MõmmiLiis
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MõmmiLiis
MemberRõõm olla naine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>St 743.- -25%?
MõmmiLiis
Member3 aastat jooksnud, kaalust 20kg kaotanud.Pikad jooksud 22-28km (korra nädalas)
Nädalasisesed tiirud 12-15km (2x nädalas)
Tempojooksud 8-10km (üle nädala)
Ekstreemsemad jooksud 40-60km (6 korda aastas)
Suvel on kuskil 50km nädalas, on ka nädalaid kus jooksen 80km ja rohkem.
Impressive
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja mis Su keskmine maratoni aeg on?MõmmiLiis
MemberMinul on jooksmine reied ja sääred ilusti välja joonistanud. Lisaks puusapainutajad, puusasirutajad, kõhu põiklihased ja alakõhu lihased on ilusti ära trimminud.Unustasin, kann on ka üliprink!
Ja kaua Sa jooksnud oled? Mis distantsi ja mis sagedusega?
MõmmiLiis
MemberInetud lihased. Ei ole võimalik. Lihtsalt ei ole võimalik. Selliseid murekesi ei saa olemas olla.Aga ehk ongi võimalik, näita, millised on koledad. Siis saab nõu ka anda.
Ihh… no ilu on ju vaataja silmades või maitse üle ei vaielda…. Mu enese puhul ka enamik sõbrannasid hoiab mu jalgu nähes pead kätega kinni (lapsepõlve jalgratta ja jalgpalli armastuse pärand noh). Ja ei saa salata, et eks seelikut kandes mõjuks üldpilt veits transvestiidilikult küll.
veebruar 23, 2009 at 2:00 p.l. in reply to: 30 nõuannet, kuidas jõusaalis naisi nn ära rääkida #162754MõmmiLiis
MemberMinu meelest pole teema püstituses ju vahet, kus neid naisi sebida – linnatänaval, rühmatrennis, jõusaalis, metsarajal. Kui inimesed on valmis uusi tutvusi looma ja neist huvitatud, on kõik ju igati bueno. Palju mõttetumad tutvused tulevad mu meelest pigem jommis peaga kusagil baarileti ääres – trenni tehes on inimestel sarnane eluviis ja suhtumine tervisesse ning samad huvid on uue tutvuse alustuse puhul ainult plussiks. Jajajaaa, mitte et joomine-baarid-diskod ühendav huvi olla ei võiks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes on avatud uutele tutvustele, on nendele avatud vist sõltumata kohast. Olgu või sõda või matus.
Seega jõusaal võib olla päris ok koht, sest niimõnigi vajab vahel lisamotivatsiooni seal käimiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MõmmiLiis
MemberAga koolis keka tundi oled ikka sattunud ju? Ja seal ka loodetavasti natuke jooksu harrastanud…
MõmmiLiis
MemberDVD-d on ju mõeldud ainult litsentsiga instruktoritele. Koopiaplaati instruktorilt küsides palud oma treeneril rikkuda lepingutingimusi, mis teda Les Millsiga seovad. Youtube ülespanek on samuti kellegi instruktori poolne tingimuste rikkumine. Nii, et sa ei saagi kahjuks oma soovitud viisil seda asja legaalselt.JuuTuubis on valdavalt üleval suht suvad trennilindistused jms. Mitte originaalõpetus treeneritele. Seega see stuff peaks olema igati aus ja kättesaadav.
MõmmiLiis
MemberTegelikult viib rasvarakkudest välja, põletama pead ise. Need rakud on väga tuimad ja ei anna vabatahtlikult midagi käest ära.Aga need “asjad” on kindlasti tervisele ohtlikud ja seega ebaseaduslikud?
MõmmiLiis
MemberTegelt muidugi – küsi mõnelt treenerilt koopiaplaat või vaata lihtsalt Youtube´i.
MõmmiLiis
MemberPaiksed rasvapõletajad.Ja ons sellised asjad tõesti toimivad? Määrid peale ja pekk säriseb?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MõmmiLiis
MemberParemini toimivate asjadega on Eestis suht kitsas.Oot, millele Sa vihjad? Mis asjad need siis kusagil mujal maailmas märksa paremad on?
MõmmiLiis
Memberkäisin Coralis 1a BodyPumpis – olen täielik fänn!!! Nüüd kolisin Lõuna-Eestisse, võimatu on Tartus trennis käia! Proovisin jõusaali ja ujulat jne aga ei, hing igatseb BodyPumpi järgi! Kust saaks osta selle DVD (see võiks ju ometi olemas olla!!!) või tõmmata video netist alla? Et saaksin kodus teha!Näib, et uus kava on juba müügis – http://cgi.ebay.com/Les-Mills-BodyPump-Bod…%3A1%7C294%3A50
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MõmmiLiis
MemberEi tahaks teemaalgatajat hirmutada, v-o on tõesti tegemist füsioloogilise eripäraga, aga minul tekkisid pulsianomaaliad kui langesin ületreeningu küüsi. Eriti tavaline oli just see, et mõõduka aeroobse koormuse juures tõusis pulss 80-95 % peale maksimumist. Mida ma öelda tahan – jälgi ennast ja ole kriitiline, äkki treenid liiga palju…Ületreeninguga see soetud pole. Esmakordselt avastasin enda jaoks ebanormaalse pulsi aastate eest sõbra kellaga rahvajooksule minnes. Polnud ei sellise kella ega sellise distantsi jooksmisega enne kokku puutunud. Niisiis igati uus ja huvitav kogemus ja kohe ka ehmatav tulemus. Jooksin selle maa läbi miski ca 55 minutiga (suht laibaks, sest eriline jooksja ma toona just polnud), keskmine pulss selle pea tunni vältel oli aga koguni 188
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellele rahvajooksule eelnenud suvel olin teinud väga mõõdukalt jalgratta trenni. Nüüd mõningad aastad hiljem olen trenni miskisuguse regulaarsuse toonud ja veidi ka pulssi madalamaks saanud. Aga mitte veel piisavalt

Pulsikellaga olen praegu aeg-ajalt mõõtunud ka ülekoormuse ohtu (kellal on vastav funkstioon: hommikul ärgates 3 mintsa lamamist ja 3 mintsa seismist) – ja Polari sõnutsi on kõik “Normal”…
MõmmiLiis
MemberMul on jooksmisel (10km) randmele kinnitatavad liivakotid (või kuidas iganes neid nimetatakse) küljes. Minul oli esimene kasu nendest õige tehnika harjutamisel – enne tolknesid käed valdavalt sihitult kaasa, raskustega joostes sai käte liikumine märksa süsteemsemalt paika.
Ja oma kogemuse põhjal võin öelda, et intervalle joostes on järgmisel päeval käed märksa rohkem valusad kui jalad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega ju need biitsepsile ikka mõjuvad… -
AutorPostitused