MõmmiLiis
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MõmmiLiis
MemberMina olen kasutanud käte külge käivaid nn liivapomme. Olid abiks küll. Varasematel jooksmistel ei osanud käsi kusagile paigutada, sai suht suvaliselt neid kaasa vibutatud, aga pommidega muutus käte liikumine oluliselt korrektsemaks.
Pärast intensiivsemaid jooksutrenne olid koju jõudes pommide kasutamisel pigem käed väsinud kui jalad…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jala omi paraku proovinud pole.
MõmmiLiis
MemberSul tasub spordiklubist küsida ja vast saad oma kuumaksu ka alandada! Kusagilt kuulsin, et nad pidid küsijatele ikka vastu tulema!
MõmmiLiis
MemberMa olen leevendust saanud jõusaalis lindil jooksmisest. Kuigi, jah, päris samaväärne see pole ja võtab veidi harjumist.
Mulle on aga sobinud seetõttu, et lindil saab määrata ühtlase tempo, mis on abiks pulsi hoidmisel ja südame treenimisel. Metsas kipun aga kihutama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MõmmiLiis
MemberMitte päris õige
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tegelikult siin on veel üks konks ka.
Aga mis välistab, et mõlemad tüübid võiksid tõerääkijad olla? Mäemees ütles, et räägib tõtt ja alumine vend kinnitas ausa mehena ta sõnu… Seega alumine vend on kindlalt tõerääkija ja ülemine võib olla nii ja naa…
Esimese testi osas mu esmamõte kahtlustas ka õde kuti sebimises, aga järgmine mõte viis paraku ikkagi mõrtsuka loogikale. Ja see tundus enne vastuse lugemist päris mõistliku järeldusena…
MõmmiLiis
MemberMinu kogemust mööda need trenažöörid kipuvad kasutajat “rõõmustama”, näidates reaalsest suuremat kalorikulu.
Jõusaalis olen kokku puutunud ka selliste kardiomasinatega, mis pulsivöö olemasolul püüavad pulsinäidu õhust kinni ja kuvavad seda kellaga sünkroonis. Aga et kalorikulu näitamises on nad kellast alati ees, siis võib järeldada, et need massinad pulssi siiski ei süüvi…
MõmmiLiis
MemberMis sellest rasvarinnast ikka kasvatada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jessas, mis mees Sa oled, et Sulle naiste loomulik “lisavarustus” ei meeldi?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MõmmiLiis
MemberAga miski loogika ju ütleb, et tugevdades lihaseid, suurendame samas rasvade põletamist? Või see siis puudutab keha tervikuna, mitte lokaalselt?
MõmmiLiis
MemberNo Pirita või Kadriorg vms. Tundub et siinpool pole personaaltreenerit võtta.. või on?Vaata näiteks Kadrioru Spordiklubi. See on väike ja privaatne klubi ning jõusaalis on olemas ka pesonaaltreenerid. Abi saad kindlasti. http://www.kadrioru.ee
MõmmiLiis
MemberJust nimelt!Nii peaks olema jah, aga kuhu Sul nii kiiret?
“>Nohjah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega otseselt ju kiiret väga polegi, kui senini olen oma pekikihiga elanud ja hakkama saanud. Eks lihtsalt inimene on ju nats laisk ja mugav – et kui saaks lihtsamalt ja kiiremini, siis ju ikka tahaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MõmmiLiis
MemberMõlemale küsimusele vastuseks nii ja naa. Abi on sellest siis, kui toitumine on korras, siis ta lihtsalt kiirendab rasvapõletust. Kui toitumine pole korras, siis on suht mõttetu seda süüa. Mida valem toitumine on, seda mõttetum on seda minu arust süüa.Jama üldiselt ei tohiks tulla, aga inimesed on erinevad, mõni on mõnele ainele ülitundlik. Üldiselt kui enesetunne halveneb, siis katkesta kasutamine. Kui ei halvene, vaid paraneb, siis ilmselt sobib. Kuula oma keha:)
A teisalt, kui korras toitumine ja regulaarne trenn tagavad tulemuse, siis nagu väga poleks mingit tabla juurde neelata ju tarvis?
“>Või sel juhul see konkreetne toode aitab liigsel pekil rutemini taanduda?
MõmmiLiis
MemberSellest on mitu versiooni, millest enamus on ohutud.Efedriiniga tõesti ei soovita. Kontrolli sisaldusest.
Sihuke totsik – http://www.twinlabfuel.com/wcm/mb/fuel/en/…_Fuel/index.jsp
Ilma efedriinita. Aga on sest tõesti abi ja mingit jama selle neelamisest ei tule?
-
AutorPostitused