MõmmiLiis
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuli 14, 2009 at 1:40 p.l. in reply to: Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud) #207277
MõmmiLiis
MemberMa pakun harmoonilist kooslust ka numbrites – Ott ja Natalia mõlemad 3
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MõmmiLiis
MemberÜks päev : JaladTeine päev: Rind õlg triitseps
Kolmas päev: Selg, biitseps
Minu mõistus jagaks selle niiviisi
A kuhu jääb kõht?
MõmmiLiis
MemberHIIT parandab vastupidavust MILLE JAOKS? Pallimängud? Kindlasti! Maraton? Vähem.
Aga miks maratoni jaoks HIIT ei sobi? Mis oleks siis otstarbekam treening?
MõmmiLiis
MemberOot, a seletage palun lollile – mida treenivad siis jalatõsted?
Ma oma lolli aruga olen arvand, et keretõsted mõjutavad ülemist poolt ja jalatõsted alumist…
MõmmiLiis
Member7,9%
MõmmiLiis
MemberMasu-aja sportlased omavahel:
Ivo: “Kle, kas õlleaktsiis ka tänasest tõusis?”
Liisa: “Ma ei tea, eelistan kalja”
Ivo: “Sellest sixpäkist on igatahes ainult ärakuivand nire järgi..”
MõmmiLiis
MemberMina eriti usin pulbritest pailapsiini kokku segaja pole… kas proteiinišokolaad on ka enam-vähem ok valik peale trenni?
MõmmiLiis
MemberÜletreening?
MõmmiLiis
MemberMuidugi on punnis ja tugev kann ilusam, kui miski rippuv ollus…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MõmmiLiis
MemberNataliast on tore pikk persoonilugu ka viimases ajakirjas Toit&Tervis – http://www.toitjatervis.ee/
MõmmiLiis
MemberKas keegi teab, millal on seda ajakirja oodata poelettidele?Kuuldavasti juba juuni lõpp/juuli algus.
MõmmiLiis
MemberMaximas Fatburner 3000 ainult 13.90 AITÄH kaardiga.Maxima sooduskampaania sai nüüd läbi… Kas on nüüd kusagil mujal soodne FatBurneri kampaania käimas?
MõmmiLiis
MemberNaistel on 20 % harju keskmine.Mulle meeldib 12-16 %, n8 sportlik vorm.
A kuhu kanti on kulturismi või fitnessiga tegelejatel enamasti? Ja kust see tervislik piir jooksis?
MõmmiLiis
MemberOhh jah, antud teemat ja kommentaare on päris huvitab lugeda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma tõsiselt austan musklis, lihastes, toonitud jne naisi (ka mehi), suurus ei ole oluline

Kui inimene tegeleb spordiga, siis juba see on suur pluss
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise tahaks küll veel nats suuremaks saada, tegelt kui rasvaprotsendigi normaalselt alla saaks on tulemus palju parem ja lihas nähtavam; mis ongi hetkel eesmärk. Ja kui kõige selle juures veel säilitan naiselikkuse ja ilu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …siis meeldin endale veelgi rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> irw.. nüüd läksin nats edevaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> irw
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vabandage mu võhiklikkust, aga mis see rasvaprotsent olema peaks, et oleks põhjust rahul olla?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MõmmiLiis
MemberOkok, piimavalk noh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused