MõmmiLiis
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MõmmiLiis
MemberNäiteks myFitness Viru Keskuses!
Seal on nii BodyBalance, pilates, shindo kui jooga. Üks pilatese variant on seal veel palliga kah.
MõmmiLiis
MemberHämmastav sihikindlus ja väga tubli töö – müts maha!
Kas Sa oled üliinimene või on Sul ses protsessis vahel ka motivatsiooni kriise või tagasilööke olnud? A la ei taha või jaksa trenni minna või sööks end mõni päev elevandiks vms… või on tõesti kogu aeg siht silme ees ja annaks täiega takka?
Igastahes väga innustav ja kaasaelamist pakkuv lugu, edu ja vastupidavust Sulle ses raskes töös!
Soome hümn on küll sama, mis meil, a loodetavasti saab Sind peagi lavalaudadel ikka Eestit esindamas näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MõmmiLiis
Memberiga kord kui näen endast tehtavaid pilte, saan shoki. Ja täna jälle. Ma tean milline ma olen, tean et peaksin dieeti pidama, trenni tegema, et vormi saada, aga EI SUUDA. Ma ei suuda jooksma minna, ei suuda külmikust eemale hoida. Äkki peaksin endast kõige jubedama pildi külmikule kleepima?Minust niipalju, et pikkus 160, kaal 63. Numbrid ei tundugi kõige hullemad, aga kehast on hästi ülekaal näha. Ma ei taha enam selline olla. Tahaks jälle ilus olla. Aga ei tea kuidas… Puudub motivatsioon…
Kuidas teie end olete motiveerinud? Kust alustada?
Kõige paremini pidavat motivaatorina toimima armumine
“>MõmmiLiis
MemberÄripäeval oli ka oma maratonitiim, fitness.ee maratonitiim pole mitte paha mõte.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Läheb siinsest põhiteemast küll natsa välja, aga promo mõttes ning atraktiivse jätkusuutliku ja eesmärgistatud teemana (asjaosaliste areng, teeningkavad, vormi paranemine, vastav toitumine, tossu ja rõiva valik jms) oleks üldhariv, innustav ning lihtsalt põnev jälgida kindlasti paljudele
“>MõmmiLiis
MemberRiia maraton on üldiselt väga hea väljakutse. Ise olen ka juba mõnda aega pidanud plaani võtta ette üks täispikk maraton, selleks aga tuleb tõesti riigist välja sõita, kui tahta kogeda võimast maratoni kogemust.Lähme kambaga Riiga jooksma ja esindame Fitness.ee-d?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sellele ideele siin samasugune projekt püsti pandaks nagu noortele kulturismisõpradele, siis mina oleks kah käsi
“>MõmmiLiis
MemberVaesed põlved…
MõmmiLiis
Member4.
MõmmiLiis
MemberVabandan, et oma teemaga siia sisse sõidan, aga mul kah küsimus seoses pärast trenni toitumisega… Äkki on tarku aitamas.
Kui mul on vahel kombeks hilisõhtul jooksmas või uisutamas käia ja lõpetada sellega veidi enne südaööd ehk ca tunnike enne magamaminekut. Ühest küljest peaks peale trenni ju sööma, teisalt ca 2-3 tundi enne magamaminekut seda väga ei soovitata. Mis oleks sel juhul õige teha (trenni kellaaega väga muuta ei tahaks)?
MõmmiLiis
MemberMõmmiLiis
MemberKõva tots on. Tulin just kontserdilt ja lisaks megavõimsatele kätele ja õlgadele pani mind aga reielihas jahmatama…
Esinemise alguses lühikestes pükstes lõi ta reielihaseid pingutades niisama laulule takti kaasa. Hämmastama panev vaatepilt tõepoolest.
Lisaks musklitele oli muus osas ka välimus loomulikult igati blink. Eks arvata on, et ta teeks Eestis puhta vuugi lisaks bodybuildingule niimõnelgi muul alal… et ta sealjuures kuuekümnendates on, teeb muidugi veel eriti häbi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MõmmiLiis
MemberTere !Mul selline küsimus, et kuidas ma saaks oma lihaste massi jalgatelt vähendada. Ükskõik mida ma teen lihasmass tuleks nagu iseenesest.
Selliseid teemasid on siin ennegi olnud, aga mehed ei taha uskuda, et naistel võiks suured jalalihased olla
MõmmiLiis
MemberMul 2.33
MõmmiLiis
MemberKui päris aus olla, siis tegelikult ei saa. I get the point thou.Tulles teema juurde, siis eelkõige ma ei suuda isegi aimata, mis tunne sellel inimesel endal on, kui tal kõhu peal 8 silikonpatja. Katsuda enda kõhtu ja üldse liigutada jne – Võib ikka päris ebamugav olla!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindel, et see üldse silikoon on?! Pildil sarnaneb pigem jäätükkidega…
MemberÜsna ebaloomulik on see lõpptulemus ikka – kergelt rippuv tiss, veits pehme sang kõrval, olematu biits, aga no pack on kõhul.
Naiste tissi osas, nagu Jackie ütles, on asi ebaõiglane – mehed saavad vaeva nähes loomuliku teed pidi endale packi kõhule. Tissi võid kasvatada ainult räigelt rasvudes. Head tissi ja packi naise kõhul üheaegselt ju naljalt pole…
Kui keegi tahad tissis paralleeli tuua meeste m-iga, siis m vähemalt trenni tehes ja rasva vähendades ei lühene
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seega elu on naiste suhtes julm nats ikka küll…
MõmmiLiis
MemberMinu hääl läks aga hoopis nr. 6-le…
AutorPostitused