MõmmiLiis
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MõmmiLiis
MemberKusjuures jooksmine selles suhtes sind ei aita kui tsellust tahad lahti saada, tee parem kiirkõndi ja lisaks veel midagi, ujumist, shapingut, jõutrenni…Millel Su teooria põhineb, et näiteks kiirkõnd jooksust efektiivsem on?
MõmmiLiis
MemberEt siis pulsivöö peale ja ühtlases tempos tund aega toimetamist… tegelt saab HIITi vist paremini harrastada…
MõmmiLiis
MemberKui eelpooltoodu on paigas ja tundub, et l2heb v2hemaks ainult n2ost, rinnust ja k6hult. S22r aga pysib muutumatuna… siis katseta LPG ga.Parem oleks muidugi seda muret tekitavat jalga n2ha. Lymfiringe h2ired?
Ise kokkupuudet ei oma, aga olen lugenud, et see LPG võib kaasa tuua välja veninud ja rippuva naha. Tead Sa lähemalt kommenteerida?
MõmmiLiis
MemberVastus on lihtne – muuda oma toitumist ja tee rasvapõletustrenni. Pelgalt kõhulihaste treenimisega kaugele ei jõua.
Siinsamas portaalis on rohkelt infot nii toitumistõdede kui rasvapõletuse kohta – kasuta otsingut.
Ja lihtsalt teadmiseks Sulle see kurb tõsiasi, et kõhult peki ära saamisel kaotad seda samaaegselt ka näiteks rindadest. Paikset pekipõletust paraku tervislikul moel ei eksistreeri…
aprill 20, 2009 at 12:34 e.l. in reply to: Tarbija24.ee hoiatab: Antibeebipillid takistavad lihaste kasvamist! #192074MõmmiLiis
MemberVõimsad asjad – teevad lisaks tissidele kõhu kah suuremaks, kui ära jätta…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MõmmiLiis
MemberIhh, mehed, ärge olge naiste peale iroonilised nende muredes. Suur hulk naisi pole ju kunagi oma välimusega päris rahul – küll ollakse liiga paksud, küll on nina liiga suur, küll hambad liiga kollased… tüüpiline ju.
Ja et suhtumine sportlikkusse on inimeseti erinev, siis mis seal ikka imestada, kui mõne jaoks tavapäraselt arenenud jalalihas on teise mõistes juba jube “koll”
MõmmiLiis
MemberMismoodi aga keha lihaseid energiaks kulutama hakkab, kas samal põhimõttel nagu rasva põletamisel – üle keha ja ühtlaselt?
Või on siin mingid seosed – a la kui harrastada jooksu ja jalgu tugevalt üle koormata, lähevad esimesena “kaubaks” just mitmetele provvadele muret valmistavad jalalihased?
MõmmiLiis
MemberMA mõtlesin, et käin kaks korda õhtul ja kaks korda hommikuti jooksmas:DNo kas tiba paljuks ei lähe?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vast mõtlesid ikka kogu nädala peale 4x?Ja kui palju Sa korraga jooksed?
MõmmiLiis
MemberVõta raskem ketas kahe käe vahele, võta poolistukil asend siis, tõsta raskuse lisamiseks jalad ka veel üles ja vii kätega ketast vaheldumisi ühele ja teisele poole. Ülakeha pööra ka kaasa. Nii mingi 3 x 50 korda.
MõmmiLiis
MemberUuesti teemaalgataja.Nüüd olen kokku treeninud 3 kuud ja juurde võtnud kokku 3 kilo.
Riided ei ole kitsaks jäänud, söömisharjumusi ei ole muutnud. Trenni teen 4 korda nädalas (jõusaal, bodypump, kardio, treeneri näidatud harjutused).
Mõtlen, et oleks vb otstarbekas tellida toitumiskava, vb tõesti viga söömises siis, sest loogika ütleb, et kui kulutad rohkem kui tarbid, siis peaks kaal ju igal juhul langema, aga ei lange, tõuseb hoopis 1 kuu = 1 kilo!
See 3 kilo kõrvale jättes, kas vorm näib olevat paranenud (et riided pole väiksemaks jäänud, siis vast ju suts on)?
MõmmiLiis
MemberKõik otsivad mingeid imevahendeid, kuigi on ju teada täpselt kuidas kaalu langetada, hoida või tõsta.Noh eks inimestele on ju vaja nende tegemistele kaasaaitajaid ja neid, kelle kaela hiljem ebaõnnestumised lükata… Niisiis FBist võib head kaaslast leida küll.
Ise joon ka seda, enamasti roosat – sest maitseb nagu siider
“> Kas ta ka pekki põletand on, ei tea. Aga et just juurde ka toond pole, siis olen asjade seisuga rahul. Vähenõudlik vist…aprill 5, 2009 at 8:57 p.l. in reply to: Kuidas oleks võimalik kaasa aidata,kilode põletamisele? #58698MõmmiLiis
MemberKas toitumiskava on optimaalselt paigas ja trenni ikka ka teed?
Iseenesest ca 1kg nädalas ülekaalus inimesel on täitsa reaalne ja suht tervislik isegi maha võtta…
MõmmiLiis
MemberTellisin toitumiskava ja olen seda jälginud ja nagu arvata võis, siis alguses kaal veidi tõusis. Nüüd on langema hakanud, aga keha on lõtv. Eriti kõht, tuharad, reied. Nüüd saan hakata ka trenni tegema (enne oli kogu trenn vaid lapsega jalutamine). Õhtuti käin jooksmas. Mind huvitab, milline trenn võiks mulle sobida kui ma üle aasta pole mingit trenni teinud ja seega füüsiliselt üsna nõrk. Mõtlesin ise spinningu peale.Ma soovitaksin BodyPumpi, kuna seal on suur osa kükkidel ehk kintsu ja tuhara trimmi saamisel üsna kiiresti toimiv trenn. Lisaks ülakeha, mida mittesportlased väga arendanud pole, saab kenasti toonusesse.
Jooksimine ja rattasõit muidugi on ka suureks abiks!