga soovin pikka iga …, Mr. hiir
monarh
MemberMa olen ainult kalaMAKSAõli näinud Tartus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kardan, et sellega läheks A ja D vitamiini kogused metsikult suureks kui seda tarbida…Arvatavasti küll. Lapsepõlvest mäletan, et päeva kõige õudsem osa oli see, kui seda jubedat ollust neelama pidi
??:”>monarh
MemberSeoses seljaga tekkis üks küsimus. Siin foorumis on sellest ennegi juttu olnud, et on hakatud väga aktiivselt kõhtu tegema ja samas alaselg ära unustatud, millele järgnevad jamad seljaga. Mis jamad tekivad ja … mismoodi (kuidas) kõhulihaste treening, treenimata alaseljale mõju avaldab?
monarh
MemberKalaõli ei ole toidulisa, vaid tänapäeva toiduratsioonist enamjaolt puuduvate oomega-3 rasvhapete DHA ja EPA allikas ning C.P. poolt soovitatud kogused on vajalikud lappimaks neid puudukääke. Ise olen tarbinud vähemalt 30 grammi kalaõli ööpäevas sajandi/aastatuhande algusest saadik.Pudelis kalaõli müüb iga apteek!
Millist toodet sa ise kasutad ja kui kulukas see siis ikkagi on?
monarh
MemberAga miks sa arvad, et ma seda kõike ise läbi teinud ei ole?Ega ma arvagi. Lausa tean, et oled
??:”> Sellepärast sa ju vait oledki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu eelnev postitus ei olnud fokusseeritud sinule.monarh
Member” Põhimõte on ju lihas verd täis pumbata ja sellega lõhkuda rakke. ” Üks”tegija”stiilinäide. Pildiseeria ei tõesta eriti midagi. Antsoni pildiseeriat ei ole üleval, aga sellegipoolest on tema postitustest näha ,et mees teab millest räägib.Keegi on siin foorumis öelnud, et kui ei ole näinud, siis ei ole see fakt. Sama võib õelda, et kui ei ole ise proovinud, kogenud, katsetanud, õnnestunud ja ebaõnnestunud, siis ei ole see samuti fakt. Seepärast, (lugedes endiselt huviga Old Man`i postitusi ja tunnustades tema teadmisi) usaldan alati eelkõige tegijate arvamust. Aga teoreetikud on alati kõnekamad, kui tegijad, võta millist valdkonda soovite. Sellepärast teoreetikud rohkem räägivad, tegijad aga löövad käega ja tegutsevad.
monarh
MemberNing väga huvitaks, millise treeneri juurde läksid…Treener on Natalja Nazarenko Kiivikas. Rasva protsenti mõõdeti selle n.n. rooliga, millest kahe käega kinni hoiad. Kritiseertud on küll selle riistapuu täpsust, aga eks seda muutust ole ka oma naha peal tunda. Treeneri kohta võin küll ainult kiidusõnu öelda. Räägib esialgu küll ainult vene keeles, aga minu arust tipptegija ja fantastiline motiveeria, kes paneb endasse uskuma.
monarh
MemberÕlleka panin pärastpoole kirja.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 2 a tagasi kaalusin 77 kg, see kaalu tõus ongi suuresti rasvast, lihaseid treenima hakkasin alles 1,5-2 kuud tagasi (enne seda oli mingi 6-7 aastane periood, kus kordagi hantlit ega kangi kätte ei võtnud, rohkem “treenisin” selliste väikeste, umbes 0,5 kg raskuste kaasist ja plekist esemetega, umbes 14-18 aastasena ikka natuke vahel tegin midagi, põhiliselt kodus hantlitega, üle 20 aastasena pole eriti enam mingit trenni teinud.
??:”> ) Kahjuks rind ongi natuke maha jäänud, plaaningi teda hakata järele aitama.Mul endal oli umbes sama jama. Läksingi siis kõigepealt treeneri jutule. See vaatas mind üle, arutlesime eesmärkide üle, mõõtsime rasvaprotsenti jne. Tegime mõned individuaaltreeningud ja sain konkreetse, minule kohandatud toitumiskava. Kolme kuuga langes rasva protsent 21`lt 14,9 ni. Ja kõik asjad läksid jonksu.
monarh
MemberAh kurat, õllekas ka … Sorry, jäi tekstist kahe silma vahele.
monarh
MemberTähtis oleks ka kirjutada kui palju keegi kaalub.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Proovisin, 20 tk jõudsin ainult, rinnalihased on nõrgad veel ja õllekas ripub ees, paar päeva tagasi kaalusin 92-93 kg. Vanus 28
Kas pole nii, et mida rohkem kaalu, seda rohkem (loodetavasti) ka lihasmassi. Ja mida rohkem lihasmassi, seda rohkem jõudu. Nii, et … Või ma eksin?
AutorPostitused