MõmmiLiis
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MõmmiLiis
MemberTänud targematele!
Piltide kvaliteet ja poseerija pädevus pole just eriti esmaklassilised, aga eks vaadake siis ühtesid “daamijalgu”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

MõmmiLiis
MemberAah, see on ju nii igipõline naiste teema – küll on tissid liiga suured, küll liiga väiksed, küll nina valetpidi, küll huuled vale kujuga… Ja kes millegi osas rahulolematu on, eks ikka püüab asja enda jaoks parandada. Rahulolematus pidavat olema edasi viiv jõud. Seega, miks hukka mõista… siin foorumis ju kah rahvas valdavalt ikka välimise mitte sisemise ilu peal väljas.
Ma tegin teie meeleheaks oma daamijalgadest paar pilti, aga nüüd avastasin, et algaja foorumikasutajana üles ma neid siia panna küll ei oska. Seega õli jääb vist siiski tulle valamata…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MõmmiLiis
MemberMina olen ka üks neist naistest, kellel on kandilised jalad… geneetiline faktor siinjuures on kindlasti tohutu. Tegin põhikoolis päris palju kergejõustikku ja sekka vahel ka jalgpalli-/korvpallitrenni. Ja kui 12-13aastaselt sattusin tänu oma pikale kasvule ühte modellikooli, siis anti mulle suhteliselt resoluutne hinnang, et selliste jalgpalluri jalgadega siin väga midagi ära ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kordan – olin toona vaid 12-13!Kuna ma õnneks pole eriline seelikukandja, siis ise erilist probleemi ma sellest ei tee. Aga sõbrannad on korduvalt muret tundnud, et kui ma üks hetk tahaksin miniga ringi vuhiseda, siis oleks üldpilt päris dräägguiin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui leian kedagi, kes tahab mu jalgu pildistada, võin teile siia ise illustreeriva materjali üles panna.
MõmmiLiis
MemberTrenn iseenesest on piisavalt lihtne ja vähe ruumi võttev, et saaks teleka ees ju asja tehtud küll.
A kust neid plaate saada oleks?
MõmmiLiis
MemberMida te aga sellest propagandast või üleüldse paastumisest arvata oskate?
Tean isiklikult üht meesterahvast, kes on selle paastuga alla võtnud üle 20kg ja kahe aasta jooksul on sellest vaid 5kg tagasi tulnud…
MõmmiLiis
MemberKurb on lihtsalt see, et inimene, kes fitness.ee-s käib enda jaoks tõde leidmas, seda siit tihtipeale lõpuks ikkagi ei saa. Olgu jutt piimatoodete tarbimisest, kofeiinist, joomisest söögi kõrvale, hommikul süsivesikute või valkude eelistamisest jne jne on alati vastukäivaid arvamusi.
Usutavasti mitmed tervisesportlased vajavad endale ühtset ja lihtsat tõde, mida ja millal võtta ja mida ja millal jätta, aga mida rohkem nad siin teemasse süüvivad, seda keerulisemaks kõik aetakse.
Seega mõistlik on tellida lihtsalt toitumiskava ja foorumeid hiljem mitte jälgida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MõmmiLiis
MemberKui ma oleks kindel, et ka menstruatsioon s2iliks…v6taks selle punaste pykstega tagumiku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seleta palun nats minugsugusele lollile, mis teema nende jõujuurikate ja pikamaajooksjatega on, et neil päevad kaovad?
MõmmiLiis
MemberTallinna Fitshopid Eiselti batoone kahjuks ei müü, küll aga oled sellegipoolest oodatud Fitshop Spartast läbi astuma, suurema batoonihulga puhul saab ehk kokkuleppele jõuda…Äääääh… Eiselti õunabatoon on parim variant üldse. Kindel, et kuidagi üht karbitäit Talina ei saaks sebida?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MõmmiLiis
MemberNagu ma aru sain, siis liigud sel nv-l Tartu juures küll, astu siis Fitshop Eedenist läbi ja saad enda talvevarud täis koguda…Oot, aga sellist hääd pakkumist Talinas pole?
MõmmiLiis
MemberEks minu dieedidki on olnud teinekord kõrvalseisjale ekstreemsed, aga loomulikult on nendel dieetidel mingi kindel eesmärk saavutada võistluskaal. Niipea kui võistlushooaeg läbi saab, alustan jälle mormaalset toitumist ja elustiili ning soovitan ka teistele ekstremistidele
oktoober 5, 2009 at 10:10 e.l. in reply to: Soome MV 2009 kulturismi ja fitnessi meistrivõistlused #224363MõmmiLiis
MemberVoi helvetti… Nende naised on meie omade kõrval ikka parajad pühvid.
oktoober 4, 2009 at 11:07 e.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #224120MõmmiLiis
MemberHmm… kes see lühikeste punakaspruunide juustega naisvõistleja on
MõmmiLiis
MemberLeidsin omega 3-st lugedes sellise jutu seoses söögi ajal joomisega:
Kalaõlisid võiks tarbida kuni 1h enne toidukorda, et õlid saaksid maksimaalselt imenduda. Söögi kõrvale ei ole soovitatav juua ei teed, vett, kohvi ega muud jooki (erandiks on piim), kuna õlid ei segune vees.
Toidu seedides maos vabanevad toidust väiksed õligloobulid, need gloobulid sisenevad vereringesse ja sealt edasi vajalikesse kudedesse ja rakkudesse.
Kui toidu kõrvale juua, siis see protsess on häiritud – väikesed õligloobulid kleepuvad üksteise külge ja moodustavad klimbid. Sellisel juhul ei suuda keha õlisid omastada ning need õliklombid suunatakse maksa, kus nad läbi töödeldakse ja saadetakse peamiselt keha rasvarakkudesse energiavarudeks. Normaalselt toitudes saab maks piisavalt rasva. Kui aga toidu juurde juua, saab ta seda liiga palju ja me muutume lihtsalt paksuks ja õlidest ei ole mingit kasu.
Vedelikke võiks tarbida 10 minuti enne toidukorda, toidu ajal ja hiljemalt 2h või enam kindlasti mitte.
Piim on erand, kuna sisaldab endas emulsifeerunud õlisid ning segunevad hästi teiste õlidega ning lausa parandavad omandatavate õliosakeste omastavuse protsenti. Piimapulber ja rasvata piim ei ole aga sobivad.
Ka kõik jahutatud ja külmad joogid on iseenesest maole halvad. Kui aga maos on juba toit siis muudab külm jook õlid automaatselt rasvaks. Sellisel juhul jõuab vereringesse minimaalselt õlisid. Kuid probleem ei lõppe siin. Kui rasvad, eriti lihast pärinev küllastatud rasvad, põletatakse maksas, siis nad jätavad järgi jääke, mis on pisikesed kolesteroolikristallikesed, need ladestuvad veresoonte seintele.
Ei sobi ka gaseeritud ja muud kunstlikud joogid, tehislikult loodud aineid ja keemilisi ühendeid ei suuda inimkeha omastada.
Parim kokteilisoovitus oleks kalaõli toasooja piimaga sheikeris ära segada ning juua hommikul esimese asjana. Tund aega hiljem süüa hommikusöök. Kui piim ei ole vastuvõetav, sobib ka värskelt pressitud apelsinimahl (ei sobi paki ega purgi apelsinimahl).
MõmmiLiis
MemberKüll see laup peab ikka eriti madal olema kui kulturismi mitte spordi alla liigitada. Aga nuh “intelligente” ja “arvamusliidreid” peab ühiskonnas olema, kes oma suures filosofeerimistuhinas ennastunustavalt ning ennast nautides suurepäraseid mõtteid ja teadmisi, mis nende hallidest ajusoppidest nagu kuldmunad pudenevad, mööda ilma laiali laotavad. Jääb üle ainult kuulata ja imestada.Tähtis pole, kas jutus ka mingi “point” või “tõde” on. Tähtis on seda tõetruult ja usutavalt esitada.
Üks tarkpea tuli mõttele, et äkki kulturism polegi sport. Teine patsient kõrvalpalatist püüdis mõttelennu kinni ja kukkus edasi filosofeerima: Aga tõsi tõsi ta on. Missivõistlustel ju ka käivad inimesed lava peal ja neile antakse punkte. Krt jube seff mõte. Nii ju ongi. Sellise asja peale niisama lihtsalt küll ei tule. Lähen räägin teistele ka. Lähebki lollike ilmapeale tegusid tegema, sest tõde ei saa vaka all hoida.
Kohtub oma venda, kel nimeks Tuha Juhan.
“Tead, ma siin pool elu olen mõelnud, et mis krt siin ilmas toimub. Et midagi on valesti. Lõpuks sain aru, et kulturism polegi sport!”
Väike veli vajub seepeale sügavasse sügavasse mõttesse. Krt aga nii see ju ongi. Ja teada on, et ega jõusaalis käiakse ainult pumpamas ja niisama kotte sügamas. Kui niisama jõusaalihundid on natuke sportlased, siis need kes laval käivad, need pole kindlasti sportlased, sest jõusaalis rassides ja laval olles pole mitte mingisugust seost. Absoluutselt.
“Ok mine sa lõunasse ja ma lähen põhja. Tõde ei saa vaka all hoida. Ja tead, mis mõte veel tuli. Olümpiaala ta ka pole. See on kindel mats, et kulturism pole sport.”
“Oibljääd, ” karjatab vanem veli ja paneb lõuna poole jooksu.
Ja nii nad mööda ilma rändavad, kuulutavad tõde ja filosofeerivad kuni nad veel surnud pole. Ja kui ongi, siis nende teod ja mõtted elavad edasi … nagu kommentaaridestki näha.
Tammsaare kirjutas ühes oma kirjatükis, et inimese mõistus on väga piiratud, tema rumalus aga piiramatu… Keski teine tark teadis väita, et sportlased olid trennis, kui mõistust jagati… kuna siin kontekstis kulturistid on niisama jõusaalis lahmijatest või vahtijatest kuidagi sügavamamõttelised, siis nad ikkagi niiväga sportlased vist polegi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MõmmiLiis
MemberMale on kuulduste järgi sport. Vähemasti sealseid võistlusi kommenteeritakse spordiuudistes.
Pange aga kõrvuti maletaja ja kulturist – kumb neist näib “sportlasem”?
Missivõistlusega kõrvutamine antud kontekstis on justkui asjakohane – hinnatakse tõepoolest subjektiivselt välist ilu. Ent palju on miss selle nimel ise vaeva näinud, et ilus olla? Dieet, kerge trenn ja nahahooldus ehk küll, aga kulturisti aastatepikkuse füüsilise pingutusega ei maksa valdavalt looduse poolt antut ju võrrelda. Või inimese visuaalset arendamist silmas pidades võiks võrrelda kulturisti ka küüne-, vuntsi- või juustekasvatajatega, et ka nende “töö” tulemus on seotud distsipliini, toitumise ja välimuse arendamisega…, ent esteetikat ja järjepidavust kõrvale jättes on füüsiline pingutus siingi olematu.
Sport paneb proovile inimvõimete piirid, eksole? Spordiks peetakse motosporti, ratsutamist, bobisõitu jms, kus aga ainult inimfüüsis pole tulemuse loojaks, vaid see sõltub suuresti tehnika toimivusest, looma suvast vms. Samal ajal kulturism ju paneb proovile inimvõimed – mis sest et tulemiks pole näitaja, mida nende keha teha suudab, vaid see, missugune see keha ise parasjagu on.
Teisalt – mis tahes Guinessi raamatus olev rekord näitab inimeste suutlikkuse taset ja seal sisalduv pole valdavalt spordistatistika…
Krt seda teab, kus on tõde, kas kulturism on sport… Aga selles ei kahtle ju keegi, et kulturist ise on sportlane
AutorPostitused